perjantai 10. elokuuta 2018

Punasteleva morsian - Kukkailottelua
Sorvi on jälleen käynnistynyt, ja perjantai tuntuu perjantailta.<3 Oikein hyvä, että saadaan tähänkin taloon joku roti, ja arki erottamaan lomat ja juhlat tasaisesta tallailusta.:) Mukava on ollut töihin palata, mutta pakko tunnustaa, että iltapäivällä on ollut todella nahistunut olo, tuota lämpöä kun on piisannut sen kolmisenkymmentä astetta pihalla, ja varmaan saman verran sisälläkin. Perjantai tarkoittaa perinteisesti Kukkailottelua. Nyt on kesällä ollut aika hiljaista muiden osallistujien suhteen, joten täytyy nyt katsoa ja miettiä, mikä on Kukkailottelun jatko. Viime syksynähän vaihdettiin lokakuussa Kukkailottelut Perjantaimyysseihin, mikä loi vapaammat puitteet osallistumiselle...Täytyy nyt katsoa ja miettiä rauhassa.
Tämän viikon kukkaset ostin jo yli viikko sitten, mutta edelleen ne ilostuttavat keittiönpöydällä, hieman enemmän aukinaisina vain, kuin näissä kuvissa. Joskus muistelen proteaan aiemminkin törmänneeni, mutten ollut koskaan missään nähnyt noita livenä. On ilmeisen suosittu hääkimppukukka, ja tämä lajike on ymmärtääkseni blushing bride eli punasteleva morsian, joten nimensä puolestakin sopii hääkukaksi.:) 

Villiviinin Eijalla oli viime viikolla hääkimppukuvaukset (aivan mielettömiä kuvia, lisää on tulossa..), ja siihen tarkoitukseen hän oli proteaa tilannut. Halusin näitä vaaleanpunaisia, sillä valkoiset olivat vielä niin nupullaan. Tuntuu siis olevan varsin pitkäikäinen leikkona. Varsien väristä minulla tulee auringonpunaama männynrunko mieleen. Ihana väri!


Keittiössä on tapahtunut pientä muutosta (ja ihan just parhaillaankin mies kasailee kalusteita keittiöön, mutta se on jo toinen juttu) tässä viime aikoina. Yksi kälyistäni antoi Ikean Sinnerlig -valaisimen meille, koska he eivät tykänneet sen luomasta "reikäisestä valosta". Näissä kuvissahan sitä ei näy, mutta illan hämärässä tuo Sinnerlig heittää upeat kuviot kattoon ja valaisin on mielestäni enemmän tunnelmavalaisin kuin valontuoja. Tuossa keittiönpöydän päällä sillä ei sinänsä ole väliä, sillä katossa on myös tukku spottivaloja, jotka hoitavat keittiön valaisun. Tulee kepeä, kesäinen olo, tästä valaisimesta. Voi olla, että syksymmällä vaihdetaan takaisin Ikean Hektar, josta tykkään myös edelleen. Olin muuten Sinnerligiä monesti Ikeassa miettinyt, että pistäiskö hankkia, mutta nyt se siis tuli meille ihan saatuna. Olohuoneeseen olin sitä ajatellut, mutta mallailun jälkeen päätyikin keittiöön.


Kiitos edelliseen Kukkailotteluun osallistuneet!<3 Tule sinäkin jakamaan kukkien tuomaa iloa ja kauneutta ja osallistu alla olevan linkin kautta! Liitäthän postaukseen linkin tänne Mansikkatilan maille<3 Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin tunnisteen #kukkailottelua@mansikkatilanmailla. Linkki on auki kesäiseen tapaan maanantai-iltaan saakka, jotta useampi ennättäisi osallistua.:) Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia!  Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.<3


Leppoisaa viikonloppua!
Taina


10 kommenttia:

 1. I really love your chandelier wicker piece about your dining room table. It is so chic and ties in the whole dining room table set. Thanks for the share, have a fantastic weekend. Keep up the posts.

  World of Animals

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You! It looks now even better with new chairs.;) You´ll see!:)
   Have a nice weekend!<3 Thanks for leaving comment.:)

   Poista
 2. ’Blushing bride’ on jumalaisen kaunis ja herkkä! ❤️
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Tuo 'Blushing bride' on aivan ihana!
  Ja kuivuukin todella kauniiksi, jos otat maljakosta vedet pois.
  Kuolasin myös noita Villiviinin kuvia, joita on jo julkaistu. Taitava tiimi koko Eijan porukka! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina vinkistä.<3 Kaadoin vedet samantien maljakosta. Täytyy etsiä oksille jokin rauhallinen paikka...Kesähuone?:)
   Ihan mielettömiä kuvia Eijalla!<3

   Poista
 4. Kylläpä on kaunis kukka tuo ’Blushing bride’.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös.<3 Sen verran erikoinen, etten siitä ole ihan kauhean kauaa edes tiennyt. Aina oppii uutta!:)

   Poista
 5. Kaunis kukka!
  En ole aikaisemmin tähän törmännytkään.
  Olen ollut laiska bloggailun suhteen, mutta nyt kun ilmat viilenee ja syksy tulee, niin eiköhän tämäkin bloggaaja innostu;)
  Perjantaimyyssit viime syksynä oli kiva, tulee vähän erilaisia postauksia kuin yleensä. Kannatan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo minun kuvat ei ehkä ihan tee oikeutta kukalle. Olin ottanut parempiakin kuvia, mutta postausta tehdessäni ne taisivat vielä olla kameralla.;D Protea on kivan erilainen!

   Juu, voi olla, että jos Kukkailottelut jää tauolle, niin vedän siinä välissä jonkun viikon henkeä, ilman pakkoa. Kyllä se välillä täälläkin on ollut keksimistä, että mistä postais, kun haluiaisin aina jotain erilaista, mitä en ole käyttänyt aiemmin. Kiitos, kun olet jäälleen mukana ilottelemassa!<3

   Poista