tiistai 27. helmikuuta 2018

Pulsan AsemaKäväisimme viikonloppuna pienellä lomalla Lappeenrannassa miehen ja juniorin kanssa. Tekee ihmeitä irrottautua kodin askareista hetkeksi. Nyt kotiin palattua on mielessä jo niin monta tekemistä, että lomaviikon saa niihin helposti kulumaan. Yritän kuitenkin malttaa ottaa myös rennosti!Lappeenrannan reissuun liittyi itselläni pitkäaikainen toive päästä paikan päälle Pulsan Asemalle, sillä aiemmilla reissuilla kahvila/putiikki/b&b on ollut sattumoisin kiinni. Paikasta luin ensimmäinen kerran jostain sisustuslehdestä ehkä 2-3 vuotta sitten. Lehdessä esiteltiin omistajapariskunnan koti, aivan ihana sellainen! Muistaakseni mies kun oli mennyt ostamaan pikkuisen työmaan vaimoltaan salaa... Koti ei sijaitse asemalla, vaan jossain lähistöllä, mutta ihana oli päästä viimein tätä asemaakin ihmettelemään. Hieman syrjässähän tuo Pulsan Asema sijaitsee, mutta sen verran mutkaa matkaan kannattaa tehdä, jos noilla nurkilla on liikkeellä, ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, miksei aika kiva  ja erilainen yöpymispaikkakin!<3Joimme ensin pullakahvit, erittäin maukkaat sellaiset, ja kahvien päälle kiertelimme myymälän puolella ala- ja yläkerrassa, minä tietenkin kameran kanssa. Tavarat on laitettu todella taiten esille ja mitä kaikkea ihanaa siellä olikaan! Putiikin valikoimissa oli niin maalaisromanttiseen kuin pelkistetympään makuun astioita, tekstiilejä, kaikenlaista kodin sisustustukseen tuomaan lämpöä ja tunnelmaa. Hullaannuin niin erivärisiin samettityynyihin...ja tein yhden LÖYDÖN! Jotain sellaista, mitä olen netistä etsiskellyt löytämättä. Ihan halvaksi eivät nämä pullakahvit siis tulleet, mutta yhtään ei jäänyt harmittamaan, päinvastoin. Niistä ostoksista on postattava erikseen, omalla paikallaan ja käytössä täällä kotona.

Pakkanen oli aika kireää lauantaina, kun tuolla olimme, ja mielessä itää, että olisi kiva käydä Pulsan Asemalla uudelleen joskus kesällä. Aseman piha suurine puineen oli todella vaikuttava talviasussaan, varmasti silti parhammillaan kesällä.Kotiin tultuamme olenkin sitten laittanut tuulemaan, sillä Pulsan Asemalta sain tartuntana  ihanan sisustusinspiksen. Asioilla on tapana paisua...Aika näyttää, mihin inspis johtaa.;)


Aurinkoista viikkoa!
Taina

18 kommenttia:

 1. Ihanan inspiroivia kuvia toit tuliaisina! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina!<3 Paikka on IHANA!<3 Sanoin miehelle, etten suutu, jos hän ostaa jotain samanlaista meille..vaikka salaa.;D

   Poista
 2. Oi, kiitos ihan mahtavasta vinkistä!! <3 Tuollahan on ehdottomasti käytävä! Paras ystäväni muutti äskettäin noille kulmille, joten ei ole tekosyitä piipahtaa samalla ostoksillakin... ;)
  Tulipa inspiroitunut olo kuvistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Satu, mietin siellä Pulsassa, että tämä olisi niin sun paikka! Jotenkin aseman kahvilan puolella oli samanlainen henki kuin teillä.<3 Sun on ehdottomasti käytävä tuolla. Minusta oli ihanaa, kun siellä oli käytetty iloisesti värejä, ja niitä värejä oli tarjolla myös puodissa.:)
   Tää postaus oli sulle!<3

   Poista
 3. Pulsan asema pääsee retkilistalle! Kiitos vinkistä! Hyvää kuunvaihdetta! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans korvan takana toivepaikkoja, joihin yritän reissuillani päästä. Nyt toteutui yksi sellainen.:)
   Kiitos ja ihanaa lomaa Tuija!<3 Ei sureta, että maaliskuu jo kolkuttelee ovella.;)

   Poista
 4. No niin, taas jäänyt kyseinen paikka huomioimatta, vaikka Lappeenranta on lapsuuteni kotikaupunki. Lienee helppo korjata ja käydä vaikka kesällä katsastamassa...! Kivan näköinen paikka, kivat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti sun täytyy käydä Pulsassa!! Olen ymmärtänyt, että paikka on löytänyt asiakkaita ihan mukavasti, mekään ei todellakaan oltu ainoita silloin lauantaina tuolla.
   Kiitos Sirkku!<3

   Poista
 5. Apua miten paljon kaikkea kaunista tuolla oli. Sisustustyynyt, uudet kaffekupit...haaveita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olisin voinut ostaa tuolta ties mitä..siis jos olisin varakkaampi! Muta ihana paikka ihan vain nauttia kahvia ja tunnelmoida, upeasti remontoitu vanhaa kunnioittaen.<3

   Poista
 6. Onneksi en ole käynyt tuolla. Tulisi kalliiksi. Kaunis paikka ilmeisesti on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kyllä sun Satu täytyy joskus poiketa tuonne vaikka teetä juomaan tai jotain! Uskon, että pihakin on näkemisen arvoinen kesällä...

   Poista
 7. Voi naiset mikä paikka tuo Pulsan asema onkaan! ❤ Kesällä aivan ihana ja tietenkin joulun aikaan, kun uuneissa palaa tulet�� Tervemenoa Pulsaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niin on!<3 Kyllä tuonne on päästävä kesällä! Uunit olivat lämmenneet lauantainakin, varovasti kokeilin yhtä pönttöuunia, ja se oli mukavalla tavalla lämmin.:) Arvostan kovasti yrittäjäpariskunnan ja -perheen työtä paikan hyväksi.<3

   Poista
 8. Kiitos vinkistä! Heti alkoi tehdä mieli kahvia...

  Millä lailla mutkan takana? Tiedätkö, pääseekö julkisilla lähistölle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin kahvinkeittoon!:)
   Pulsan asemalle pääsi Lappeenrannantietä pariakin eri reittiä, mutta matkaa isolle tielle oli toista käyttämäämme reittiä pitkin varmaan 15 kilometriä ja toistakin muistaakseni 11...Epäilen vahvasti, että paikkaan kulkisi julkinen liikenne. Tuosta isolta tieltä on vielä matkaa Lappeenrantaakin joitakin kilometrejä. Olen näyhnyt Pulsan Aseman fb-sivulla, että paikassa käy ryhmiä. Luulen, että se on ainoa vaihtoehto autottomalle...tai kesällä fillari!

   Poista
 9. Mä sekoisin tuolla :D Rakastan tuollaisia sisustuskeitaita....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, saatoin seota hieman minäkin...mutta silleen sopivasti.;D

   Poista