sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Mahtava maaliskuu!


Huhtikuuta on menty jo muutama päivä, mutta nyt vasta ehdin koostamaan maaliskuun kollaasit (En kai ikinä pysty pakkaamaan kuukautta yhteen ainoaan kollaasiin..). Maaliskuu tuntuu pitkältä kuukaudelta, sillä mahtuihan samaan kuukauteen paljon tapahtumia, kuten osa hiihtolomaa ja pääsiäinen. Luonnossakin tapahtui kuukauden aikana hurjasti, vuodenaika vaihtui täällä selkeästi talvesta kevääseen.
Alkukuusta hiihdeltiin jäällä ja tuli liikuttua muutenkin ulkona runsaasti. Ensimmäiset terassikahvit nautittiin maaliskuussa ihanassa auringonpaisteessa. Useampana iltapäivänä istuin töiden jälkeen terassilla ja meinasin torkahtaa siihen paikkaan.

Pääsiäisen alla ja sen aikana touhut keskittyivät kotiin. Tein mm. kattauskokeiluja ja väsäsin pääsiäisasetelmia. Yksi pääsiäisasetelman kuvista (toisen rivin keskimmäinen) nousi tähän mennessä tykätyimmäksi Insta-tililläni. Ilokseni pääsin ripustelemaan uusia tauluja seinille Desinio-yhteistyön merkeissä.
Näin paljon kukkia mulla ei ole ollut varmaan koskaan yhden kuukauden aikana! Omasta mielestäni tuo kukkakollaasi on varmaan kaunein, minkä olen koskaan tehnyt. Kukat vaan ovat niin kauniita, eikä niitä voi koskaan olla liikaa!

Kuukausikollaaseja lisää:
Mona´s Picturesque

Eipä ole ollut pöllömpi tämä huhtikuun alkukaan. Kevät on vaan niin ihanaa aikaa!<3

Taina

8 kommenttia:

 1. Rakastuin ton ekan kollaasin värimaailmaan! <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kollaaseja. Niin harmonisia kokonaisuuksia, että niitä oli ihana ihastella pieniä yksityiskohtia myöden.

  VastaaPoista
 3. Ihana, ihana tuo toinen kollaasi! Mahtavia maisemia, talvista, mutta kuitenkin niin keväistä :)
  Kiitos, kun linkitit. Toivotan mahtavaa huhtikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mona linkitysmahdollisuudesta!<3
   Maaliskuu taitaa usein olla juuri tuota talven ja kevään taistelua, ainakin täällä etelämmässä.:)

   Poista