perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kukkakuvilla viikonloppuunHeipä hei! Se on jälleen perjantai, ja minulle yleensä se päivä, kun täällä kotona on uudet kukkaset maljakossa tuomassa iloa viikonlopun alkamisen kunniaksi, niin tänäänkin. Kurvasin töistä suoraan Villiviiniin ja tällaisten kukkien kanssa kotiuduin tällä kertaa. Kimpussa on kaksi valkoista pionia, kolme jaloleinikkiä, kaksi neilikanoksaa, inkalilja ja kaksi vihreää oksaa, joide nimeä en edes muistanut kysyä.Olen miettinyt mielessäni juuri tällaisen viikonloppukukkien ja muiden kukkakuvien linkitysmahdollisuutta tänne blogiin. Mitäpä sanotte muut bloggarit, kiinnostaisiko mahdollisuus? Voisitko kuvitella osallistuvasi? Itse tykkäsin ihan hirmuisen paljon Kukkalan Sannan Tulppaani-torstai linkeistä ja Instan puolella olen pari kertaa osallistunut englantilaisen Emily Quintonin Floral Friday "kilpailuun". Hän valikoi osallistujista aina muutaman suosikkinsa seuraavalla viikolla, ja tätä kautta löytyy tietenkin ihan huikean kauniita kuvia! Tuolta olen myös tajunnut, etten suinkaan ole ainoa kukkiin hurahtanut. Noita Floral Friday tägättyjä kuvia on Instassa jo yli 30 000. 

Kuten aina, tällekin hommalle pitäisi keksiä hyvä nimi. Minusta sekä Tulppaani-torstai, että Floral Friday ovat loistavia nimiä. Ne kertovat heti, mistä on kysymys. Koska blogini on suomenkielellä, pitäisi nimen minusta olla suomeksi. Keksisitkö sinä iskevän nimen tuolle viikonloppukimppujen/kukkakuvien linkille? Ilomielin otan ehdotuksia vastaan, sillä luulen, että tämä juttu mun on kokeiltava!

Auringon ja kukkien kaunistamaan viikonloppua!
Taina


Tänään ehdit vielä osallistumaan julistearvontaan! 

21 kommenttia:

 1. Ihana kukkakimppu jälleen 💕
  Nimiehdotusta ei juuri nyt ole, mutta kannatan ehdottomasti ajatusta. Antaa kivasti inspistä nähdä vähän vaivaa kukkakimpun eteen.

  Mukavaa viikonloppua Taina 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija!<3 En ala! Miten sä saat oikeita hymiöitä ja sydämiä? Onks tää joku iPad-juttu? Mäkin tahtoisin...
   Hyvä nimi oli jo mielessä, mutta näyttää olevan kauppaketjun käytössä, joten eikun uutta miettimään.:/

   Poista
  2. Puhelimella kun kommentoin tulee nykyään noi emojit tollain. Joskus aikaisemmin ei toiminut 😉

   Poista
  3. Täytyypä kokeilla! Mä olen vältellyt edelleen puhelimella kommentointia, kun se tuplasi toisinaan kommentit.:)

   Poista
 2. Perjantai puketti <3 ihan ekana tuli mieleen ;)
  Tänään poikkesin kauppahallissa liha-Vuorisella ja samalla poikkesin Neilikkaan ;) Pientä ja yksinkertaista tällä(kin) kertaa.

  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantai-Puketti on kiva ehdotus, kiitos Satu!<3
   Laitahan kuvia kukistasi!:) Niin, ja kerro valokuvausniksejä, joita olet oppinut!

   Poista
 3. Ihania kukkia! Ja hyvä idea :) Olisin varmasti mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mona!:) Ihanaa, mulla olisi ainakin yksi osallistuja! Ensi perjantaiksi yritän saada homman valmiiksi.:)

   Poista
 4. Kaunis perjantai kimppu ❤️ Aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina!:) On ollut jälleen niin ihana viikonloppu, ja mikä parasta, vielä sunnuntai edessä.:D Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 5. Kaunis kimppu jälleen!
  Kiva idea, mutta nimen kohdalla pääni lyö tällä hetkellä tyhjää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen!:) Luotan siien, että säkin olet mukana kukkinesi!:)

   Poista
 6. Kiva idea, mulle tuli vain tosi tyhmä nimiehdotus päähän; Puskaperjantai! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, tiedätkös, tuo sama kävi munkin mielessä!;DD Tuuthan säkin mukaan!<3

   Poista
 7. Tuo Satun PerjantaiPuketti on aika kiva! Yhdyssana muuten... :)
  Ilon Kimput, KimppuKaunottaret, Sano Se Kukkasin, Kimppuni Tänään, Viikon Kimppu... Jos teet logon: Kimpun Kera / alle pienemmällä tekstillä: -viikonloppuun-
  Sun pitää perustaa ideariihi :) Mutta sun kukat on aina upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Riitta!<3 Hyviä ehdotuksia! Logon suunnittelu on käynnissä.:) Tollai voisinkin laittaa, että yhdyssanassa kirjoittaisi keskelle ison kirjaimen myös.. Tulethan sinäkin sitten kukkakuvien kanssa mukaan!<3

   Poista
  2. Tuli vielä mieleen tuosta Sadun jutusta: Pukettiperjantai kun on Pizzaperjantaikin :) Meidän katti syö kaikki sisällä olevat kukat, kesällä voin terassille puutarhakukista esim. kuvattavan kimpun vääntää...

   Poista
  3. PukettiPerjantai oli kyllä loistava, mutta koska muutkin kukkakuvat käy, niin siksi en tuota puketti sanaa halunnut käyttöön.:) Tuolla on nyt postaus aiheesta, kohta on luonto tulvillaan kukkivaa..;)

   Poista
 8. Niin ihania kuvia! Kiva idea tuo kukkakuvien linkitys. Nimeä en nyt tähän hätään osaa ehdottaa. Tai Kukkaperjantai, Perjantaikukka, Kukkapäivä, Päivän kukka... Tulihan niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina!<3 Hyvinhän sä keksit!:D Hyviä ehdotuksia! Mulla on nyt tässä muutama päivä aikaa miettiä ja kokeilla, jos ensi perjantaina pistetään homma käyntiin.:) Tuu mukaan!

   Poista