torstai 3. elokuuta 2017

Auringon värit kimpussa - Kukkailottelua


Kaikenlaisia kimppuideoita on ollut mielessä, mutta aikaa ideoiden toteuttamiseen ei juuri nyt ole herunut. Haluaisin kuvata useammat kukat "varastoon", sillä olen tuskallisen tietoinen siitä, että perennat ja luonnonkukat ovat kohta kukintansa kukkineet. Onneksi kaikkea kaunista on vielä tulossakin, malva esimerkiksi availee Kesähuoneen penkissä ensimmäisiä nuppujaan, ja unikot ja daaliat kasvattavat vielä varsia, toivottavasti ehtivät kukkimaan!Tämän viikon Kukkailottelu -kimppuun poimin liljoja omasta pihasta, sekä terttuseljaa ja kultapiiskua pientareelta. Hain kimppuuni auringon värejä. Vaikka rakastan aurinkoa, valoa ja lämpöä, niin keltainen, oranssi ja punainen eivät varsinaisesti ole olleet lempivärejäni kai koskaan aikuisiällä. Kimpuissani on harvoin näitä värejä, ja nytkin olisi tehnyt mieli ottaa kimppuun vain valkoista ja keltaista, mutta pysyin suunnitelmassani! Elokuuhun mielestäni sopivat syvät ja lämpöiset värit, eikä kimpusta tullut mielestäni hullumpi.


Viime viikolla kävin Lahden satamassa kuvaamassa yhtenä iltana auringonlaskun aikaan, ja todellakin, taivas hehkui näissä upeissa väreissä! Siitä se ajatus sitten läks...
Kiitos  viime viikon Kukkailotteluun osallistuneille! <3 Tule sinäkin jakamaan iloa ja osallistu alla olevan linkin kautta! Linkki on auki sunnuntai-iltaan saakka. Liitäthän postaukseen linkin tänne Mansikkatilan maille. Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin tunnisteen #kukkailottelua@mansikkatilanmailla. Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia! Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!<3 

Lempeitä elokuun iltoja ja ihanaa viikonloppua!
Taina
 

18 kommenttia:

 1. Kimppu on todella kaunis ja tykkään sen väreistä, vaikken minäkään ole mikään keltaisen ja oranssin ystävä. Ihanaa viikonloppua Sinulle, Taina ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse!<3 Vaihtelu virkistää kukissakin!:)
   Eilen oli hauskaa, tänään ihan kamalan tylsistyttävä päivä Sadun vierailua lukuun ottamatta. Kaipa tässä alkaa olla ihan valmis töihin.:)
   Ihanaa uutta viikkoa!<3

   Poista
 2. Komea kimppu,piristävää. Sait kuvatttua myös näyttävän auringonlaskun. Mukavaa viikonloppua sinulle myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther!<3 Kyllähän nuo värit ovat sellaisia energiaa antavia.:)
   Mukavaa viikkoa!<3

   Poista
 3. Kimpusta tuli tosi kaunis!
  Ei ehkä ihan minunkaan omia värejäni, mutta tässä on jo vähän syksyn lämpöä ja tykkään siitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa!<3 Jostain sitä lämpöä täytyy repiä, kun ei auringosta.:) Taidankin laittaa kynttilät palamaan...

   Poista
 4. Onpa nätti! Sopii tosi hyvin elokuun tunnelmaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Varpuslintu!<3 Tällaisena kaatosadepäivänä värien kirkkaus on erityisen tervetullutta!

   Poista
 5. Aivan ihana kimppu ❤️ Minä olen sellainen värifani, että tuo kimppu ois just omiaan tuomaan auringon myös sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!<3 Ihana kuulla, että löytyy oikeasti värienkin ystäviä!<3 Haluaisin tykätä enemmän väreistä, mutta jostain syystä oma väripalettini on suomalaiseen tapaan melko väritön. No, kukissa siedän enemmän värejä kuin vaikkapa sisustuksessa muuten!:)

   Poista
 6. Loppukesän hehkuvat värit!
  Lämpöä tulvillaan!
  Oranssi ei ole minunkaan lempivärini, ollut koskaan, mutta kukissa siitä saa muiden sävyjen kanssa hurmaavia yhdistelmiä!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna!:)
   Oranssi on tosiaa hieno tehosteväri, ja esim. sinisen ja lilan kanssa muodostaa voimakkaan vastakohdan. Mieluiten ehkä käyttäisin näitä värejä ihan yksinään, olen niin rajoittunut!;D Yritän hieman siedättää itseäni.:))

   Poista
 7. Loistavat elokuun värit kimpussasi ja wau mikä iltarusko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin upeat?!:) Viikonloppuna ei ole pahemmin aurinkoa näkynyt...:/
   Toivottavasti tulevalla viikolla näkyy senkin edestä!

   Poista
 8. Aivan mieletön kimppu! Jotenkin tulee syksy mieleen. Ihana tuo auringonlaskukin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia!<3 Yritän hieman laajentaa omaa repertuariiaani.;D Että opettelisin tekemään ihan kimppuja luonnon- ja pihakukista.:)
   Aurikoa toivotaan lisää!

   Poista
 9. Ihana kimppu ja vau mitä auringonlaskukuvia! Mut hei, surprise surprise, mäkin pääsin osallistumaan! Kerrankin! Kivoja viimeisiä lomapäiviä Taina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Ihan mahtavaa, kun tulit mukaan ilotteluun!<3 Useinhan sulla on noissa postauksissa kukkasia, nyt vain useammin muistat linkittää!<3
   Kivaa viikkoa!:)

   Poista