sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Linkkiringin Retro RemixLinkkirinki muuttaa pysyvästi kuukauden lopussa muotoaan. Kerran kuukaudessa pääset linkittämään vähintään kuukauden vanhoja postauksia uudestaan Retro Remix-Linkkiringissä. Hyvä idea, sillä asiat unohtuu, tulee uusia lukijoita (no, näköjään multa myös lähtee...:P), joku kirjoitus jää ilman sitä huomiota, jonka se olisi ansainnut! Arkistojen kaivelu on hieman kuin selaisi valokuva-albumia. Alkaa muistaa juttuja, jotka oli ehtinyt unohtaa ja joskus saattaa vaikka inspiraatio iskeä, kun näkee vanhoja kuvia tai lukee ajatuksia, joita on joskus tullut kirjoitettua. Samalla syntyykin jotain uutta.Itse linkitin ensinnäkin yhden ajankohtaisen DIY-vinkin matkusteluun liittyen. Toisena linkkinä laitoin viime kesäisen Buket listin. Listan ajatukset eivät ole juuri muuttuneet, haaveilen samoista jutuista kuin vuosi sitten! Viimeinen linkkaukseni on vuoden takaa juhannusaaton aamulta. Vaikka nyt kuvani ovat parempilaatuisia (kiitos uuden kamerani), niin näihin kuviin olen edelleen melko tyytyväinen, rakeisuudesta huolimatta. Tykkään niiden väreistä, ja muistan, miten onnellinen olin juuri tuona aamuna.
Käykää lukemassa, linkittämässä ja kommentoimassa. Mintun Retro Remix on sen ansainnut!:)

Postauksen kuvat eivät ole kierrätystä tai retroa, eivätkä liity tarinaan mitenkään. Ovatpahan vain niin kauniita nuo omppupuiden nuput ja kukkaset juuri nyt.<3

Taina

5 kommenttia:

 1. Mäkin linkitin viimeksi samaan aikaan viime vuonna kirjoittamiani postauksia. Lukijoita niille vanhoillekin on tullut tosi kivasta. Tykkään! Ja joo, mullakin on lukijamäärä ollut ehkä vähän laskusuuntainen näin keväällä. Ehkä ihmiset tekevät muuta eli liikkuvat luonnossa ja tekevät pihahommia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niinhän se menee, että hädin tuskin itsekään ehdin lukemaan muitten blogeja, saati kommentoimaan. Kaikki pihatyöt kuitenkin pitää toukokuussa tehdä ja töissä riittää vilskettä. Kesällä voi onneksi venyttää näitä iltoja...;)

   Poista
 2. Ihan uusi juttu tuo linkkirinki oli sitten retro remixi tai ei. Olipa hauska löytää tämä postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi osallistumaan!:) Itsellä on ollut nyt hieman kiireitä ja blogi on ollut puolihoidossa, mutta kyllä se taas tästä, kun arki alkaa sujuvasti pyörimään.;D

   Poista
  2. Pitää tosiaan tutustua tähän. :) Josko vaikka tänään, kun täällä ollaan vain puolitehokkaista niin voisi istua. lukea ja selailla. :)

   Poista