sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Jahkama jahkaAamutervehdys jostain Atlantin valtameren aikavyöhykkeeltä!;D Ei niin, että olisimme jossain reissussa, vaan rytmit on kyllä nyt koko perheellä iloisesti lähes 5 tuntia pielessä tästä meidän oikeasta aikavyöhykkeestä. Pari viikkoa aikaa hilata sitä edes hieman lähemmäs arkirytmejä...Näin aamulla unta, että oltiin ihan lomatunnelmissa, vaikka töihin piti ehtiä. Yritin hoputtaa teiniä, ja olin varma, että myöhästyn töistä. Mieli alkaa valmistautua töihinpaluuseen. 


Kuten aina, kesä tuntuu hurahtavan hetkessä, olipa ne säät millaiset tahansa. Meillä on ollut sitä paitsi onni saada useasti lämmintä ja aurinkoista säätä osaksemme, missä nyt olemme liikkuneetkaan. Ei suuremmin aihetta valittaa. Tosin Marylandissa oli kylmintä ja sateisinta kai miesmuistiin.


 Näistä vaihtelevista säistäkö johtunee, mutta tuntuu, etten ole saanut mitään aikaiseksi koko kesänä ja sehän ei tietenkään käy laatuun! Luterilaisuutta vai mitä, mutta miksi ihmeessä joka lomalle pitäisi olla jonkinlaista projektia, ja jos ei ole, niin huonoa omaatuntoa siitä pitää sitten potea...Mulla on ollut hyvin selvä tietoisuus parin vaatehuoneen kaoottisesta tilasta, mutta toistaiseksi olen antanut niiden olla. Lehtipinot senkun kasvaa, enkä saa tartuttua niihin, jotta kasat liikahtaisivat johonkin suuntaan. Pihalla olen tyytynyt tekemään vain sellaiset, mitkä on pakko tehdä, ettei ihan villiinny rikkaruohot.
 

Postauksen kuvat ovat viikon takaa vanhempieni mökkimaisemista Oulujärveltä. Kävimme lenkillä Manamansalon Makkaraniemessä, missä on aivan upeat, mäntykankaiset, lenkkeilymaastot. Luonnosta saa mielenrauhaa, jota ei muualta saa, niin se vain on!

Ehkä mä viimein tänään aloitan sen vaatehuoneurakan, sillä feng shuit pitää saada täällä kotonakin kohdilleen.;D


Taina

4 kommenttia:

 1. Kauniit maisemat!
  Rauhoittava metsä ja herkät vanamot. Kaunis kuva!
  Kyllä se arki taas sitten alkaa pyörimään itselleen ja loma on tehty vapautta ja rentoutumista varten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, näinhän se on! Ihmettelen mielessäni, miksi ei saisi vain olla. Ahertamisen kulttuuri koputtelee omaatuntoa.:)
   On siellä kaunista tosiaan, ja musta on mukava mennä tuonne kesällä, kun saan aikamatkustaa kesässä taaksepäin! Siellä on vielä NIIN valoisat yöt ja kaikki kukinnat muutaman viikkoa meistä jäljessä. Jos matkustaisi koko ajan, niin voisiko elää ikuista touko-kesäkuun aikaa?;DD

   Poista
 2. Kauniissa maisemissa on vanhempiesi mökki!
  Tehtiin miehen kanssa pari viikkoa sitten Oulujärven kierros autolla ja miten kauniita maisemia siellä onkaan. Pohdittiin, että joskus voisi vuokrata mökin tuolta. Eihän sitä aina tarvi niin kauas lähteä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuolla tosiaan kaunista, ei voi kieltää.:) Tuossa Oulujärvellä on niin mahtavat uimarannat, joissa yleensä saa kahlata hiekkaisessa pohjassa vaikka kuinka pitkälle...Harmi vaan, että tänä kesänä on ollut niin kylmää, että uinnit jäi tällä kertaa väliin. Oli vesi muuten aika korkealla!

   Poista