maanantai 2. marraskuuta 2015

Lokakuu - Tuskin!Lokakuu livahti kuin varkain loppuun, onneksi loasta ei ollut tietoakaan. Kuulaan kauniita syyspäiviä, jopa aurinkoa, sitä oli lokakuu 2015. Pakko myöntää, että lokakuu löi minut ällikällä! Kokosin jälleen kuvista kollaasit. Toiseen enemmän kotia ja sisustusta, toiseen luontoa. 


Yksi ja toinen miettii marraskuun alkaessa, että miten tästä kuukaudesta selvitään. Valon määrä sen kun vähenee, luonnon väriloistokin alkaa olla lähinnä kasa maahan pudonneita lehtiä...Oma marraskuun hyvänolonreseptini sisältää ulkoilua, luonnossa liikkumista, kynttilöiden polttelua ja joulun odotukseen laskeutumista luvan kanssa.:)

Tällä postauksella osallistun Pienen Linnun kuukausikollaasihaasteeseen.

Taina

26 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos jälleen linkitysmahdollisuudesta Pieni Lintu!:)

   Poista
 2. Kiva tämäkin haaste. Pitäisiköhän itsekkin osallistua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa lähteä mukaan!:) Mä ajattelin, että on sitten helpompi tehdä vuoden lopussa kooste koko vuodesta.;D

   Poista
 3. Ihania kollaaseja! Kotiaiheinen on tunnelmallinen ja luontoaiheinen upea. Meilläkin on järvimaisemia, mutta teidän maisemat on näköjään komeampia kuin meidän maisemat. :)
  Minulle ei syksyn pimeys yleensä ole kovin paha ongelma juuri sen takia, että voi hyvällä omatunnolla fiilistellä sisällä ja odottaa joulua. Joulussa on niin ihanaa juuri se, että se tuo valoa ja lämpoä pimeyden keskelle. - Mukavaa marraskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara!:) Osa noista luontokuvista on tuosta lähirannasta tai lähijärveltä, osa hieman kauempaa Lapakiston luonnonsuojelualueelta. Siellä erityisesti silmä lepää.:)

   Tämä marraskuun alkuhan on ollut ihan mieletön, niin aurinkoinen! Ei hätää, jos aurinko jaksaa toisinaan paistaa!:)

   Poista
 4. Miten viehättävä lokakuun kollaasi!
  Kaunis!

  VastaaPoista
 5. Mä en voi ymmärtää, miten on jo marraskuu. Tänään +10 astetta ja aurinkoa pilvettömältä taivaalta - voiko syyttää, ettei tunnu marraskuulta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei tunnu, onneksi!:D Mä luulen, että kohta on ollut aurinkoisempaa kuin koko viime talvena yhteensä...tosin eihän marraskuu ole vielä talvea, mutta anyway! En valita!:D

   Poista
 6. Minä kuulun niihin, jotka talviaikaan siirtymisen aikoihin ahdistuivat lähestyvästä marraskuusta. Lokakuu oli onneksi kaunis, mutta nyt kaipaan jo lunta valaisemaan maisemaa. Illatkin tulevat niin pimeiksi niin kovin varhain, että kaipaisin leijailevia lumihiutaleita keventämään mieltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma, varsinkin viime vuosina! Minusta tuosta kellojen siirtelystä pitäisi luopua...Onneksi tosiaan tämä marraskuu on alkanutkin ihmeellisellä auringonpaisteella!:)

   Poista
 7. Ihanat kollaasit! Lokakuu oli kyllä ihana kuukausi - nyt pikkuhiljaa saisi kyllä jo tulla pakkasta ja lunta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia!:) No, jos ei tuu lunta, niin aurinkokin kelpaa!;D

   Poista
 8. Mukava lokakuu ❤️Tervetuloa lämmin marraskuu ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli!<3 Mä toivon tän paisteen jatkuvan...:D

   Poista
 9. Itsekin jotenkin haluan päästä marraskuulle asti, ennen kuin voin antaa itselleni luvan ajatellakaan joulun tuloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tosi jouluihminen, mutta kyllä reilussa kuukaudessa ehtii nautiskella jouluajatuksista.;D Ehkä en malta joulua edes fiilistellä, jos aurinko paistaa kuin syyskuussa...

   Poista
 10. Ihanat kollaasit <3 Todella kauniita hetkiä!

  VastaaPoista
 11. Voi kunpa olis vieläkin nuo lehdet puissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tänään juuri haravoitiin miehen kanssa, varmaan tunti! Silti vain pieni pala pihasta on haravoitu. Jotenkin tuntui, että lehtiä on paljon enemmän kuin ennen, ei me yleensä edes haravoida niitä, keväällä ne on kuitenkin hajonneet ja hävinneet...

   Poista
 12. Tulipas luonto lähelle. Kaunis kuvasarja(t).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele!:) Olipa hyvä, että tulin kurkkaamaan kommenttisi! Juuri nyt ei huvittaisi lähteä ulos ollenkaan, mutta juuri silloin pitääkin kaikkein eniten lähteä.;D

   Poista
 13. Ihana lokakuu! Voi miten mielelläni vaihtaisin tämän marraskuun lumen tuohon lokakuun aurinkoon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä lumen?! Nyt viikko usvaa ja harmautta, ottaisin mielelläni muutaman sentin lunta.;D

   Poista