lauantai 3. maaliskuuta 2018

JYSK goes Kesä - Kurkkaus kesämallistoonPääsin torstaina tutustumaan Jyskin kesään bloggaritapahtumassa. Paikkana oli Helsinki ja ravintola Meripaviljonki Eläintarhanlahden rannassa. Upeat puitteet tapahtumalle, jonne Jyskin väki oli loihtinut hurmaavan kesäterassin tunnelman. 
Mietin itsekseni, että olen ollut kasvattamassa Jyskin kasvaneita myyntilukuja, sillä olen löytänyt Jyskin oikeastaan viimeisen vuoden aikana. Ehkä se viehtymys ja tietynlainen positiivinen yllätys alkoi siitä, kun kävin ostamassa fleecepeitot neulomista varten...Minulla on mielikuva, että Jysk on nostanut profiiliaan, ja lisää hyvää meille sisustajille on luvassa!  Tulossa on mm. totaalinen myymälöiden ilmeen uudistus (videolta ei kauppaa Jyskiksi tunnistanut), sekä uusi citykonsepti ostoskeskuksiin ja kaupunkien keskustoihin. Hintatason luvataan uudistuksista huolimatta pysyvän totuttuna ja palvelun hyvänä.


Kuvissakin näkyvää Vann-jakkaraa olen katsellut jo ennen tapahtuu mainoslehtisestä, mutta tuossa taitaa olla nyt jakkara meidän kylpyhuoneeseen. Hintaa jakkaralla on vain 20. Ei paha! Jakkara on pakkasenkestävä, joten se käy mainiosti myös pihalle tai terassille. Muutakin mukavaa kelpuuttaisin jakkaran lisäksi. Tuolla tapahtumassa koeistuin sekä Varming-tuolin, että lepakkotuolin (nimeä en löytänyt etsinnästä huolimatta, ilmeisesti tuoli ei vielä ole valikoimissa) ulkokankaalla, hyvä oli molemmissa istuskella! Minusta on kiva, että tuossa Varming-tuolissa ei ole kiinteää pehmustetta, niillä on kuitenkin tapana sotkeentua tai kulua.


Ihanat puuvillaiset Sense-malliston vohvelipyyhkeet houkuttelivat hipeltämään...mikä ei tietenkään ole ihme, kun on kyse minusta.:) Sen sijaan puskista tuli itsellenikin, että sinapinkeltainen värinä näyttää sisustuksessa pienenä ripauksena hyvälle! Oi, kultainen 70-luku, joka kyllästi meidät sen ajan lapset "raikkailla" keltaisen, ruskean ja vihreän yhdistelmillä.;) 

Kaikenlaista pientä kivaa Jyskistä tiesinkin jo löytyvän, kuten maljakoita, lyhtyjä, säilytyskoreja...Tavaroita, jotka helpottavat kodin pitämistä järjestyksessä sekä sesonki-ihanuuksia, joilla voi luoda kotoisaa tunnelmaa edullisesti. Tykkään!

Kiitos Jysk!

Taina

14 kommenttia:

 1. Hauska kuulla, että ilme kohenee. Kauppareissulla poikkean uteliaana katsomaan muutosta. Aurinkoa maaliskuulle ja leutonevaa! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiemminhan Jysk on ollut sellainen "laatikot auki, ota siitä" tyyppinen, mutta mielestäni muutosta on jo tapahtunutkin. Uusi ilme on todella hyvä!
   Mukavaa viimeistä lomapäivää!<3

   Poista
 2. Hienolta näyttää. Minullekin tuli kutsu tuonne, mutten päässyt tulemaan. Siellä onkin ollut paljon tuttuja bloggareita. Tuo keltainen tuoli on kiva. Ruskeaa väriä ei meidän sisustukseen tule - kiitos 1970-luvun. Mukavaa viikonloppua, Taina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, sillä muotihan kiertää, ja koskaan se ei taida tulla takaisin ihan samanlaisena, ja silloin joku vanha ällötys tuntuukin taas hyvältä.;D Niin kuin sinapinkeltainen.:D

   Leppoisaa sunnuntaita Satu!<3 Hieman käy kateeksi sun virkavapaa...Mun työpari sairastaa edelleen, ja alkaa olla jo ikävä ihmistä, jonka vuoksi hyppäsin yhteisopettajuuteen.<3

   Poista
 3. Jyskistä saa paljon kaunista kotiin.Tuotteet myös kestävät,vaikka ovat edullisia.Hyvä niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulin, että Jyskin palautusprosentti on aika pieni. Ihmiset tuntuvat olevan tyytyväisiä tuotteisiinsa, ja niinhän se pitää ollakin!:)

   Poista
 4. Näyttääpä kivalle! <3
  Minä olen ostanut Jyskistä jotain peittoja joskus 10 vuotta sitten tai ylikin. Täytyykin mennä tutkimaan heidän tarjontaansa, jos siellä näyttää noin kivalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin Jysk on auennut tosiaan vasta viimeisen vuoden aikana. Toisinaan kyllä välttelen tietoisesti sinne menemistä, sillä en halua tarpeita, joita minulla ei alunperinkään ollut.;D

   Poista
 5. Voi onnen tunnetta kun meillekin tänne saarelle rakennetaan hallia JYSK:n uutta myymälää varten ja sen pitäisi olla valmis alkukesästä. Meille on hankinnassa yhtä ja toista uudelle terassille ja toivon että tuolta uudesta myymälästä löytyisi ainakin osa tarvittavista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan! Jysk on tämäntyyppisistä ketjuista ainoa, johon muillakin kuin isojen kaupunkien asukkailla on mahdollisuus päästä! Pontsit siitä Jyskille.<3 Uskon, että tuolta löytyy teille kaikkea kivaa kohtuuhintaan.:)

   Poista
 6. Niin ihanan kesäinen tunnelma jo kuvissa. Hauskaa millaisen kontrastin oikea ulkoilma tekeekin kuviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko paistoi upeasti tapahtuman alkaessa neljän aikaan.<3 Täytyy sanoa, että kun googlasin tuon Meripaviljongin normiasussaan, niin ehkä kannattaisi jättää ne Jyskin kalusteet sinne...;)Aika tavalla kutsuvampi paikka oli torstaina kuin ravintolan omissa kuvissa.

   Poista
 7. Ihanat kuvat ja oli todellakin paras seura 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika sinulle seurasta ja kaikesta!<3 Tavataan taas!:)

   Poista