perjantai 6. huhtikuuta 2018

Kukkailottelua pääsiäisen rippeillä



Tulihan se perjantai viimein! Kaikesta kiireestä huolimatta, tai ehkä juuri siksi, viikko on tuntunut hyvinkin pitkältä, eikä ollenkaan tyngältä. Tänään mulla oli onneksi aivan luksusiltapäivä, sillä tulin kotiin kampaajan ja hierojan kautta. Molemmat tulivat tositarpeeseen. 







Hieman hirvittää, kun tietää, että töissä on ne kaikkein kiireisimmät ajat edessä. Tulevia lakkiaisia pitäisi alkaa ihan toden teolla miettimään, laittaa asiat paperille, siitä olisi sitten helpompi lähteä järjestelyjä tekemään. Olin alunperin ajatellut, että ehdottomasti tilaamme jostain pitopalvelusta ihan kunnollisen ruoan juhlapäiväksi, mutta nyt, kun varaus ja tilaus pitäisi jo tehdä, olen alkanut empimään. Käytimme hiljattain erästä tuttua pitopalvelua työyhteisössämme, ja mielestäni hinta-laatusuhde ei oikein kohdannut. Toisaalta mulla tuskin  on aikaa kokkailuun siinä toukokuun viimeisellä viikolla, että sikäli en näe mahdollisuutta tehdä ainakaan kaikkea tarjottavaa itse...Täytyy laittaa mietintämyssy piakkoin päähän!







Mutta hei, koska nyt on perjantai, on Kukkailottelun aika! Maljakossa on tuoreitakin kukkia, mutta postauksen kuvat otin jo pari päivää sitten, kun oli aika leikata uusia imupintoja ja heittää pääsiäisen kukkasista ne kaikkein kuihtuneimmat pois. Varsinkin noiden papukaijatulppaaneiden upeus pääsee mielestäni kunnolla esille vasta kukinnan loppupuolella! Muutenkin tykkään kyllä tulppaaneissa ehdottomasti eniten auenneista kuin nuppuisista yksilöistä. Saija Sitolahden kukkaillan kimpussa ollut kerrottu narsissa oli myös aivan mielettömän upea. Vaikka keltainen ja oranssi eivät ole millään tavalla lempivärejäni, niin tuota lajiketta ottaisin mielelläni vaikka pihallekin kasvamaan.






Kiitos viime viikon Kukkailottelijat!<3 Tule sinäkin jakamaan iloa ja kauneutta ja osallistu alla olevan linkin kautta! Linkki on auki tuttuun tapaan sunnuntai-iltaan saakka. Liitäthän postaukseen linkin tänne Mansikkatilan maille<3 Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin tunnisteen #kukkailottelua@mansikkatilanmailla. Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia!  Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.<3

Kaikista epäilyksistäni huolimatta kevät on oikeasti tehnyt tuloaan tällä viikolla. Se, jos mikä, saa suupielet ylöspäin.:) Ihanaa, keväistä viikonloppua!<3


Taina



20 kommenttia:

  1. Meillä lakkiaismenu on valmiina, minun pitäisi tämä sitten toteuttaa. Ensimmäistä kertaa ajattelin tehdä voileipäkakkua...apua!
    Tulppaanit on ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aiotkos harjoitella etukäteen vai ihan kylmiltään ryhtyä toimeen? Luulen kyllä, että periaatteessa voileipäkakun tekeminen ei ole kauhean vaikeaa, mutten ole itsekään koskaan sellaista tehnyt. Meillä mummo teki aivan ihanat voileipäkakut juhliin, mutta hän ei valitettavasti enää ole niitä tekemässä.
      Tänään olen tehnyt jo listan alkua juhliin liittyen..:)

      Poista
  2. Tsemppiä lakkiaisten suunnitteluun ja kiitos ihanan keväisestä väri- ja kukkaterapiasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina!<3 Kirkas auringonpaiste, kyllä meitä nyt hellitään ja lumi sulaa loristen.<3

      Poista
  3. Ihania tulppaaneja! Lempikukkiani, kun kimpuista on kyse.

    Jaksamista juhlien suunnitteluun ja terkut Teneriffalta. Täällä hemmotellaan kukkivien puiden ystävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös, nämä papukaijat on kyllä tulppaaneiden aatelia, ranskalaisten tulppaaneiden lisäksi!<3
      Oi, Teneriffa kuulostaa hyvältä ja kukkivat puut vieläkin paremmalta!<3 Ihanaa lomaa!:)

      Poista
  4. Kauniit pääsiäiskukkien rippeet! <3

    Huh, ehdinpäs taas kukkailotteluun mukaan! Kiirettä pitänyt täälläkin!
    Ala vain suunnittelemaan niitä lakkiaisia ajoissa, niin ei tule paniikki lopussa.
    Hyvin ne menee!

    Ihanaa lauantaita sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna!<3
      Olet niin ihana, kaikkein uskollisin Kukkailottelija!<3 Olen tässä pyöritellyt mielessäni Kukkailottelun jatkoa, mutta SINÄ annat toivoa!<3 Kevät ja kesä on oikeaa Kukkailottelua, tämä talvi on ollut aikamoista uskon koettelua.;D
      Listoja on nyt laadittu! Kun toimeen tartutaan täällä Hämeessä...;))

      Samaa sinne Espanjan auringon alle!:)

      Poista
  5. Kyllä on kauniita tulppaaneita! Jännää että teillä on edessä lakkiaiset. Meillä oli silloin aika lähekkäin tyttöjen rippijuhlat ja lakkiaiset (2 vuotta tytöillä ikäeroa) joten tuntui että koko ajan sai olla järjestämässä juhlia. Mutta nyt kun ei vähään aikaan ole ollut suurempaa juhlaa, olisi kiva taas jo järjestää jotain. Vaikka se on kiireistä ja stressaavaa niin se on samalla hauskaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari!<3
      Aika menee käsittämättömän nopeaan, juurihan nuo aloittivat koulun...;) Meillä on tuplajuhlat, sillä heinäkuun alussa vietetään kuopuksen rippijulia. Tämä on kyllä ollut tiedossa. Epäilen, että rippijuhlat menee aika rennolla otteella, tuskin kuopus muuta toivookaan.<3 Juhlat on aina isotöisiä, mutta niitä on NIIN ihana viettää!:)

      Poista
  6. Ihana alku viikonlopulle, kun olet päässyt itseäsi hemmottelemaan!
    Tuosta tulikin mieleen, että itsekin pitäisi varata kampaajalle aika.
    Kauniit kukkakuvat jälleen ja tuo edellisen postauksen talja oli upea! Kelpaisi tännekin ;)
    Tsemppiä lakkiaisten suunnitteluun ja ihanaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, todellakin!:) Tuossa takapihan lumia lapioidessani alkoi tuntua aika pahalta toisessa lavassa, ja piti pyytää mies hoitamaan homma loppuun. Oon niin jumissa, sillä olen vaihdellut tyynyä ja yrittänyt löytää sellaista, joka takaisi parhaat yöunet. Ei kovin helppo tehtävä.:)

      Siis tuo talja on todella ihana!<3 Lasku tuli eilen, ja sain siitä vielä viisi euroa alennusta. Todellakin kohtuuhinta noin isosta taljasta!

      Lakkiaisia olen nyt kirjoitellut muistiin. Aika monta asiaa tehtävänä, ja aikaa alle kaksi kuukautta.:O No, olen varma, että juhlista tulee oikein ihanat!:) Kiitos Ellen!<3

      Poista
  7. Kauniita kukkakuvia ♥ Ekaa kertaa tutustuin tänä vuonna noihin papukaijatulppaaneihin ja ne todentotta vain kaunistuivat vanhetessaan! Aurinkoa viikonloppuusi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiccu!<3 Papukaijatulppaanit ovat tulppaaneista kiehtovimpia minusta. Niissä on jotain ikiaikaisen oloista, vaikka lienevätkö tuorekin jalostuksen lopputulos.:)

      Poista
  8. Oletpä päässyt ihanalla tavalla aloittamaan viikonlopun! Sen verran hektinen oli tämä viikko itselläkin, etten edes huomannut sen olleen normaalia lyhyempi.
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kyllä!<3 Käyn säännöllisesti veljeni luona hierottavana, ja usein juuri perjantaina. Hetken aikaa pysyy hartiat siellä, missä niiden paikka olisi.;D
      Tsemppiä taas uuteen viikkoon!

      Poista
  9. Voi miten ihania kuvia taas! Minustakin viikko tuntui pitkältä, vaikka piti olla lyhyt. Jännä miten kiire vaikuttaa. Mä jätin sulle haasteen mun blogissa. Jos oot joskus tehny, älä välitä, en suutu, vaikket toteuttaisi. Mut jos innostut, olisi kiva lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, nämä on näitä ruuhkavuosia, vaikka lapset teillä ja meillä onkin jo hyvässä iässä. Kotihommia piisaa, toisen työpäivän saa aloittaa, kun kotiin tulee. Aika aikansa kutakin!:)

      Höpsis, ei ole tapana suuttua muutenkaan, saati kivoista haasteista!<3 Tuolta se jo tammikuun lopulta löytyy.:)

      Poista
  10. Well done. Your tulips are beautiful even if they are a bit old...!
    Thanks for hosting.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I just love those tulips, well opened!<3 Thanks for joining Kukkailottelua!<3

      Poista