perjantai 10. heinäkuuta 2015

Lahden ÖissäTaitaa tulla kahden postauksen päivä, sillä lupauksesta huolimatta pakko postata ensin eilisillan tunnelmia Lahden Öistä. Olen tainnut monta kertaa aiemminkin hehkuttaa livemusiikin ylivertaisuutta, mutta teen sen jälleen kerran. Miten sitä lähtee konsertista hieman leijaillen, ja vielä seuraavanakin päivänä jalat taitaa olla ainakin sentin ilmassa! 
Oli aikamoinen kattaus eilen: Antti Tuisku, Jari Sillanpää ja Juha Tapio. Koko kolmikko sellaisia, joita en ole livenä nähnyt. Antti nähtiin vain osittain ja hieman liian kaukaa, mutta oli kyllä siitä huolimatta mukaansatempaavaa. Siltsua mentiin katselemaan lähempää ja tunnelmaan pääsi ihan toisella tavalla. Ehkä hieman jäi sellainen olo, ettei Jari ollut ihan täysillä mukana. Ajoittain hän väläytteli niitä taitojaan ja sitä mieletöntä karismaansa, jota on aika vaikea piilottaa,  mutta näytti jotenkin lomalaiselta.;D 

 
Jos minulta kysytään, niin illan huipennus oli ehdottomasti Juha Tapio. Onnistuttiin Siltsun jälkeen pääsemään eturiviin, ja sainpa minäkin tähtihetkeni, kun Juha Tapio laskeutui lavalta kesken biisien kuolevaisten joukkoon, piti minua kädestä kiinni ja lauloi samalla kolme sanaa.;D Kai mä voin ne sanat tässä paljastaakin, kun ne kuitenkin julkisesti laulettiin. Ne sanat olivat: Lupaan sulle sen.:) 


Menkää ihmiset konsertteihin! Sieltä saa vastinetta rahoille.

Taina

 

2 kommenttia:

  1. Uuu, onnekas Taina! Juha Tapio on niin<3 ja kyl se Siltsukin on hyvä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, paha mennä kieltämään! :) Oli ihan superhauskaa.:)

      Poista