torstai 1. maaliskuuta 2018

Viisi kuvaa helmikuulta



Sain Satulinnan Tuijalta kivan haasteen, johon oli tartuttava heti: Viisi kuvaa kuluneelta kuukaudelta. Haaste on lähtöisin Maatiaiskanasen elämää -blogista. Kiitos Tuija ja kiitos Hilu!<3 Tässä on napakka haaste minun makuuni! Todellisen haasteen tästä tekee viidessä kuvassa pysyminen. Helmikuun kuvakansiossani näyttää olevan noin tuhat kuvaa...En tällä kertaa haasta ketään erikseen, vaan haasteen saa tästä napata mukaansa kuka vain.

Helmikuu on lähtökohtaisesti minusta talvikuukaudeksi hyvä, siksi että se on niin lyhyt.:P Niin nytkin, toivotan maaliskuun lämpimästi tervetulleeksi! Kevät saisi minusta alkaa samantien. Ei vissiin oo alkamassa?






Kaikkea todella kivaa tähän kuukauteen mahtui, ja huonojahan me ei enää muistetakaan.;) No, flunssa olisi saanut jäädä tulematta, kun ei ollut edes mahdollisuutta jäädä kotiin sairastamaan. Muuten oikeastikin helmikuu jää mieleeni mukavista asioista ja tapahtumista.

Heti kuukauden alussa kävimme miehen ja juniorin kanssa Hyvinkään Sveitsissä yönyli reissussa. Kyseessä oli kaupallinen yhteistyö, mutta käsi sydämellä voin vakuuttaa, että paikka suorastaan hurmasi minut! Täydellinen viikonloppu.





Kuopuksen rippikoulun ensimmäinen tapaaminen oli jo nyt, vaikka varsinainen rippileiri on kesällä. Esikoinen vietti penkkareitaan, ja kävimme jo hänelle viikko sitten ostamassa puvun, ei siis penkkaripukua, vaan oikean puvun, sillä sille on joka tapauksessa muutakin käyttöä tulossa, kuten nuo pikkuveljen rippijuhlat. Toisaalta haikeaa, mutta enimmäkseen (ainakin vielä) iloitsen näistä lapsen askeleista kohti aikuisuutta. Voi olla, että kun poika muuttaa kotoa, minä ripustaudun kaulaan tai lahkeeseen.;) No, ehkä en sentään!






Kukkia, niitä pitää mahtua jokaiseen kuukauteen! Sain pitkästä aikaa todellisen kuvausinspiraation, innostuin leikkimään kukilla ja kameralla, ja pitkästä aikaa Kukkailottelussa oli kukkia muutenkin kuin pöydällä maljakossa, vaikkei siinäkään vikaa sinänsä ole.;) Magnolioistakin sain nauttia oikeastaan koko kuukauden. Ensimmäisen oksan hankkimisesta viime viikonlopun oksaan taitaa mahtua kuta kuinkin koko helmikuu.






Helmikuussa bloggaaminen on ollut innostavaa ja hauskaa! Kävin mm. Helsingissä Kotoisan bloggaajaillassa, ja tuollaisista tapahtumista ja tapaamisista saa aina sopivasti potkua bloggaamiseen. On myös huippukiva tavata muita bloggareita! Tuolla Helsingin reissulla tapasin mm. Marjakujan Marikan ja Esmeralda´s Essin ja Interior by Jutta K.N Jutan. Kaksi jälkimmäistä tulivat tutuiksi viime kesän Asuntomessuilla, ja juttu jatkui helposti siitä, mihin kesällä jäimme.:) Kotonasi -blogin ihana Annukka kävi meillä toissa viikonloppuna kylässä ja Talossa no 23 Satun kanssa treffaillaan ihan muuten vaan milloin missäkin merkeissä. Olen tavannut ja saanut tutustua mahtaviin ihmisiin, jotka olisivat jääneet aivan vieraiksi ilman tätä blogiharrastusta.<3






Loman aluksi teimme vielä reissun Lappeerantaan ja kävimme Pulsan Asemalla. Sain tuolta asemalta sellaisen inspiksen, että kamera on räpsynyt reissun jälkeen ahkerasti, mm. huomisen Kukkailottelun kuvat ja postaus ovat jo valmiina odottamassa.



Ihana maaliskuu on täällä!💚

Taina

14 kommenttia:

  1. Kaunis on ollut helmikuu ♥ Lasten kasvaminen ja itsenäistyminen tuo haikeutta, mutta samaan aikaan kiva nähdä kuinka fiksuja ja pärjääviä nuoria onkaan kasvattanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!<3 Olen ollut aivan saamaton ulkona kuvaamisen suhteen, eilenkin tein vain lähtöä, mutta pakkanen tuntuu niin raa´alta, että jäi aikomukseksi. Maaliskuulta toivon lämpeneviä päiviä ja paljon ulkoilua!:)
      Olen sellainen pillittäjä kaikenlaisissa juhlissa, että olen selvästikin alkanut jo työstämään tätä asiaa mielessäni, että en aivan hukkuisi kyyneliin tosi tilanteessa.:D Iloista ja haikeudesta niitä kyyneliäkin...<3

      Poista
  2. Oih, ihanaa että osallistuit tähän haasteeseen, kiitos <3 Upeita kuvia. Voin hyvin kuvitella, että pieni ripustautuminen tuntuu ihan kohtuulliselta, kun lapset alkavat pesästä lentämään ;) Kauhea ajatus!
    Bloggareihin tutustuminen on ihanaa ja etenkin, kun heistä saa ihan oikeita ystäviä <3 Mukavaa maaliskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain Hilu itsellesi!<3
      Lasten kasvu, se tuntuu käyvän hetkessä, itse en ollenkaan ole vanhentunut yhtä paljon samassa ajassa.:D Esikoisen tulevaa maailmalle lähtöä olen valmistellut mielessäni jo jonkin aikaa. En ole ripustautuvaa tyyppiä, mutta saattaa se lähtö aikaan äitillä koville ottaa. Ihan vielä ei onneksi ole menossa minnekään.<3

      Keväisen kauniita maaliskuun päiviä sinulle!<3

      Poista
  3. Sullahan on ollut tosi kivan kuuloinen helmikuu, täynnä hienoja tapahtumia.
    Mukavaa ja aurinkoista maaliskuutakin! Nyt se kevät on melkein oven takana. Jippii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voi valittaa, helmikuu oli hieno!:) Tänään, jos havaitsen saman solinan katolta kuin eilen, niin olen viisaampi ja teen siitä videon. En ollut uskoa silmiäni! Tässä aamun pakkasessa on vaikea uskoa, että iltapäivällä voisi vesi solista...
      Ihanaa maaliskuuta Riina!<3

      Poista
  4. Ihanalta kuulostaa helmikuusi!
    Minullakin edessä tutustuminen uudistuneeseen Sveitsiin - siitä onkin aikaa, kun siellä viimeksi olen käynyt - taisi olla vuonna '85 tai jotain ;)
    Aurinkoa maaliskuuhusi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vallan mainio kuukausi jäi taakse ja mukavasti on alkanut tämä maaliskuu myös!<3
      Kuulen mielelläni, mitä tykkäät Sveitsistä!:) Uuh, olimme viime viikonloppuna Holidayclub Saimaalla, ja täytyy sanoa, että se paikka kaipaisi siivousta ja kylpyläpuoli valkaisua.:/

      Ihania kevätpäiviä Pia!<3

      Poista
  5. Sinulla on ollut kaikkea kivaa helmikuussa!
    Tiedän tuon tunteen kun pitäisi valita vain muutama kuva ja kun kuukaudessa ehtii räpsimään aika monta otosta. Pihalla ei ole tullut minunkaan paljon kuvailtua, kiitos flunssan ja pakkasen.
    Ihanaa loppuviikkoa♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen!<3
      Voisi luulla, että on helpompaa, kun on vähän kuvia laitettavana, mutta runsaudenpulahan siinä tuli.:P
      Toivottavasti sinun flunssasi on jo ohi!<3 Itselläni vielä ajoittain tulee kauheita yskänpuuskia ja yöllä saatan herätä ja kuunnella hengitykseni vinkunaa...Toisaalta, kun ei ole muita oireita, niin turhalta tuntuisi lähteä lääkäriin.

      Iloista viikonloppua ja kaunista maaliskuuta!<3

      Poista
  6. Helmikuu on hyvä kuu :). Ja sulla on iso osuus siihen, että sisälsi tänä vuonna myös yhden erityisen päivän <3

    Mun jotenkin ihan sydäntä raastaa "lentäjäpojan" kuva, kun ajattelen, että hällä on elämässä edessään vielä vaikka mitä mahtavaa, mutta samalla mielessä varmasti jonkunlainen haikeus ja jännityskin, kun se toisinaan niin rasittava, mutta silti niin turvallinen kouluaika on takana. Noi nuoret miehet on niin mun sydäntä lähellä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka!<3 Ilolla muistelen treffejämme, ja toivon, että tulet pian uudelleen!<3 Eilenkin lenkillä ajattelin sua, napsin niitä pajunkissoja mukaani, ja olisin mielelläni kävelyt metsässä sun kanssa!:)
      Tiedän, että ymmärrät, mitä tulee kasvaviin nuoriin miehiin.:) Tuo isompi on nyt matkalla kotiin viikon reissun jälkeen ja nuorempi vetelee vielä sikeitä...Pitäis varmaan herättää!:)
      Ihanaa viikonloppua Annukka!<3

      Poista
  7. Tapahtumarikas helmikuu, eikä lainkaan hullumpi! Bloggaaminen antaa kyllä uusia ulottuvuuksia arkiseen elämään. Sinulla onkin iloisia puuhia tulossa omien lasten juhlien merkeissä. Meillä oli aikoinaan sama tilanne, ensin ylpät ja sitten rippijuhlat, ja nyt muutamien vuosien jäleen toinen on Andeilla ja toinen lähdössä Berliiniin, joten kyllä ne siitä siivilleen nousevat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OI, oi!<3 Andit kuulostaa kauhean kaukaiselta!:O Ihanaa kyllä huomata, että lapset pärjää!<3
      Juu, juhlia olen miettinyt tässä loman aikana, sillä kevät on töissä aina vähän liiankin kiireistä aikaa, ja ennen kuin huomataankaan, on taas toukokuu. Kun ajoissa suunnittelee, niin ehkä välttyy lopussa pahalta kireeltä.:)

      Poista