maanantai 15. elokuuta 2016

Paluu arkeenNiin se sitten alkoi arki mulla, ja nuorimmaisellakin huomenna. Toisaalta olisi paljon sanottavaa ja toisaalta ei tunnu saavan mitään järkevää ilmoille. Samat fiilikset kuin yleensä tässä vaiheessa: Kivaa ja innostavaa ja samaan aikaan ihmettelee, että minne hävisi jälleen kaksi kuukautta. 


Töiden jälkeen kiisin tukka putkella suhaten sinne ja tänne, lähinnä lasten kuskauksia, kun harrastukset alkoivat samaan syssyyn. Kun puoli seiskan maissa olin jälleen kotona, niin ensimmäiseksi hain kameran ja painelin pihalle tallentamaan kaunista kesäiltaa. Kameran kanssa voin keskittyä vain ja ainostaan siihen, mitä kuvaan. Kuvia räpsin varastoon, sillä taitaa olla vaihteeksi muutama sadepäivä tulossa...Yksi kiva arvontakin on tiedossa, ja sitä vähän pohjustin samalla.

On tuossa auringonvalossa jo paljon syksyn pehmeyttä, ei voi mitään. Toisaalta se tekee kuvista tunnelmallisempia kuin kesän kirkas porotus. Eipä tässä sen kummempia. Voi olla kiirusta näin aluksi, mutta kaipa sen ajan löytää juuri niihin asioihin, joihin haluaa. 


Mukavaa viikkoa!:)
Taina

19 kommenttia:

 1. Lempeitä syysiltoja ja iloa arjen alkuun! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Onnea tuoreesta voitosta!<3

   Poista
  2. Kiitos! Sukat on seota jaloissa. Kohta puoliin varvastossukeleihin. 😂

   Poista
 2. Kauniit kuvat. Loman jälkeen olo on aina "sekaisin" ainakin minulla. Nyt jo palautunut uomiinsa..ja silti aika ei päivässä riitä. Meillä saadaan vielä nauttia kesästä,lämpötila kipuaa 25 asteeseen..onneksi, saan puutarhasatoani korjattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther!<3
   Joo, kyllä se aina hetken ottaa, että pääsee arkirytmiin. Eikä arki pahalta tunnu, mutta siitä kiireestä haluaisin eroon...
   Nautitaan vielä lämmöstä! Täälläkin oli tänään reippaasti yli 20 astetta.:)

   Poista
 3. Lempeää paluuta arkeen ei taida olla olemassakaan :D Mutta ehkä tähän taas tottuu.
  Ihanat, vielä kesäiset kuvat. Toivotaan pitkää ja lämmintä syksyä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin!:D Tottuu, tottuu ja sitten menee taas omalla painollaan.:)
   Tänään on jo ollut paljon parempi ja toivottavasti tulevalla viikolla monta samanlaista lisää!<3

   Poista
 4. Mukavaa arkea! Onneksi on lupailtu lämmintä keli ainakin viikonlopuksi❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Katja!<3 Ihana viikonloppu on todella ollutkin! Mukavaa uutta viikkoa sinulle.<3

   Poista
 5. Arki alkoi täälläkin. (Ja jos ihan rehellinen olen, niin nyt kun tässä työpöydän ääressä istun, tuntuu, etten olis tästä missään poissa ollutkaan, vaikka loma olikin kaikinpuolin rentouttava. On vaan vissiin niin lyhyt, että vaikutukset tuntuu lakkaavan kuin seinään).

  Ja ihan samoin mietin, että olis tavallaan paljonkin kaikenlaisia ajatuksia, joista tekis mieli kirjoittaa, mutta toisaalta ne on sellaisia, etten edes halua (tai osaa) pukea kaikkea sanoiksi, vaan vaalia ihan vaan hiljaa mielessä. Mutta katsoo nyt. Jotenkin olen ihan pihalla tällä hetkellä, enkä osaa ryhtyä oikein mihinkään. Mutta kyllä se tästä taas.

  Lempeää arkeenpaluuta ja kauniita syysiltoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana!<3 Toivotaan, että arki alkaa taas rullaamaan ja elokuu olisi meille lempeämpi kuin tähän asti!:)Onneksi oli näinkin aurinkoinen viikonloppu ja ihanat ystävän juhlat! Nyt jaksaa taas painaa...;)

   Poista
 6. Kauniit kuvat olet ottanut. Rakastan syksyä(kin)...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele!<3 Niin minäkin, mutta toivoisin kesän vielä jatkuvan vähän aikaa, sillä syksystä tulee muuten ihan kauhean pitkä!:D

   Poista
 7. Kauniita kuvia! Minä tykkään syksystä ja sen tuoksuista ja tunnelmasta, mutta näitä vesisadepäiviä en kyllä yhtään kaipaa! Missä on kaunis ja kuulas syksy????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Onneksi nyt oli jo parempi sää viikonloppuna, ja ilmeisesti jotain kesän tynkää on vielä tulossa.:D Nautitaan joka hetkestä!

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos samoin Ellen!<3 Toivottavasti flunssa helpottaa!

   Poista
 9. Kivaa töiden aloitusta Taina <3
  Täälläkin kiirettä pukkaa, enkä tiedä mihin akikkia iak katoaa ja milloin ehtii tedä kaiken mitä suunnittelee....Toisaalta kiva kun taas arki alkaa...tulisiko edes jotain rytmiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu!<3 Työniloa sinullekin! Toivottavasti työasiat järjestyvät parhain päin!<3
   Nyt tuntuu kuin olisi ollut jo kauan töissä, vaikka vasta neljä päivää. Mutta siis ihan hyvällä tavalla.:)

   Poista