lauantai 16. toukokuuta 2015

Rupsahda rauhassaViime aikoina on ollut niin paljon kaikenlaista muuta kivaa ja tärkeää, että tämä blogi on ollut hieman hunningolla. Yleensä vastaan kommentteihin viimeistään seuraavana päivänä, mutta nyt olen joutunut tinkimään tästä periaatteestani. Pää pursuilee postausideoita, mutta harmikseni en ehdi niitä toteuttamaan heti, kun idea ja ajatus on tuoreena mielessä. Joskus aihetta voi toki pantata pitempäänkin, mutta yleensä mulle käy niin, että ne aiheet muuttuvat toisiksi, jos en heti pääse toteuttamaan postausta. Valitettavasti myös muiden blogien lukeminen, ja varsinkin kommentointi on ollut vähäistä. Ehkä tämä tästä hiljalleen taas rauhoittuu, eikä mielessä ole ne lukemattomat muut asiat, jotka täytyy tehdä, ennen kuin istuu koneen äärelle!

Näköjään siitä on kuukausi aikaa, kun löysin kirpparilta ihanan, rustiikkisen metallikannun. Harmikseni huomasin saumassa olevan pienen reiän vasta kotona (tosin luultavasti olisin ostanut tämän silti), ja ongelmaksi muodostui veden pysyminen ruukussa.  
Vaan vastaus pulmaan löytyi ihan omasta takaa. En muistanutkaan, että mulla on kapea lasimaljakko (myös kirppariostos naurettavan halpaan hintaan), joka sopii juuri sopivasti ruukun sisään. Mitään paksua kimppua majakkoon ei mahdu, mutta useampi oksa kuitenkin. Kaiken lisäksi maljakon korkeus käy hyvin yksiin ruukun kanssa. Ongelma ratkaistu!


 Nämä kuvat on räpsitty hätäisesti tiistaina. Pari viikkoa sitten ostetut pionit pääsivät maljakkoon, joka on ruukun sisällä. Auenneet ja hieman kuivahtaneet pionit ovat minusta vielä todella kauniit. 

Otsikolla tahdon viitata sekä blogini, että näihin ihaniin pioneihin. Ehkä se ei aina ole niin pahasta, vaikka vähän toisinaan rupsahtaakin.:)


Nyt menoksi taas. Mukavaa lauantaita!:)

Taina

12 kommenttia:

 1. Mulla on vähän sama tuon blogin kanssa, että en oikein ehdi päivittämään ja kuvaamaan ja toisaalta postausaiheetkin ovat vähän hukassa juuri tuosta syystä. Päässä pyörii nyt vähän muu kuin blogi. Kesän myötä aiheet ja kuvausintokin taas virkistyvät, uskon niin. Kivaa lauantaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiirettä pukkaa! Tänäänkään ei ole montaa hetkeä ehtinyt istumaan, saati koneella olemaan. Pihatyöt on tehtävä nyt aikankin joltain osin, joten ei mahda mitään. Kyllä se taas tästä...
   Viikonlopun jatkoa Kati!<3

   Poista
 2. Postaus oli kiva ja virkistävä. Elämän ei tarvitse olla täydellistä ollakseen ihanaa. :) Hyvää lauantaita! Ikkunanpesuuuuuuun ... Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuikku!<3 Tiedän, että on turha potea huonoa omaatuntoa blogista, Elämässä on aika monta tärkeämpää asiaa.:) On vain oman pään sisällä halu hoitaa homma niin hyvin kuin vain mahdollista. :)

   Poista
 3. What a picture, Tanja!
  How lucky that you had a good inside vase.
  Watched yesterday to peonies, but they were still very expensive!

  With love, Gerry

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Gerry!:) I´m glad I can use the metallic vase and that I had the inside vase already.:D Today I bought one peony, it cost five euros. Probably I will put some pictures one of these days.
   Have a nice weekend!:)

   Poista
 4. Pionit (=Rakkauskukkia) ja tuo suuremmoisen kaunis vaasi...
  täydellinen pari taas!
  Ja pian ne syreenit siihen sitten!
  Sisävaasi on käytännöllinen ratkaisu! Itse käytän paljon esim. suojaruukuissa tai koreissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna!:) Syreenit on tosiaan muutaman viikon päästä, ja tuomenkukkia täytyy ehdottomasti kokeilla tuohon vaasiin myös. On se vaan ihanaa, kun kesä on ihan tuossa nurkan takana!:)

   Poista
 5. Ihanaa, että sait tuon ihastuttavan maljakon käyttöön!
  Täälläkin pihahommat ja muut askareet juoksuttavat paikasta toiseen eikä bloggaamiseen jää paljon aikaa... Mutta hei - sitten myöhemmin katsomme kaikkia ihania kuvia, joita puuhastelujen lomassa on otettu :)

  Iloista puuhakasta toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiton Pia ihanan lohduttavista sanoistasi!<3 On tänään tullut puuhailtua pihalla taas tunti poikineen, lihakset on ihan sippiniä ja kynnetkin kipeänä...Huomenna toivottavasti ehdin kuvaamaan sitä, mitä tänään sain aikaiseksi ja hommat jatkuu. Olet niin oikeassa, katsellaan niitä kuvia sitten, kun on jotain katseltavaa.;D

   Poista
 6. Mahtavaa että löysit sisävaasin ja sait kannun käyttöön! Pionit sopivat kannuun todella kauniisti. Tuota keväthässäkkää on ilmassa enemmänkin. Nyt touhutaan mitä pitää - ehtii sitä syksyllä viimeistään istua taas koneen ääressä :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!:) Ihanaa, kun lohduttelette! Pihatyöt on vaan nyt se ensimmäinen vapaa-ajan puuha, kohta sitten nautiskellaan omien käsien jäljestä. Ihanaa viikonloppua Anu!:)

   Poista