keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Arvontamuistutus!Eteisen lipastolla maljakossa on majaillut pieni kuusi isänpäivästä saakka. Muutaman kerran olen veden vaihtanut, ja kuusi näyttää edelleen olevan elossa, eivätkä havutkaan ole alkaneet tipahdella. Kuusesta lankeaa lipaston päälle kauniit varjot, mutta valokuvaaminen näin hämärällä saa melkein näppylöitä aikaiseksi.;D

Pienenä muistuksena, että aikaa osallistua Tine K -adventtikynttilän arvontaan on vielä tämä ilta! Lisäksi lupasin laittaa suklaata voittajan pakettiin tätä vuoden synkintä aikaa piristämään. Surku, että lumie piti sulaa taas pois!

Osallistua voivat blogiini lukijoiksi kirjautuneet tai Mansikkatilan mailla Facebook-sivusta tykänneet. Molemmat ehtii vielä tänään tekemään.:) Jätä siis kommenttisi alkuperäisen arvontapostauksen perään, klik, tai lauantain 21.11. Fb-linkin alle.  Ei siis eilen, ei huomenna, vaan nyt!

Mukavaa keskiviikkoiltaa!
Taina

2 kommenttia:

  1. Huh, hyvä kun muistutit - nyt osallistuttu ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä NIIN tiedän tuon!;D Jos en samantien osallistu arvontaan, jää homma monesti tekemättä. Minusta tuntuu, että tuolta puuttuu monta tuttua kommentoijaa osallistujista, joten taitaa kiirettä riittää tähän aikaan vuodesta.:)

      Poista