tiistai 15. elokuuta 2017

Sneak peek - Lepaa 2017Huhheijaa! Auto on pakattu huomista varten, sillä työpäivän jälkeen ajan Lepaalle, Hattulaan, rakentamaan omaa loossiani puutarha-alan ammattinäyttelyyn. Mukana ovat omilla loosseillaan Hernepensaskujanteen Jori, Versoja Vaahteramäeltä Riina ja Villa Kotirannan Satu. Voitte uskoa, että on ollut hieman paineita...Nyt on kuitenkin suht hyvä mieli. Rakentelin noista autoon pakkaamistani tavaroista pienen maistiaisen siitä, miltä oma kasviesillepanoni tyylillisesti näyttää. Minusta tuntuu, että se näyttää kovin tainamaiselta, ja sen täytyy riittää.:)

Kulahtaneet pelakuut korvautuvat Huiskulan tuoreilla syyskukilla, syklaameilla, krysanteemeilla, hopealangoilla ja lankaköynnöksillä, ja niitä on paljon enemmän kuin kolme!;)

Itsetehtyä on mm. betonista askarrellut lyhdyt, lankaköynnöksen astia sekä vanhoista huiveistani ommeltu viirinauha. Kirpparilöytöjä taas vanhat tikapuut ja kehys, johon toivon saavani jotain kukkivaa huomenna. Koivupöllit on raahattu Kainuusta saakka tätä näyttelyä silmällä pitäen.

 Näyttelystä voit lukea täältä lisää.
Tervetuloa Lepaalle!

Taina

14 kommenttia:

 1. Tainamainen näyttää myös kovasti Outimaiselta. Tykkään kovasti tyylistäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!<3 Totta, sun tyylissä on paljon samaa!<3

   Poista
 2. Hei, ihan mahtavaa, että pääset tuonne mukaan! Hienoa. Minusta esillepanosi näyttää oikein hyvältä ja senhän pitääkin näyttää tainamaiselta. Loisto idea ommella niistä huiveista viirinauha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse!<3 No, olen kuule tuntenut itseni aika rumaksi ankanpoikaseksi tässä seurassa, ei sen vuoksi, että muut olisivat jotenkin olevinaan, vaan koska he todella ovat ihan huipputaitavia ja melkoisen suositut blogit kaikilla...Jäi kuitenkin itselleni ihan onnistunut fiilis tästä!:) Viirien ompelu huiveista on muuten huomattavan paljon nopeampaan ja helpompaa kuin ihan mistä tahansa kangaspalasta! Ehkä postaan siitä ohjeen jossain vaiheessa, kun ennätän.:)

   Poista
 3. no niin, nyt se koittaa..tsemppiä <3 Ja oliko se purku milloin??? Kyselit lähtisinkö mukaan, mutta et vastannut kyselyyni milloin ;)
  No kun tämä on ohi, niin ehkä hieman rauhoitut ja ehditään nähdäkin <3
  Ajele varovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu!<3 Kaikki tsemppi tuli todella tarpeeseen!;D Mutta kohta mennään!<3

   Poista
 4. Kauniilta näyttää! Pitääkin googlata, mikä tämä Lepaan juttu on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna!<3 Seuraavaan postaukseen laitoinkin hieman tarkempaa tietoa. En ollut itse kuullutkaan koko tapahtumasta ennen tätä, Lepaa nimenä oli kyllä tuttu.:) Upea paikka!<3 Vielä ehtii!

   Poista
 5. Olen kuule ihan aidosti vaikuttunut tästä. Näyttää tosiaankin paitsi tainamaiselta, myös ihan hitsin kivalta ja sopivan "vinksin-vonksin-luomulta", mutta kumminkin kaikinpuolin harkitulta, mitä kaikki tietty onkin, kun olet huolella miettinyt <3. Mulla olis tollasen tehtävän edessä lyönyt taatusti päässä ihan tyhjää, mutta niinkuin aiemminkin sanoin, nää hommat on ihan sun kukkasia <3. Semppiääääää (ja kiva kun toi hinnasto on pystyssä ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ihana!<3<3<3 Kyllä se aika haastavalta tehtävältä tuntui, kun yksityiskohdat tarkentui, mutta olen suht tyytyväinen omaankin osuuteeni.;) Yhtenä kesäpäivänä päätin vain ryhtyä piirtämään suunnitelmaa, ja pari lisäystä lukuunottamatta suunnitelmani toteutuikin sellasenaan, paitsi vaihtui peilikuvaksi, koska painava rullakko oli eri puolella kuin mihin olin sen piirtänyt.:D
   Kiva haaste ja kokemus kaiken kaikkiaan.<3

   Poista
 6. Tunnelmallisen näköistä <3 Ja hauska tuo viirinauha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia!<3 Vaatehuonetta siivotessani löysin vinon pinon noita bandanahuiveja, joista muuten kuulin, että ovat taas muodissa!;D Pari laitoin palasiksi ja ompelin viiriksi.:)

   Poista
 7. Näyttää upealta ja ihan tainamaiselta👍 Ja minä ainakin diggaan Tainan tyyliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ihana!<3 Sain niin paljon voimia näistä teidän kommenteista!<3

   Poista