torstai 17. elokuuta 2017

Lepaa 2017 - Mikä se on? / Pika-arvontaKun minuun otettiin keväällä yhteyttä Lepaan näyttelyn tiimoilta, en ollut aiemmin kuullut koko tapahtumasta. Ennen eilistä en myöskään ollut käynyt Lepaalla, mutta loppujen lopuksi olen erittäin iloinen, että lähdin rullakkoesillepanon suunnitteluun (rullakostakin oli vain hämärä käsitys ennen tätä...), sillä Lepaan ammattiopisto näyttelyineen, joka sijaitsee Lepaan kartanon mailla, on aivan mielettömän upea ja inspiroiva! Lauantaina aion itse ajaa hyvissä ajoin kiertämään ja kuvaamaan, sillä eilen omaa loossia rakentaessani aikaa ei valitettavasti jäänyt kiertelyyn.


Lepaan näyttely puolestaan on suunnattu puutarha-,viher- ja kiinteistöalan ammattilaisille, siksi näyttely oli itselleni vieras. Näyttelyyn pääsee toki kuka vain lipun ostamalla, ja näkemäni perusteella todella lämpimästi suosittelen näyttelyyn tutustumista!

Oman esillepanon rungon suunnittelin jo kesäkuun alussa, ja olen suorastaan yllättynyt, kuinka hyvin pysyin tuossa suunnitelmassa. Kukista ei vielä silloin ollut tarkkaa tietoa, joten niiden tarkemman asettelun suunnittelin lopullisesti vasta eilen paikan päällä. Olen suht´tyytyväinen lopputulokseen. Näyttelyn puolesta meille annettiin kasvirullakko täynnä Huiskulan syyskasveja, pari eurolavaa sekä Orthexin ruukkuja.Kanssani rullakkoesillepanoja oli tekemässä myös Hernepensaskujanteen pariskunta, Versoja Vaahteramäen Riina sekä Villa Kotirannan Satu. Kuten arvelinkin, lopputulos oli aivan huikean hienot heillä! Satu oli tullut hyvissä ajoin omaa kokonaisuuttaan rakentamaan, joten hänen valmiista loossistaan tässä myös kuva. Kyllä! Rullakosta voi saada ihan mielettömän hienon somistuksen kukkakauppaan! Uskon, että näistä ja muista näyttelyosastoista saa ideoita myös omaan pihaan ja puutarhaan.
 
Pika-arvonnan aika! Näyttely avautuu tänään, joten aikaa osallistua arvontaan on vain tämä päivä. Arvon yhden kahden hengen lippupaketin, jolla näyttelyyn pääsee joko huomenna perjantaina tai ylihuomenna lauantaina.  Voittajan liput odottavat paikan päällä. Jätä vaikka sähköpostiosoite, josta sinut saa kiinni, jos voitto osuu kohdalle. Osallistua voi myös Mansikkatilan mailla Fb-sivulla kommentin jättämällä tai arvontapostauksen Insta-kuvaa kommentoimalla.

Inspiroivaa torstaita!
Taina

8 kommenttia:

 1. Olipa hauska nähdä eilen viimeinkin livenä! <3
  Ja oli todella kiva nähdä, miten mahtavan erilailla voi tuollaiset kukkakaupan peruskamat asetella. Todellakin, rullakosta voi saada vaikka mitä aikaan. Minä ainakin inspiroiduin valtavasti teidän jokaisen esillepanosta. Sulla on mieletön taito yhdistellä kasveja! <3 Kaikki näytti niin harmoniselta, vaikka kasvit olivat aika voimakkaan värisiä. Näyttää niin houkuttelevalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli!<3 Tänään toivottavasti nähdään taas!<3
   Kiitos kauniista sanoista Riina! On hirmuisen opettavaista itsellekin ryhtyä tällaiseen, ja siksi olen todella iloinen, että lähdin haasteeseen mukaan. Oppii uutta ja oivaltaa asioita. Tuntuu, että jonkinlaiset laput poistuivat jälleen kerran omilta silmiltä, ja se on aika arvokasta mielestäni.:)
   Tuskin maltan odottaa, että pääsen näkemään myös sinun loossisi valmiina!<3 Näytti niin upean tunnelmalliselta!<3

   Poista
 2. Hip hei! Todellakin voisin lähteä lauantaina käymään. Samalle reissulle keksisin muitakin vierailukohteita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija! Sulle ois liput!<3
   Ilmoitan toimistoon.:) Siellä suunnalla on todellakin kaikkea muutakin ihanaa...<3

   Poista
 3. Olipa mukavaa taas nähdä, joskin pikimmiten =) Aika kivoja tämmöiset yhteistempaukset ja sulla on niin kauniita nuo trukinlavaistutukset ja nuo taiteilijatikkaat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin!<3 Ihan huikealta näytti se teidän loossinne, enkä muuta olisi odottanutkaan!<3 Ehkä tänään taas tavataan?:)

   Poista
 4. Ihana Taina, sä oot niin taitava! <3 Ihan mielettömän kaunis, ja niin sinun näköinen kokonaisuus! ...Annoskateus iski... ;) Oikein innolla odotan, että pääsen huomenna paikalle ja ehdin valokuvaamaan esillepanosi - laitankin valokuvia sitten jakoon myös oman blogini kautta!

  Ja, muuten, olipa kiva taas nähdä! <3 Välimatkamme on oikeasti niin lyhyt, että poden välillä huonoa omatuntoa, miten harvoin ehditään näkemään.

  Kun saadaan remontti valmiiksi, pidetään kunnon kaffittelut - pyydän miestäkin tekemään niin mokkapalojaan, koska mä vaan oon niin käsi leipomusten kanssa! :D Että sinällään pitäisi useamminkin vierailla teillä - se viimeisin marenkiherkku on edelleenkin vahvana muistona makuhermoilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu ihanainen!<3 Villiviinin Eija sanoi torstaina, että inspis iski kuvia katsellessa, ja sehän oli tämän jutun idea, joten olen ihan valtavan iloinen, että tuli jälleen ylitettyä oma mukavuusalue.:)
   Sulla on ollu noita raksahommia ja jotensakin menevää on ollu tää oma elämäkin (vaikkei mitään raksaa tms. olekaan)...Jos kutsua ei ala Villa Kotirantaan kuuulua tässä syksyllä, niin saattaa olla, että olen vain joku päivä ovella pimputtelemassa.;))) Ei olis eka kerta!:P
   Nähdään kohta!:)

   Poista