sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Kesän pieniä onnen hetkiäOikea kesä on antanut odotuttaa itseään. Tämän päivän kaltaisia oikeasti lämpöisiä ja aurinkoisia kesäpäiviä ei ole montaa tähän kesään vielä mahtunut, vaikka heinäkuu on jo puolessa välissä. Paljon kauniita ja mukavia päiviä tosin, mutta lämpöä ollut ikävä. Kun viimein koittaa hellepäivä (tai melkein sellainen), mielen valtaa kesähulluus, kaikki ihana pitäisi ehtiä yhdessä hassussa päivässä! Olisi kiva käydä kesätapahtumissa, mennä rannalle loikoilemaan eväiden kanssa, istua auringossa lukemassa, kulkea kameran kanssa kuvaamassa Suomen kesää tai katsella niitä satunnaisia pilviä terassin aurinkotuolissa. Lisäksi sää on loistava monenlaisiin kotihommiin, joita riittää aina vain.


Sanomattakin selvää, että kaikkea ei yhdessä päivässä ehdi, ei kahdessakaan. Tänään olen tiiraillut poutapilviä kahvikupin kanssa terassilla, mutta suurin osa päivästä on mennyt pihahommissa ja pyykinpesussa. Onhan se ulkona kuivaneen pyykin tuoksu yksi parhaita tuoksuja! Pihahommat puolestaan on ihan itseauheutettuja, mutta uskon, että lopputulos on vaivan arvoinen. Yritän muistuttaa itseäni, että muistaisin nauttia pienistä hetkistä, ettei ole kiire kokea kaikkea ihanaa kesään kuuluvaa yhdessä päivässä.

Postauksen kuvat ovat maanantailta, kun kävimme ystävämme mökillä päiväseltään, sekä samana iltana omassa pihassa otettuja kuvia. Ei ehkä täydellinen kesäpäivä, mutta melkein. Nautitaan pienistä hetkistä!
Kivaa kesäviikkoa!
Taina


12 kommenttia:

 1. Ei tarvittu tosiaan kuin yksi aurinkoinen viikonloppu ja kesämieli oli ihan tapissa :). Tuntuu tosiaan pyykinpesukin liki juhlalta, kun edellinen satsi kuivuu ulkonarulla siihen mennessä, kun seuraava tulee koneesta. Pääsee mieltä painaneesta pyykkivuoresta päivässä eroon.

  Nyt painaa taas vaihteeksi vettä taivaan täydeltä, mutta ei haittaa, kun kammassa on enää viisi piikkiä ennen lomaa. Jess!

  Hyvää kesämieltä Mansikkatilan maille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Jep, aurinkoisesta ja lämpöisestä jää ihana fiilis, joka kantaa ainakin yhden sadepäivän yli.;D Meillä ei onneksi sada VIELÄ, mutta kaiken tiedon mukaan tulossa on.

   Tehokkaita viimeisiä työpäiviä ja ihania kesäpäivä Annukka!<3

   Poista
 2. Viikonlopun säät olivat juuri sitä mitä kaipasin. Mieliala oli korkealla, iho lämmin auringosta ja kaikkeen riitti energia. Tänään sitten saatiin sitä tasoitusta, kun heräsin kamalaan vesisateeseen. Tänään sitten pitäisi touhuta jotain täällä sisällä.
  Ihanaa viikkoa sinulle Taina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin!<3 Oli ihana mennä nukkumaan, kun lämpö tuntui vielä illallakin iholla!:)
   Täällä on ollut kuuroja, välillä hieman kovempiakin, ja välissä olen käynyt pihalla jatkamassa uutta kukkapenkkiä, välillä leiponut yms. Pitää yrittää keksiä kivaa myös sadepäiviin!
   Ihanaa viikkoa Outi!:)

   Poista
 3. Meille Ouluun on sattunut paljon ihania kesäpäiviä ja joka päivästä ollaan nautittu täysin rinnoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njaa..sä olet niin tottunut jäätävään merituuleen, ettei pienistä valita!:))) Ihan ok täälläkin, mutta lämpöä voisi olla enemmänkin. Tänäänkin sateessa lämpö tippui tuonne 13 asteeseen. Se on todella vähän heinäkuun loppupuolelle. Kiva päivä silti!:)

   Poista
 4. Tuo poutapilvien katselu kera kahvikupposen kuulostaa ihanalta!Mukavaa viikon alkua💛🌼☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli!<3 Harmi, että noista synkistä sadepilvistä ei oikein osaa nauttia samalla tavalla.;)

   Poista
 5. Sama fiilis iskee tännekin,kun päivä lämpenee... mutta koska kaikkea ei voi tehdä, on parempi valita se, mikä antaa eniten nautintoa..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että en ole yksin!:) Mä taidan yleensä päätyä kompromisiin, aika usein järki määrää, mutta osaan toki nauttia pelkästä olemisestakin. Elämän koulu on selvästkin kesken.;D

   Poista
 6. Nämä kesäsäät ovat enimmäkseen hanurista. Viikonloppu oli onneksi lämmin, mutta nyt sitten taas roikaa vettä... Ja auta armias mikä syyllisyys, jos onnistuu missaamaan hyvän kelin sen kerran kun sitä on! Lisää aurinkoa ja lämpöä, pliis! :D

  VastaaPoista
 7. Nämä kesäsäät ovat enimmäkseen hanurista. Viikonloppu oli onneksi lämmin, mutta nyt sitten taas roikaa vettä... Ja auta armias mikä syyllisyys, jos onnistuu missaamaan hyvän kelin sen kerran kun sitä on! Lisää aurinkoa ja lämpöä, pliis! :D

  VastaaPoista