sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Isänpäivä no 17
Hyvää isänpäiväniltaa, myöhäistä sellaista!:) Päivää on vietetty meillä melko perinteisesti, aloitettu päivä brunssilla ja jatkettu sujuvasti linnerillä tai dunchilla.;D Esikoinen oli leireilemässä viikonlopun ja kotiutui vasta iltapäivällä, mutta yhä useammin meillä on juuri sellainen tilanne, että meitä on neljän sijaan kolme kotona. Vuodet vierii ja pojat kasvaa, ei siinä tahdo oikein pää pysyä mukana. Missä välissä ne noin isoiksi tulivat?
Lasten kasvattaminen on vaativaa hommaa. Kun pojat olivat pienempiä, oli lasten hoitaminen huomattavan paljon raskaampaa ja enemmän aikaavievää. Muistan monesti ajatelleeni, että on se vaan mahtava juttu, että meitä on kaksi vastuuta jakamassa ja jaksamassa. Kun toisen voimat tai kärsivällisyys loppuu, voi toinen jatkaa siitä. Eikä se kasvattaminen ole tietenkään vielä tullut loppuun, vaan jatkuu...Kuopuksen murrosikää odotellessa.:P

Mielestäni olemme mieheni kanssa yleensä olleet melko yksimielisiä kasvattamiseen liittyvissä asioissa, sillä lapset osaavat käyttää erittäin hyvin hyväkseen sitä, jos vanhemmilla on kovin erilaiset näkemykset kasvatuksesta, tai jos toinen vaikka antaa aina kaikessa lopulta periksi...Kannattaa muuten käydä lukemassa Pienestä Teehetkestä meidän kolmen kirjoitukset miestemme isyydestä!
Illalla käyvimme vielä elokuvissa miehen kanssa katsomassa Yksin Marsissa. Arvatkaa, kumman valinta!;D Oikeasti, ihan mielelläni lähdin juuri tuota elokuvaa katsomaan, ja suosittelen todellakin. On hieno ja jännittävä elokuva!

Hyvillä mielin uuteen viikkoon!
Taina


4 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmapaloja teidän päivästä. ♥ Olen nyt jotenkin hirveän herkällä tuulella ja silmäkulma kostunut tänään jo monta kertaa. :') Kehtaanko sanoa... No sanon kumminkin. Jopa katsoessamme Toy story 3:sta tänään aamulla. :D Juuuu en olekaan sit muutamaan vuoteen pillittänyt lasten elokuvia katsoessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi aina ihanista kommenteistasi!<3
   Kuule, mä olen sellainen itkupilli, että tuollaiset lasten piirretyt on ihan tyypillisiä aukaisemaan hanat!:D Käytiin jokin aika sitten leffassa katsomassa Inside out ja minähän siellä taas itkeskelin. Oli hyvä leffa! Suosittelen, jos et vielä ole nähnyt. Siinä on oma tasonsa lapsille ja aikuisille, niin kuin hyvässä tarinoissa on.:)

   Poista
 2. Kauniita kuvia teidän niin mukavan kuuloisesta isänpäivästä ♥ Minä olen myös miettinyt viime aikoina aika paljonkin ajan kulumista. Parhaiten sen näkee lasten kasvamisesta. Itselläni tämä tosiasian on huomannut erittäin hyvin nyt, kun oma nuorimmaiseni on opiskelujen/töiden vuoksi enää viikonloput kotona. Vielä en ollut valmis tähän. Tuntuu, että tämä tuli nyt liian pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse!<3

   Joo, mä voin jo hyvin kuvitella sen itkun määrän, kun noi lapset oikeasti muuttaa pois! Teini on meillä puhunut vaihto-oppilaaksi lähtemisestä...Katsotaan nyt! Se on todella tyyristä lystiä! Ja äiskällä tulis ihan karmea ikävä...Ihanaa, kun kasvavat, mutta myös kasvunpaikka äitinä.

   Poista