keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kesäkuun kollaasiKuukausikollaaseiden tekeminen on mukavaa puuhaa. Jos muuten tuntuu, että aika karkaa käsistä, eikä mitään kivaa ole tapahtunut, niin kuvia selaillessa muistaa asioita, jotka on ehtinyt jo melkein unohtaa. En kuitenkaan usko, että Amerikan matkamme kesäkuun alussa on helposti unohtuvaa lajia.;D Sulateltavaa riittää edelleen, ja meistä jokainen oli sitä mieltä, että reissu oli hieno ja erittäin onnistunut. 

 
Kotonakin on ehditty kesäkuuta viettämään, ja todennäköisesti ilman matkaa olisin ollut aika tuskastunut kesäkuun säihin. Matkalla olen saanut nauttia jo hetken aurinkoa ja lämpöä, mutta toivon kaikkien meidän suomalaisten puolesta, että heinäkuusta tulee oikea kesäkuukausi, ja aurinko hellisi meitä! Todellakin ne säteet ovat tarpeen näillä leveysasteilla...


Kotikuvat ovat kukkien ja kesähuoneen yhdistelmää enimmäkseen. Olin niin innoissani tehdessäni kattausta kesähuoneeseen ihan muuten vaan. Toinen erityisen kiva juttu valokuvauksen kannalta oli tuore makrohaaste, jonka aiheena on Asetelma. Parasta elämässä tietenkin on perhe ja ystävät!
 

Auringonhellimää heinäkuuta!

Taina

p.s: Kuukausikollaaseja lisää Pienen Linnun blogissa!

16 kommenttia:

 1. Ihanat kollaasit! Voi, minäkin niin haluaisin Amerikkaan... Ehkä parin vuoden päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Sanoisin, että siinä on haave, josta kannattaa pitää kiinni. On siellä niin paljon nähtävää ja koettavaa.:)

   Poista
 2. Onpa ihanat kollaasit, kauniisti molemmissa oma väriteemansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau!:) Kieltämättä hain varsinkin jälkimmäiseen tiettyä värimaailmaa ja muokkasin kollaasia paljon, ennen kuin olin tyytyväinen. Ekassa kollaasissa ehkä palmut auringonlaskussa ja karamelliomenat hieman erottuvat kokonaisuudesta, mutta ehkä noitten ei aina tarvi olla liian harmonisia.;D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Onhan ne!:) Lämmöllä muistelen säistä huolimatta.:)

   Poista
 4. Vallan upeat kuvakollaasit ja ihanat kesämuistot:)

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia ♥
  Itseasiassa niin ihania, että oli pakko klikkailla lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa!<3 Pidän sitä erittäin suuressa arvossa, kun joku klikkaa itsensä lukijaksi! Tervetuloa lämpimästi, toivottavasti tykkäät!:)

   Poista
 6. What a lovely tribute to America and to June - beautiful photos and thoughts.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks JoAnn!:) We all loved the journey we did!:) Now ww all enjoy being at home.:)

   Poista
 7. Ihastuttavat kollaasit - kauniit sinisen sävyt tuovat rauhaisan tunnelman - ja tosi kaunis Shabby Chic -tuo alimmainen!
  Varmasti teillä ollut ikimuistoinen matka - upea tuo pelikaani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina!:) Matkasta riittää muisteltavaa toivottavasti lapsillakin vielä vuosien päästä. Pelikaanin kohtaaminen oli juttu, jota olimme toivoneet Floridassa, ja kuinka ollakaan, iltakävelyllä rantaa pitkin eräälle laiturille, pelikaani yllätti meidät olemalla paikalla ja saatiin hienoja kuvia! Oli ihmeellistä katsella sitä ihan läheltä!:)

   Poista
 8. Ihanat värimaailmat kollaaseissa! Mun Yhdysvallat-tietämys rajoittuu elokuviin ja tv-sarjoihin ja kollaasia katsellessani aloin heti miettiä, missä olen nähnyt mitäkin noista maisemista. :D Mm. pilvenpiirtäjät yhdistyivät heti lakisarjoihin ja ylärivin majakasta tuli mieleen hetki sitten loppunut Kosto. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Ihan sama mulla, lisättynä joillakin hömppäkirjoilla.;D Amerikkaan tullessamme tuntukin aluksi, kuin olisin Nora Robertsin kirjassa.;D Mulla jäi tuo Koston seuraaminen kesken, kun alkoi näyttää siltä, ettei loppua tulekaan. Todella harmi, sillä tykkäsin siitä paljon alussa. Mulla tulee noista pilvenpiirtäjistä mieleen Donald Trump ja tunnari "Money, money money, money...":D

   Poista