maanantai 25. huhtikuuta 2016

Vahakukka, jouluruusu ja lupiini











Vielä yksi kukkapostaus!:) Tällä kertaa sisältä ja olohuoneen sohvalta...Kävin nimittäin viime viikolla ostamassa uudet tyynynpäälliset. Tarkalleen ottaen lähdin ostamaan yhtä, eli Pentikin Lupiini-päällistä, koska olin selvästikin joutunut mainonnan uhriksi (amnestii...), ja koska kaipasin myös jotain keväistä ja uutta tyynynpäällistä olohuoneeseen.;D Ihan en kuitenkaan selvinnyt kaupasta yhdellä tyynynpäällisellä, sillä mustanharmaa (Jep, tosi keväistä!) jouluruusu sieltä hyllystä huuteli selvästi mun nimeäni. Ostinpa vielä uuden, oikeasti keväisemmän ovikranssinkin, mutten nyt tunkenut sitä tähän samaan postaukseen. Kunhan uskallan hankkia etuportaalle kevät/kesäkukkia, niin napsin kuvat sitten kerralla kukista ja kranssista!

Olkkarin pöydällä puolestaan majailee tällä hetkellä sellainen itselleni uusi tuttavuus (Kuinka monta kaunista kasvia tai kukkaa maailmassa mahtaa ollakaan, joista ei ole ikinä kuullutkaan!) kuin rungollinen vahakukka. Nähtyäni Villiviinin Fb-mainoksessa näitä, kävin oitis noutamassa yhden hoiviini. Kauppias-Eijan kehoituksesta vaihdoin kukan hitusen suurempaa ruukkuun. Toivottavasti tuo on riittävän suuri, jotta kukka selviää muutaman viikon, ja voisin jossain vaiheessa siirtää kukan piharuukkuun ja ulos...?

Mitä olen kuvista nähnyt, tänään on ollut aika talviset tunnelmat ainakin länsirannikolla. Sään puolesta alkaa selvästikin olla vappu tulossa.:P Vapusta tulikin vielä mieleen, että linkkaillaan taas perjantaina Kukkailottelun merkeissä! Olin ja olen valtavan onnellinen siitä, miten hienosti te lähditte mukaan ilotteluun, kiitos!<3

Lämpöisempää viikkoa toivoen,
Taina 

14 kommenttia:

  1. Voi ei, nyt minunkin tyynykuume sen kuin kasvaa! Sinä se olet supertuottelias postaaja. Hyvä Taina! Maanantai-illan terveisin Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, tää on kuule ehtymätön virta, kun mä olen ollut neljä päivää neljän seinän sisällä!:DD Huomenna ei taida tulla edes MakroTex-postausta...tosin vannomatta paras!;D Tuo puutarhapostaus oli sellainen, johon olin kuvia hakenut arkistosta jo aiemmin, mutta teksti syntyi lopulta kuin itsestään paljon myöhemmin. Välillä mulla on myös kuvia, joiden postausaiheet jäävät pelkäksi aikeeksi ja ajatuksia, joita en saa kasattua postaukseksi.:) No, huomenna on aikomus töihin ja kiirettä pukkaa aina kesän lähestyessä!

      Poista
  2. Ihanat tyynyliinat...kierrän siis pentikin kaukaa ;)
    Täällä ei sentään lunta tullut ja iltapäivästä tarkenin jo pihahommiin..viimeisiä vapaita viedään.
    Vapuksi tietenkin tilaan itsekkäästi kamalaa ilmaa ;b
    Ihana kun päihitit flunssasi <3
    Niin tuo makrotex...mitähän söpöä sitä keksisi....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sullakin olikin kauniit ja keväiset tyynynpäälliset jo omasta takaa, ne sellaiset sinisävyiset, kuin olisi vesiväreillä maalattu!<3 Ompelitko ne muuten itse vai oliko valmistavaraa?
      Paranemisen kanssa vähän niin ja näin, mutta nyt lopetan lääkärissä juoksemisen. Voin ihan yhtä hyvin arvailla tätä tautia itsekin..ilmaiseksi!;DD
      Hip hei, se on kuitenkin kohta taas viikonloppu! Oot ilmeisesti töissä?:)

      Poista
    2. Juu tyynynpäälliset ompelin itse. Kankaan löysin Eurokankaasta palalaatikosta. Mutta vaihtelu virkistää myös tyynyissä ;)
      Jooo...töissä....:/

      Poista
    3. Milloinkohan sais aikaiseksi ommella vaikkapa itselle jotain! Tänään selaisin mm. byPias pellavavaatteita ja mietin, että noita vois itsekin ommella, mutten vaan saa aikaiseksi...

      No, luultavasti vappuna sataa, eikä oo ees ylimääräisiä vapaita, joten et taida kauheasti menettää, vaikka töihin menetkin!:)

      Poista
  3. Voihan vitsit, sulla on tuollainen Pentikin lupiini sohvalla!!
    Juuri eilen äidilleni sellaisesta haaveilin puhelimessa!!
    Ystäväni toi minulle uuden Pentikin kesäkuvaston (kun sitä pyysin) ja ihastuin hetimiten lupiineihin!
    Vahakukkapuita ja -pensaita on täälläkin näkynyt myynnissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat värit oli minusta kauniit tuossa kuosissa, mutta lähestyvästä kesästä huolimatta päädyin hempeämpään sävyyn. Toisaalta kesällä kotikin kestää kirkkaampia värejä, kun ympärillä on valoa ja vihreää...:)
      Me ei sitten olla ihan jäljessä kukkamuodissa täällä Pohjolan perukoilla, jee!! Mitä luin Tukholman puutarhamessukävijöitten blogeista, niin ei tosiaan ehkä ollakaan enää niin perässähiihtäjiä edes puutarha-ja kukkamuodissa. Se on tää netti nopea levittämään trendejä ympäri maailmaa.:)

      Poista
  4. Vahakukka näyttää kauniilta! Tuo on mulle ihan uusi tuttavuus, en ole ikinä nähnyt moista. Mutta se on kyllä söpö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on mullekin uusi, kimpuissa mulla on ollut vahakukan oksia tosin. Tuo on musta hauska miniatyyrimäinen ja vihreydestä tulee mieleen mänty. En voinut vastustaa!:D

      Poista
  5. Oi, mä tarvitsen myös tollaisen vahakukan!

    VastaaPoista
  6. Minäkin haluan tuollaisen vahapuun! En ole minäkään kuullut ennen tuollaisesta.
    Minun pitää kiertää Pentik kaukaa, vaarallinen paikka ;) Tosin voisihan sitä varovasti käydä kurkkimassa kevätuutuuksia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, pidä varasi, jos sinne Pentikille menet!;D Siellä on niitä maljakoitakin ja vaikka mitä ihanaa.:) Ihan jo haaveilin, että uuteen kotiin hankkisin huonekalujakin Pentikiltä. Ai niin, mihin uuteen kotiin...;)
      Ei ollut minusta kallsi tuo vahapuu (13,90), se kun ei ole mikään leikko.

      Poista