keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

Duplio Aalto - Väliovirakkautta!



Jatketaanpa viimein Asuntomessuennakkoa! Maistiaisia tulevilta Asuntomessuilta -postaus ja Honka Huomen löytyvät kesäkuulta tuolta linkkien takaa. Tämän vuoden messut aukevat vajaan kahden viikon kuluttua. Miten tuo aika onkin taas lentänyt hirmuista vauhtia! Juurihan oltiin kesäkuun alussa ja messualueella näytti tältä...


Tämä Tuusulan Asuntomessujen kohde jäi mieleeni positiivisena yllätyksenä, suosittelen lämpimästi piipahdusta kohteessa numero 27. Kyseessä on Lammi-kivitalo, ja tämä postaus on tuon paritalon puolikkaasta Aaltojen puolelta. Seinän taakse muuttaa perheen täti. Minusta on hienoa, että tätä taloa on ollut rakentamassa kolme sukupolvea. Varmasti puolin ja toisin voivat olla toisilleen avuksi tulevaisuudessa talossa eläessään.






Alakerran värimaailma, keltainen, tumma persikka, poltettu oranssi,  toivat mieleeni Floridan matkalla nähdyt eriväriset talot ja Miami Vicen. Olohuone-ruokailutilan värit saavat hymyn huulille ja auringon paistamaan sisällä talven synkkyydessäkin. Ihanan rohkea ja erilainen! Tykkäsin. Mustat yksityiskohdat tuovat särmää, ja vaaleat seinä- ja lattiapinnat raikastavat kokonaisuuden. Taitavaa värienkäyttöä mielestäni! Duplio Aallon ruokailutilaan tehty kattaus oli  muuten kesäkuussa näkemistäni ehdottomasti inspiroivin. 




Peruslaattojen tilalle näytti monessa kohteessa tulleen uudet muodot.
Uskomatonta kyllä, tässä kohteessa oli sellaiset sisäovet, että kaikki muu talosta vähän kuin unohtui! Hurmaannuin totaalisesti yläkerran sisäoviin ja ovenpieliin. Viilupinta on minusta aivan ihana. Voisin sanoa rakastuneeni näihin oviin ensi silmäyksellä! Viilu tuo puun lämpöä kiviseinien väleihin. Ovet ovat Joroisten Taiteoven valmistamat. Piilosaranat, magneettilukot, mustat ovenkahvat ja ovenpielet viilusta viimeistelevät ilmeen. Yläkerran käytävän vessan ovi on liukuovi, jota ei tarvitse piilottaa seinän sisään. Liukuoviinkin saa muuten lukon, tiesittekö?

Näitä ovia en vaan saa mielestä!:) Oi voi, puuttuu enää lottovoitto, jotta voidaan ryhtyä rakentamaan uutta unelmien kotia järven rannalle. Näistä ovista ottaisin mallia.<3




Mausteisen aurinkoinen värimaailma jatkuu yläkerrassa. Vanhempien makuuhuoneesta on käynti kattoterassille. Vielä kesäkuussa terassi oli ymmärrettävästi tyhjillään. Duplio Aallon Insta-tililtä voit käydä muutenkin kurkkimassa kodin viimeistelyjä, terassista näyttää tulleen upea! Muistelen, että tällä puolella taloa on enemmän ilta-aurinkoinen terassi ja tädin puolella aamuaurinko. Varmasti molemmin puolin kattoterasseista on rutkasti iloa!

Tässä kohteen 27 herkkupaloja. Mitä tykkäätte?

Taina

3 kommenttia:

  1. Kiitos esittelystä!
    Todella kauniit sisäovet tosiaan. Tykkään myös siitä, että kohteessa on taidetta ja muuta persoonallisuutta, eikä vain massaa. Ja tuo kolmen sukupolven yheiselo on varmasti sitä, mihin tulevaisuudessa on yhä enemmän tarvetta. Jos lähipiiri pitää huolta toisistaan, se on kaikille yhteiseksi hyväksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina, kun jaksat kommentoida!<3
      Jos en ihan väärin ymmärtänyt, on tämän kodin taiteen takana perheen äiti.<3 Se tekee tosiaan kodista rutkasti persoonallisemman!
      Tuo on niin totta, mitä sanot eri sukupolvien yhteiselosta! Jääkö tämä vuosituhannen loppu ja alku historiaan aikana, jolloin korostettiin yksilöä ja asuttiin suvusta erillään. Aika näyttää..

      Poista
  2. Tykkäsin todella paljon. Värimaailma oli kyllä niin kohdillaan. Tosiaan nuo ovet on ihan huiput!

    VastaaPoista