lauantai 3. tammikuuta 2015

Kotikuvia uudella kameralla



Kuvapainotteinen postaus tulossa.:) Ensin kuitenkin kaunis kiitos Villa Valkon Kati!<3 Kati vinkkasi blogissaan omastani kokonaisen postauksen verran. Käykää muutenkin lukemassa Katin juttuja! Villa Valko on yksi suurimmista blogisuosikeistani, kivoja ideoita ja kauniita kuvia...pakettikortit ja uusi kalenterini on Katin blogista printattu, ja Katia pidän jo oikeana ystävänä täällä blogimaailmassa.:)

Sitten näihin kuviin. Pistän kunnon pläjäyksen kerralla. Alkuviikosta siivouksen jälkeen piti tietenkin harjoitella uuden kameran käyttöä, kun kerran koti oli siisti ja puhdas (harmi, kun kuvista ei voi haistaa puhtaan kodin tuoksua:P), ja loman vuoksi olin itsekin kotona valoisan aikaan. Muistan viime jouluiset kuvat jalustan kanssa...Uskomatonta, miten hyvälaatuisia kuvia uudella kamerallani saa, ilman salamaa ja ilman jalustaa.

Olkoon tämä postaus samalla tervetulotoivotus uusille lukijoille, joita on jälleen suureksi iloksen kirjautunut useita. Tervetuloa! Toivottavasti viihdytte juttujeni parissa!:) 












Ikkunasta tulevaa valoa kuvatessa joudun lisäämään käsittelyllä vastavaloa. Se taas näyttäisi muuttavan varsinkin keittiönlattioiden väriä, erityisesti varjokohdista. Lattiat eivät siis tosiaan ole likaiset.;D

Tämä lauantaipäivä on ollut aikamoista haipakkaa. Ihan itseaiheutettua ja mukavaa, mutta siitä lisää jonain toisena päivänä.:)

Leppoisaa viikonloppua!
Taina
Tipulassa

10 kommenttia:

  1. kauniita kuvia ja kaunis koti sinulla !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne!:) Tykkään meidän kodista oikestaan koko ajan enemmän ja enemmän. Pohja on erittäin toimiva, ja sisustuskärpänenkin on purrut aika pahasti monen vuoden tauon jälkeen.;)

      Poista
  2. Hmmm...taitaa olla hyvä kamera! Itsekin uutta ostamassa....
    Villa Valko on ihana!

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia Taina <3.
    Mutta niin on kotikin.

    Mulla on taas monta tarinaa lukematta mutta onneksi ne säilyy täällä tallessa :)

    Mukavia viimeisiä vapaapäiviä! Pikkusen hirvittää miten sitä taas pääsee arkirytmiin kiinni. Hui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka!<3 Täälläkin on valvottu joka ilta reippaasti yki puolen yön, ja eilen tais tulla ennätys, kun suljin kirjan puoli kaksi...Kahdelta kävin vielä lääkitsemässä nuorempaa pojista, kun vaihteeksi meillä pyörii joku flunssa talossa. No, ensi viikosta tulee piiitkä ja eiköhän se rytmikin siitä asetu hiljalleen.:) Onnea on, että tietää, ettei ole yksin.;D

      Poista
  4. Tosi kauniit kuvat, hyvän kameran olet hankkinut! Ja kaunis koti teillä!
    Villa Valko on ihana, kuten myös Mansikkatilan mailla <3

    Ihanaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuitiina!<3 Kiva, kun kommentoit! Siitä saa aina lisämotivaatiota tähän bloggaamiseen.:)

      Poista
  5. Eilen jo kävin muutamissa blogeissa huikkaamassa kuukauden positiiviset -kirjoitusten perään, mutta tänne asti en sillä istumalla ehtinyt. Nyt siis täällä - olisi ihanaa, jos haluaisit tämän ja/tai jonkin muun hyvän mielen postauksesi linkittää tänne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emonen! Täytyykin tehdä se tänään, kun ennätän! Eilinen oli sellaista lentoa, että vasta yömyöhällä ehdin hetken koneen äärellä olla. Eihän sitä aina tarvikaan ehtiä, mutta Linkkirinki kaiveli...;D Sulla on niin mahtavia ideoita! Olet varsinainen ideanikkari!:)

      Poista