perjantai 16. maaliskuuta 2018

Kukkailottelua - Kimppu Saijan tyyliin



Viime viikon Kukkailottelusta taisin saada melkoisen määrän energiaa, niin iloinen ja täynnä värejä oli Saija Sitolahden Kukkakirjan julkistamistilaisuus! 






Sieltä juhlista lähdin kotiin kukkapuska mukanani, en mitenkään voinut lähteä ilman muutamaa upeaa unikkoa ja ranskanlaista tulppaania! Järvenpään Kukkatalo on muuten ainoa kukkakauppa, jossa tiedän käytettävän vuoronumeroita. Kun oma vuoroni koitti, sanoin minulle osuneelle floristille, että haluaisin jotain samantyyppistä kuin Saijan mielettömän upeat kukka-asetelmat. Valikoin muutaman unikon ja pari ranskalaista tulppaania, muuten tykkään yleensäkin antaa ammattilaisille vapaat kädet. Enkä pettynyt tälläkään kertaa.






Mielestäni kimppu sopi todella hyvin Marimekon Urna-vaasiin. Se on niin iso maljakko, että lyhyet kimput hukkuvat sen uumeniin. Jo pitkän aikaa olen tykännyt erityisen paljon villeistä, vähän boheemeista kimpuista. Tämä on minusta juuri sellainen.







Nuo jättimäiset unikot ovat niin upeita, että toivoisin löytäväni kotipihaan istutettavaksi unikon siemeniä, joista tulee noin isoja unikoita. Mahtaako noin isot kasvaa meidän kesässä? Parina kesänä meidän pihalla on kasvanut  (klik, klik) unikoita, joita olen kylvänyt kirppisostos- ja lahjoitussiemenillä. Unikon siemenkodat on kauniita vielä kukkisen jälkeenkin. Muistaakseni mulla on jossain jemmassa viime vuotisten unikoiden siemeniä...






Hei, Saijan Kukkakirjan arvontaan ehdit osallistumaan vielä tämän illan ajan. Arvon kirja huomenna ja laitan voittajalle postiin viimeistään maanantaina.:)

Kiitos viime viikon Kukkailottelijat!<3 Tule sinäkin jakamaan iloa ja kauneutta ja osallistu alla olevan linkin kautta! Linkki on auki sunnuntai-iltaan saakka. Liitäthän postaukseen linkin tänne Mansikkatilan maille<3 Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin tunnisteen #kukkailottelua@mansikkatilanmailla. Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia!  Viime viikollakin oli aivan mielettömän kiva kirjoitus, oikea helmi, kukkakauppoihin liittyen, käykää ihmeessä lukemassa! Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.<3


Aurinkoista viikonloppua!
Taina



21 kommenttia:

  1. Voi, miten ihana ja iloinen kimppu! Kuin kukkaniitty!
    Yleensä kaikille ammattilaisille kannattaa antaa vapaat kädet, silloin lopputulos on paras.
    Ihanaa alkanutta viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina!<3 Villi kukkaniitty minullakin tuli mieleen näistä.<3 Ammattilaisia ei turhaan kutsuta ammattilaisiksi.:P

      Viime kesän lopulla olisi muuten ollut Karkkilassa yksi aivan mieletön pelto, jonne maanomistaja oli kylvänyt pellon täyteen mm. unikkoja. JOS tänä vuonna on vastaavaa tiedossa, niin ajan sinne kuvaamaan, vaikka olisi mikä!:))

      Poista
  2. Wau mikä kimppu. Ja niin upeasti kuvattuna. Ihanaa viikonloppua

    VastaaPoista
  3. Meillä oli koululla myös unikkoja ja ihan älyttömästi kaikkia ihania kukkia <3 Oisin voinut jäädä sinne kylmiöön, muta kun siellä on niin kylmä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, voin kuvitella!:D Tekaisepas joku kiva ensi viikolla noista unikoista...<3

      Poista
  4. Unikkojen kauneutta....<3
    Rakastan unikoita! Erilaisia siemeniä vaan kokeiluun kukkapenkkiin!
    Rento ja ihana kimppu! Noita valtavan tuoksuvia leukoijia meillä käytetään paljon.
    Taitaa näkyä minunkin kukkailottelun yhdesssä kimpussa violettia.

    Aurinkoa viikonloppuusi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama!<3 Viime vuonna mulla taisi olla vain niitä edellisvuotisten unikoiden siemeniä, sitä edellisenä esim. Kesähuoneen rinteessä kukki jotain oransseja unikkoja, joiden siemenet jäi keräämättä, ja sitä myöten niitä ei myöskään sieltä penkistä enää löytynyt. Oranssi on ihana siitä. että se sopii monen muun värin kanssa kivasti yhteen, sointuu tai korostuu.:) Täytyy ehdottomasti katsella unikon siemeniä lisää..:)
      Tuo leukoija on mulle uusi nimi, sieltä Saijan kirjasta sen heti löysin, kun tulin kotiin kimpun kanssa.:)

      Täällä on nyt aivan loistava viikonloppu meneillään sään puolesta, ja muutenkin. Iloista viikonloppua!<3

      Poista
  5. Kauniita! Värikästä viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin!<3 Kiitos, aurinko ja värit, niissä on energiaa!:) Molempia myös sinne!

      Poista
  6. Upea kimppu ja ihanan rento!
    En ole kuullutkaan, että kukkakaupassa on vuoronumerot. Mutta eipä tarvitse taistella vuorostaan;)
    Ihanaa viikonloppua Taina💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin!<3 No, en ollut minäkään ennen kukkakaupassa käynyt, jossa on vuoronumeroita, siis ennen Kukkataloa.:) Ihan hyvähän se vuoronumerosysteemi on, ei voi valita väärää jonoa.;)
      Iloista viikonloppua sinne Kainuuseen!<3

      Poista
  7. No ihanahan tämä on - unikot on niin <3 <3

    PS
    Bloggaan kirjablogissani pika puoliin Saijan Kukkakirjasta. Kysyisin saanko lainata ihanaa kuvaasi Saijasta? Laittaisin toki kuvaajatiedot & linkin siihen postaukseen kuin haluat! Ihana kirja muuten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, on!<3 Ilman muuta saat Riitta käyttää kuvaani!<3 Olen otettu, jos se kelpaa.:)
      Kirja on tosiaan IHANA!

      Poista
    2. Kiitos Taina - mutta olin niin hätäinen, että julkaisin postaukseni jo :)

      Poista