perjantai 24. elokuuta 2018

Aavistus syksyä - Kukkailottelua



Näin se viikko jälleen livisti käsistä, tukka putkella, kuinkas muuten. Viime viikon Kukkailottelun kukkaset tuossa edessäni vielä ilahduttavat. Sain viime viikolla myös erittäin kauniin kimpun Susannalta, hänen lomailessaan Suomessa. Susanna kirjoitti ihanan postauksen vierailustaan meillä, jutun voit lukea täältä.







Tällä viikolla käväisin Helsingissä Jyskin uuden konseptimyymälän avajaisissa. Siitä juttua toivottavasti viikonloppuna luvassa. Samalla reissulla kävin ostoksilla "tuhlaamassa" osan hiljattain tienaamistani kirppistienesteistä. Postausta siltäkin saralta tulossa myöhemmin...Matkan varrelle sattui ihastuttava kukkakauppa, Form&Flora, joten sisään oli mentävä kiireesti, sillä olin liikkeellä ihan viime minuuteilla. Nopsaan valikoin muutaman marjapensaan oksan, yhden ison unikon siemenkodan, sekä pari heinää. Floristi laittoi vielä yhden törmäkukan oksan kaupan päälle, ja minä lähdin kotiin superonnellisena "kukkasista".







Kotona asettelin ne Marimekon Ming -maljakkoon keittiön pöydälle. Oksat sopivat mielestäni siihen erinomaisen hyvin, ja tuovat aavistuksen syksyä, muttei siten huutomerkkillä, kuten monet syksyyn kuuluvat punaiset ja keltaiset kukat.:) 






Tämän viikon Kukkailottelu on tällä erää toiseksi viimeinen. Ensi viikonloppuna vielä jatketaan Kukkailottelun merkeissä, onhan elokuu, mutta sitten pidän taukoa kaikesta aikataulullisesta bloggaamisesta. Puolitoista vuotta, lähes jokaisena perjantaina, on ollut Kukkailottelua, viime syksynä ja talvella Perjantaimyyssejä. Nyt on aika ainakin hetki vetää henkeä, ja postailla silloin, kun huvittaa, ja mistä huvittaa. Eiköhän nuo kukat näy jatkossakin täällä, mutta linkitysmahdollisuutta ei sitten enää ole. Nyt on siis erinomaisen hyvä hetki tulla mukaan Kukkailotteluun, jos sellaista on suunnitellut tekevänsä.:)

Kiitos edelliseen Kukkailotteluun osallistuneet!<3 Tule sinäkin jakamaan kukkien tuomaa iloa ja kauneutta ja osallistu alla olevan linkin kautta! Liitäthän postaukseen linkin tänne Mansikkatilan maille<3 Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin tunnisteen #kukkailottelua@mansikkatilanmailla. Linkki on auki kesäiseen tapaan maanantai-iltaan saakka, jotta useampi ennättäisi osallistua.:) Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia!  Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.<3

Juuri äsken kotiuduin muuten kaupungilta, ja aikamoinen viikonloppu on täällä Lahdessa tiedossa. Väkeä lappoi junista ja linja-autoista aivan valtavasti. Meillä ei harmittavasti lippuja konserttiin ole, mutta toivottelen silti oikein hyvää Cheekendiä ja viikonloppua kaikille!:)

Taina



8 kommenttia:

  1. Oli ihana tavata Jyskin tapahtumassa :) Olit jo ennättänyt lähteä, mutta parin ison pussukan kanssa lopulta poistuttiin itsekin liikkeestä :) Mites keramiikkaostosten kanssa kävi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat sanat!<3 Ehkä parasta koko tapahtumassa, teidän tapaaminen!:))
      Kyllä mullakin oli iso kassi jo Jyskistä, ja hyvin kävi keramiikkaostosten kanssa.;D Yritän tänään ehtiä vähän kuvaamaan, mitä ostin Nougatista, ja ehkä noita Jyskin ostoksiakin.
      Mukavaa uutta viikkoa Jani!<3

      Poista
  2. Minullekin tuli kutsu tuonne Jyskin tapahtumaan, mutta en ikäväkseni päässyt osallistumaan. Kiva, kun olet saanut Susannan kylään luoksesi. Minun vierailuni on vielä tekemättä, mutta en ole unohtanut sitä. Jospa vaikka syyslomalla?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, en minäkään ole unohtanut! Kyllä sun täytyy poiketa, ja ihan tavallinen viikonloppukin käy hyvin, jos muutenkin liikut Lahdessa.:) Ärsyttää tämä jatkuva kiire, mutta yritän vakuutella itselleni, että ensi viikolla on helpompaa...ja seuraavana sunnuntaina hoen mielessäni samaa.:/ Työelämä lienee muuttunut alalla kuin alalla nykyään kaikennieleväksi aikasyöpöksi. Elämässähän pitäisi olla muutakin, sitä, mistä ammentaa töihin iloa ja voimia. Siksi vaikkapa ystävien tapaaminen ja niiden "mahduttaminen" kalenteriin on hirmuisen tärkeää.<3

      Poista
  3. Syksyiset kauniit oksat vaasissa ovatkin!

    Kiitos vielä viimeisestä ja kaikesta tästä kukkailottelusta!
    On siinä sinulla hommaa ollutkin, joten ansaitusti saat levähtää. =)
    Vielä emsiviikolla siis ilotellaan!

    Mukavaa viikonvaihdetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna itselleni viimeisestä ja kaikesta!<3 Säkin saat nyt pienen tauon, kun olet ollut kai ihan joka kerta mukana Kukkailottelussa!<3<3<3
      Onneksi on vielä tämä sunnuntai, mielessä tuhat ja yksi asiaa, mitä voisi tehdä.:)
      Ihanaa sunnuntaita ja kivaa uutta viikkoa!<3

      Poista
  4. Niin yksinkertaisen kaunis kimppu!
    Pieni lepo bloggaamisesta ja kukkailottelusta tekee varmasti hyvää ;) Itse olen ottanut tavoitteeksi tehdä postauksen kerran viikossa, mutta ainakin kesällä sekin jäi tekemättä. Tämähän on vain harrastus, joten yritän olla stressaamatta postausten määrästä ja panostaaa laatuun, vaikka sitten vain kerran kuussa.

    Ihanaa sunnuntaina ja kivaa alkavaa viikkoa sinulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään!<3 Harmi, kun nuo marjaoksat alkaa olla jo nuupallaan...Mietin, että mitä voisin laittaa niiden tilalle..
      Bloggaamista en ajatellut laittaa tauolle, mutta katsotaan nyt sitten, kun ei ole enää pakkoa, kuinka käy.:) Ainakin Habitare on tulossa, ja muistissa on kyllä aiheita muutenkin postauksiin, pulmana on vain aika. Nykytahtini taitaa olla 2-3 postausta viikossa, ja se on mielestäni mulle sopiva tahti. Muutoin tulee liian korkea kynnys sanoa mitään. Toisinaan mietin, että olispa kuvablogi, no words! Kirjoittaminen on mulle se työläämpi juttu, yleensä mietin kirjoituksen päässäni pääpiirteittäin ennen kirjoittamista. Käy sitten nopeammin postaaminen, mutta kyllä yhden postauksen tekstiin ja kuviaan aina useampi tunti vierähtää.

      Kiitos Ellen ja vielä ehdit mukaan tämän viikon Kukkailotteluun, linkki on auki huomiseen!<3 Kivaa sunnuntaita ja uutta viikkoa!:)

      Poista