torstai 26. marraskuuta 2015

Arvonnan voittajaEnnen kuin paljastan, kuka oli onnettaren suosikki tällä kertaa, käydään pitkästä aikaa meidän marraskuisen pimeässä makkarissa.:) Mitään erityistä, uutta, ei ole tapahtunut sitten Habitaren, jolloin ostin SPR:n osastolta tuolin vaatteiden laskupaikaksi.


Ikean reissulla sorruin kuitenkin pitkästä aikaa ostamaan uudet pussilakanat. Kauniit harmaaraidalliset tulivat ihan puskista, enkä siksi pystynyt vastustamaan kiusausta. Mulla kun on tämä pussilakanariippuvuus.:P Nyt aloitan ihan näin julkisesti pussilakanoiden ostoboikotin, koska uusille ei todellakaan ole tarvetta. Olen jo katsellut liinavaatekaappia sillä silmällä, että mitä sieltä saisi parin vuoden päästä antaa esikoiselle mukaan maailmalle...;D Peuratyynyt palasivat sängylle jo viime viikolla, kun lunta satoi ja alkoi jouluttaa. 

Tine K -adventtikynttilän arvontaan osallistujia oli yhteensä peräti 51. Kiitos, kaikille osallistumisesta ja lämpimästi tervetuloa kaikki uudet lukijat! Kuopus toimi jälleen onnettarena. Voittajaksi lenkkipipostani nousi Tuomolan Marjatta!:)  Paljon onnea Marjatta, ja kiitos ahkerasta ja kannustavasta kommentoinnista!<3 Saan varmaan toimittaa kynttilän sinulle suoraan alkuviikosta? Kaikille lopuille, jotka myös tahtoisivat poltella joulukuussa kalenterikynttilää, mutta eivät voi tai raaski maksaa Tine K -hintaa, suosittelen käymään kahden päivän takaisessa postauksessani. Sieltä löytyy yksinkertaiset ohjeet, kuinka helposti samantyylisen voi itselleen askarrella parilla eurolla. Yksi omista versioistani palaa jo toista iltaa, eikä ole edes adventti!;D

Kynttilöiden valaisemaa loppuviikkoa!
Taina

 

11 kommenttia:

 1. Voi ihmettä! Mä harvoin voitan arvonnoissa! Kiitos Taina mielenkiintoisesta blogista 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Marjatta!<3 Tulin itsekin tosi iloiseksi, kun poika nosti sun nimesi piposta! Olet kynttiläsi ansainnut.:)

   Poista
  2. Kaunis kiitos Taina <3

   Marjatta

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minusta on niin hienoa, jos muutkin iloitsevat toisen puolesta! Sellaista tarvitaan enemmän Suomeen!:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Samat sanat kuin tuossa edellä!:) Uskon, että ihmiset, jotka osaavat iloita toisten puolesta, ovat onnellisempia.:)

   Poista
  2. Onnea ja onnellisuutta myös onnittelijoille. <3

   Marjatta

   Poista
  3. Onnea ja onnellisuutta myös onnittelijoille. <3

   Marjatta

   Poista
 4. Onnea voittajalle ❤️ Sinulle hyvää viikonloppua ❤️

  VastaaPoista