torstai 14. toukokuuta 2015

Porvoon saaristossaTällä kertaa mennään kuvapainoitteisella postauksella, sillä tulin muutama tunti sitten minilomaselta, joka suuntautui Porvoon saaristoon. Olimme rentoutumassa työkavereideni (joita tässä tapauksessa myös ystäväksi kutsutaan) kanssa vuorokauden mökkilomalla.


 

 Olen aivan lumoutunut paikasta, jossa olimme. Mahtavat kalliot, käkkärämännyt, meren vaahtopäät, monen monet lintulajit...


 


 


Saunoimme, söimme hyvin yhdessä valmistettua ruokaa, lilluimme paljussa aamuyön tunneille, kävelimme rannan kiviä pitkin ja saattoi sieltä saaresta hieman kälätystäkin kuulua.;)
 


Miten onnekas olenkaan, kun olen osa juuri tätä työyhteisöä ja saan tehdä töitä juuri näiden ihmisten kanssa! Kiitos jokaiselle, erityisesti Katjalle järjestelyistä!<3 Tämä otetaan toivottavasti uusiksi!

Taina

12 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat! Voi teillä oli varmasti ihana miniloma. Kyllä näyttää niin ihanalta tuo paikka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati!:) Kyllä oli niin ihanaa, että tunne kantaa vielä kauan. Ihanat muistot jäi!:)

   Poista
 2. Ihanan näköinen lomanen :) Meri, tuuli, käkkärämännyt, kalliot, kivet... Ihan huippua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, juuri niin! En ole tainnut koskaan ennen ollutkaan mökkeilemässä Suomessa merenrannassa. Taisi jäädä pala sydäntä tuonne Porvoon saaristoon.:)

   Poista
 3. Ihastuttavat kuvat!
  Meren rannalla on aina mukava olla, vaikka ilma saattoi olla hieman tuulinen ja kolea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne!:) Sää oli tosiaan nyt aika vaihteleva, ja keskiviikkona suorastaan myrskyinen. Onneksi päästiin turvallisesti saareen ja vaatetuksella hoitui loput. Olisihan noilla kallioilla kiva paistatella auringossa!:)

   Poista
 4. Ennenkuin ehdin lukea loppuun asti, piti jo kirjoittaa, että olet onnekas, kun sulla on työkaverit, joita voi aidosti kutsua ystäviksi. Mutta kirjoititkin sen itse :)

  Ihanat maisemat vaikkei vaatetuksesta päätelleen ihan helteistä vielä päässytkään nauttimaan.

  Mukavata viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka!<3 Tiedän, että on oikeasti todella iso juttu saada työkavereiksi ihmisiä, joista sitten tulee ystäviä. Voi, meillä oli niin kivaa, että mietittiin, että jos ilmoitettaisiin, ettei päästä täältä nyt ihan vielä pois!;D Kelit ei olleet parhaasta päästä, mutta vaatetus ja hyvä seura pelastivat tilanteen.
   Ihanaa viikonloppua Annukka!<3

   Poista
 5. Voi mitkä maisemat! Teillä on ollut aivan täydellinen miniloma parhaassa seurassa. Tuo aavana aukeava meri on aina vaikuttavan näköinen. Meillä täällä on niin tiheä saaristo, ettei tuollaista kohtaa ole aivan lähellä. Rentouttavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turun saaristoa kyllä sanotaan yhdeksi maailman upeimmista, ja mitä on tullut Ruotsin laivalta katseltua Tukholman saaristoa, niin voisi ainakin kuvitella, että ovat hieman samanlaiset? Meressä on jotain niin lumoavaa...
   Rentoa viikonloppua Anu!:)

   Poista
 6. Ihanan näköinen paikka ja upeita kuvia ♥ Oletpa saanut viettää ihan mahtavan vuorokauden *kade kade* Mä niin tykkäisin juuri tuollaisesta vapaa-ajan vietosta, huoh...

  VastaaPoista
 7. Sisämaassa asuvana mulla ei oikein ole mahdollisuuksia päästä meren rannalle Suomessa. Mutta niiden harvojen kertojen perusteella voin sanoa, että meren rannalla on ihan erilainen tunnelma kun järvimökissä! Jotenkin dramaattisempi :)

  VastaaPoista