maanantai 24. kesäkuuta 2019

Kesäpäivä Fiskarsissa - Sisustusinspistä osa IIJuhannukset on juhlittu, meillä se meni niin tavanomaisissa merkeissä, että erillistä postausta en jaksa väkisin rustailla. Enimmäkseen olin huonoa seuraa, sillä luin viikonlopun aikana kaksi kirjaa kannesta kanteen.;) Kun ryhdyn lukemaan, ja kirja tempaa mukaansa, en oikein kuule mitään, ja ajatuksetkin karkailevat takaisin kirjan pariin, kunnes kirja on luettu. Yleensä vähän myös sen jälkeen. Nyt yritän olla hetken enemmän läsnä, ajattelin pitää muutaman päivän väliä kirjojen lukemisessa.:)

Finarte
Roots
Textilkompani
Textilkompani
Juhannuksen sijaan palataanpa pikaisesti Sisustustoimittajien Kesäpäivän tunnelmiin, jottei ihan kokonaan jää tämä postaamatta! Ensimmäisen osan voit lukea täältä. Kuvien alle olen jälleen merkannut, kenen osastosta on kyse.

Kesällä taitaa kaikenlainen sisustelu keskittyä enemmän mökeille, terasseille, parvekkeille ja ulkotiloihin. Toisaalta kesä on kiivainta rakennusaikaa ja varmastikin moni käyttää ainakin osan lomastaan jonkinlaista remonttia tai ainakin huoltohommia kodissa tehden.  Useat näistä osastoista oli rakennettu syksyn Habitarea silmällä pitäen, eikä uutuuksia vielä ole kuluttajien saatavissa, inspiksenä juuri omiaa!

Lapuan Kankurit
Lapuan Kankurit
Canon
Muoto2
Ihan jokaiselta osalto en kuvia ottanut, ja nämä nyt postauksessa näkyvät on siitä joukosta oman maun mukaan valikoituja. Rauhallinen, luonnonläheinen, värimaailma, luonnonmateriaalit ja suhteellisen selkeä tyyli, joku itseäni puhutteleva juttu tuotteissa, siinä muutamia valintakriteereitäni. 

Vieser

Matri
Matri
Fiskars on erityisesti kesämatkakohteena ihan must! Pieni kylä pullollaan kädentaitajia, muotoilua, designia suloista vanhan ajan tunnelmaa.  Kolme vuotta sitten vietimme miniloman miehen kanssa ja yövyimme Wärdshus -hotellissa. Aivan ihana paikka!<3 Olemme kai parikin kertaa käyneet myös Fiskarsin Antiikkipäivillä, niiden aika taitaa olla jälleen lähellä...

Inspiroivaa uutta viikkoa!
Taina

4 kommenttia:

 1. Ihania juttuja olit kerännyt tähän postaukseen.
  Aurinkoista viikkoa sinulle Taina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!<3 Samaa sinulle!<3 Ihan kohta se on loma sullakin!:) Mäkin odotan kovasti miehen loman alkua, kaksi työpäivää vielä...

   Poista
 2. Joskus vuosia vuosia sitten olen käynyt tuolla vanhempieni kanssa. Pitääkin laittaa Fiskars nyt omalle listalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kyllä kannattaa! Jos suinkin mahdollista, niin suosittelen todella lämpimästi Wärdshusissa yöpymistä, tai vähintäänkin illalisen syömistä siellä.:)

   Poista