lauantai 27. elokuuta 2016

Säädettävä jakkara työpisteeseenMuistatteko vielä mieheni rakenteleman työpisteen viime syksyltä? Jos ette, niin tässä postauksessa esittelin miehen "sisusteluja". Vuoden hän on nyt tehnyt töitä tuossa pisteessä ja ollut suhteellisen tyytyväinen, kun voi tehdä töitä seisten suuren osan päivästä. Toisinaan hän on kaivannut tuolia päivän aikana, ja silloin mummoni vanha keittiönjakkara on saanut luvan kelvata, vaikkei se korkeudeltaan olekaan ollut paras vaihtoehto. Tuolla vuoden takaisessa postauksessa näkyvä työtuoli meni jo vuosi sitten teinin työtuoliksi, sillä alkuun mies saattoi seistä koko työpäivän, eikä tuolille ollut tarvetta. Ilmeisesti hänen jaloilleen sopii kuitenkin paremmin se, että tekee osan työpäivästä istuen, joten tarvittiin uusi tuoli.  Haussa on ollut jakkara, jossa olisi korkeussäätö ja mielellään myös tuki, ettei jalkoja tarvitse roikottaa ilmassa. Hobby Hallin kuvastossa ihastuin Ctrl-jakkaraan, joka täytti em. kriteerit, ja yllätyksekseni mieskin hyväksyi ostoksen. Niinpä makuuhuoneen uusien mattojen lisäksi tilaukseen meni yksi jakkara työpisteeseen.

Aika ihana minusta, erityisesti nuo jalat!:) Tuolin voisi ruuvata paikoilleen, mutta ehkä jätämme sen tekemättä tällä kertaa.;) Minä sen sijaan kieputin tuolin alemmaksi kuvien ottamisen ajaksi. Istuinosan täytyy olla melkein 15 cm korkeammalla silloin, kun mies tekee töitä tuolla tuolilla istuen.

Kuvia katsellessa huomaan jälleen kaameat johtohässäkät, jotka saavat toivomaan, että langattomat laitteet syrjäyttäisivät nuo nykyiset.:/ Ihan vain tunnelman vuoksi valitsin kuvia, joissa johdot eivät juuri näy.  Työhuoneessa mulla on johtojen lisäksi pieni sisustuspulma, jonka myös rajasin näistä kuvista ulkopuolelle. Palataan siihen pulmaan joskus myöhemmin...

Mitäpä sanotte tuosta jakkarasta? Melkein harmittaa, ettei ole sellaista hieman korkeampaa aamiastasoa tms., jonne voisi laittaa useamman tuollaisen, hieman rouheaa tiiliseinää ja industrial-henkiset valaisimet...:)

Leppoisaa lauantai-iltaa!
Taina


Kukkailotteluun tästä!


22 kommenttia:

 1. Magee tuoli <3 Meilläkään ei ole paikkaa tuollaiselle... Täytyisköhän rakentaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin!:) Ihan mukava, että meillä on ainakin tuo työpiste...Haaveilen edelleen rakentamisesta, sinne voisi laittaa aamupalapaikan, jonne korkeat tuolit.:D

   Poista
 2. Kelpuuttaisin tuon jakkaran meille! Harmi kun kerkesin ostaa keväällä meidän työhuoneeseen työtuolin. Tuo jakkara olisi tuonut kivasti särmää vaaleaan huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan oikea työtuoli on ergonomisempi.:) Mies kuitenkin istuu vain lyhyitä pätkiä kerrallaan, joten siihen tuo jakkara sopii mainiosti.:)

   Poista
 3. Huippuhieno tuoli - sopivan rouhea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin!:) Tavallaan tuo työhuone onkin juuri oikea paikka rouhealle meidän kodissa.

   Poista
 4. Nappivalinta! Oli pakko skrollata uudelleen ylös ja varmistaa oliko jakkara Hobbarista ja niinhän se oli. Sieltä tuntuu löytyvän melkoisia löytöjä. Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!:) Finnmarilla oli samantapaisia myynnissä, mutta istuinosa on heillä varmaankin kierrätyspuuta tms., joten ajateltiin, että saattaa tuntua ikävälle pidemmän päälle. Tämä oli myös useamman kympin edullisempi. Nuo jalat on niin kauniit!:)
   Suloista sunnuntaita! Kohta ruoanlaittoon ja juniorin synttäreitä viettämään...

   Poista
 5. Tosi hieno jakkara, hmmm meillä olisi yksi jakkaran paikka keittiössä. :) Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiöön tuo olisi varmasti hyvä!:) Samoin Outi!:)

   Poista
 6. Miehekkään komea jakkara! :)

  VastaaPoista
 7. Samantapainen meillä pianojakkarana. Kävi köpelösti, kun hitsaus petti. Onneksi löytyi korjaaja. Tuo tyyli tuo mukavaa särmää ja näyttää paremmalta versiolta. 🍀 Hyviä työhetkiä miehellesi! Terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että on myös kestävä! Sitähän ei voi tietää, ennen kuin käytön kautta.
   Kiitos toivotuksista!<3 Mies on ollut kamalan kipeä yli viikon. Kaikki täällä toivotaan, että kuume menis jo ohi...:/

   Poista
 8. Ihana jakkara, pientä industrial-meininkiä, josta tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ja minäkin!;D Olen aina haaveillut, että jonkun ajanjakson voisin asua loft-asunnossa, jossa voisi käyttää industrial-henkisiä kalusteita ja esineitä, ja ne sopisivat ympäristöön...:)

   Poista
 9. Oi, täydelliset! :) Saisikohan noista "baarijakkarat" keittiön saarekkeeseen...? Meillä nimittäin hakusessa juuri tällaiset industrial -henkiset jakkarat tulevaan keittiöön! ...Pitääkin tutkia asiaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kyllä! Juuri sellaiseen nuo olisivat ihan loistavat!:) Jos alusta olisi esim. lankkua, niin saattaisin vielä ruuvata nuo paikoilleen, etteivät keikkaa esim. lapsilla.

   Poista
 10. Hei! Haluaisiko joku teistä Ctrl -jakkaran omistajista kenties myydä jakkaransa:)? Hobby Hall on lopettanut niiden myynnin ja toivoisin jostain 1-2 kpl löytäväni....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Höh, miksiköhän tuo jakkara on otettu pois myynnistä?! Jakkara on juuri parhaillaankin mieheni käytössä, joten en oikein voi viedä häneltä sitä.;D
   Ainakin Finnmarilla (Miekkiön myymälässä Lahdessa) oli samantapaisia jakkaroita, istuinosa oli rouheammasta puusta, jakkara oli minusta tukevamman oloinen kuin tämä. Tosin myös useamman kympin kalliimpi. Meillähän tuo ei ole missään kiinni, ja miehen työpiste on korkealla, joten jakkara on säädetty aika korkealle...Mut siis siellä ainakin oli, ja oisikohan Ellokselle tai Jotexilla nähnyt myös jotain samantapaisia. Onnea etsintään!

   Poista
 11. Hei!
  Muistatko mikä värisävy on tuo vihertävänturkoosi seinä joka tunnuskuvassasi oranssin nojatuolin ja ctrl-jakkaran taustalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Sävy näyttää toisinaan hieman sinertävältä, mutta se on enemminkin tummanharmaa. Olen maalannut seinän Country French -maalin sävyllä laava. En tiedä, onko sitä enää saatavilla, paitsi itselläni on yksi laatikko jemmassa.:)

   Poista