keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Syytä juhlaan!


Kaupallinen yhteistyö Niemen Tehtaat Oy kanssa

Miehellä alkoi tänään odotettu ja kaivattu kesäloma. Sitä on itsekin enemmän lomalla, kun voi lomailla yhdessä! Ajattelin juhlan kunniaksi piilottaa yöpöydältä herätyskellon laatikkoon, ettei se vain vahingossa ala joku aamu visertää.:) Se nimittäin visertää!

Otimme hieman jo ennakkoon lomatunnelmasta kiinni, Kesähuoneessa se onnistuu helposti. Avasimme lahjaksi saadun pienen shampanjan, söimme mansikoita ja mansikkajäätelökakkua. Tällaisina lämpiminä kesäiltoina Kesähuoneen ovet saavat olla ihan auki, ja silti kaikkien ikkunoiden ja avonaisten ovien keskellä, pihan korkeimmalla kohdalla, on omassa rauhassa ja piilossa ohikulkijoiden katseilta. 

Otimme samalla virallisesti käyttöön uuden Kesähuoneen pöydän, jonka sain Niemen tehtailta blogiyhteistyönä. Aiemmin tuossa oli nettikirppikseltä ostettu puutarhapöytä, edellisen omistajan ruskeaksi maalaama ja ikävästi kulunut. Tyhjää parempi toki. Tähän Fresco -terassipöytään iskin silmäni heti, kun tutkin byNiemi -sivujen valikoimia. Juuri tällaisesta olin haaveillut jo monta vuotta! Kun aiemmin kirjoitin siitä, kuinka tuulessa lepattavat satiininauhat etuterassilla toivat joka kerta pienen ilon läikähdyksen kauneudellaan, niin pakko tunnustaa, että se vanha pöytä toimi juuri päinvastoin.

Uuden pöydän kansi on polywoodia, eli se on helppohoitoinen ja kestävä. Pöydän jalat ovat metallia, siitä tykkään myös. Polywoodista sanotaan, että se on kevyt materiaali, mutta aika painavalta tuo pöytälevy tuntui pakettia kantaessa! Mielestäni Kesähuoneessa oli riittävästi punosta ennestään, en halunnut, että pöydässä olisi yhtään punoksia. Ajanhaalistamaa puuta muistuttava kansi, josta ei kuitenkaan irtoa tikkuja, ja pöydän harmaa väritys, sopivat Kesähuoneen ilmeeseen.

Senkin puoleen kelpaa nyt Kesähuoneessa viettää aikaa, kun sain ikkunat niin puhtaiksi, etteivät ne ole koko Kesähuoneen olemassaolon aikana olleet noin puhtaat. Vanha ikkunalasi vääristää hauskasti ja saa auringonvalon säteilemään leikkisämmin.<3

Me ollaan nyt niin lomalla!
Taina


Pöytä saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

14 kommenttia:

 1. Tuo uusi pöytä on kyllä niin hyvännäköinen ja juuri sopiva tuonne teidän kesähuoneeseen. Kiva kuulla, että saatte viettää miehen kanssa nyt yhdessä lomaa ja miten ihanat loman aloittajaiset järjesit teille ♥ Hyvää lomaa, Taina ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse!<3 Olen niin onnellinen tuosta pöydästä!<3 Monesti tuollaisen "feng shuin rikkojan" tajuaa vasta jälkeenpäin, vanha pöytä oli sellainen.:)
   Jee, nyt oikeasti tuntuu, että ollaan lomalla! Aika arkistahan loma on silloin, kun lapsia ruokkii pari kertaa päivässä ja pyykkää ja siivoilee paikkoja. Yhteinen loma on minusta hirmu tärkeää, sillä niillä aina testataan, vieläkö meillä on yhteistä.:) Rutiinit voi heittää hetkeksi nurkkaan ja kodin vaikka vähän vähemmälle huomiolle.;D

   Kiitos ihanainen, ja sinulle toivon rentouttavia vapaapäiviä, sillä sullahan ei tainnut tänä vuonna olla kesälomaa ollenkaan!<3 Mukavia lomankerrytyspäivä!:)

   Poista
  2. Kiitos, Taina ♥ Oikein muistit,että mulla ei ole tänä kesänä vielä lomaa. Muutama päivä kertyi kevään töistä ja niitä pidän varmaankin ihan yksitellen pois, kun sattuu jotain menoa tai muuten tarvetta vapaalle. Ensi kesänä sitten lomaillaan joko yksin tai miehen kanssa.

   Poista
  3. Työniloa!<3 Lomaa tarvitsisi jokainen, eikä sitä aina ole edes vuosien työrupeaman jälkeen. Meillä esim. avustajista yksi meni yksityiselle kesätöihin, ja nyt puhutaan 50-kympisestä, vakityössä olevasta, ihmisestä. Varsinkin julkisella puolella teetetään pätkiä ilman lomaoikeutta, ja se kyllä saa mut kiuhumaan! Periaatteessa sama koskee nuoria opettajiakin, joiden työsoppari on vain kouluvuoden mittainen. Aikoinaan meidän palkka jaettiin 12 kuukaudelle, eli ne kesäpalkat tienataan talvella. Siksi on suuri vääryys, että talven töitä tehnyt ei välttämättä saa palkallista kesää. Kuulema aktiivimallin vuoksi saattaa joutua jotain tekemään kesällä, vaikka uusi paikka olisi sovittu seuraavaksi vuodeksi. Ihan järjetöntä!

   Poista
 2. Ihana lomafiilis välittyy! �� -Satu-

  VastaaPoista
 3. Siis NIIN IHANAN näköistä!!!
  Meillä olisi pientä remppaa luvassa eikä millään huvittaisi, mutta kun näkee tällaisia huoneita niin inspiraatiokin kasvaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, että!<3 Kiitos kauniista kommentista!<3
   Aika monta vuotta mäkin katselin kaikenlaisia inspiskuvia Kesähuoneesta haaveillessa.:) Jos ei olisi ollut sellaista näyttää miehelle, niin varmaan tekemättä olisi jäänyt, ja se olisi ollut todella sääli.:)

   Tsemppiä remppahommiin!<3 Lopputulos yleensä palkitsee ja motivoi.:)

   Poista
 4. Aivan ihana tunnelma teidän kesähuoneessa on! Upea tuo uusi pöytäkin.
  Kivaa lomaa teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!<3 Nyt mun ei enää tarvitse hävetä, kun tulee Kesähuoneeseen vieraita! Oikeasti, se vanha oli ihan kamala...:P
   Kiitos, ja vielä kaksi päivää sulla, eikö niin!<3

   Poista
 5. Kaunis, uusi pöytä ja hieno tunnelma. Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu!<3 Ihania kukkaisjuttuja sinulle, ne ovat vieneet sun ihan koko vartalonkin, ei pelkkää kättä!;D

   Poista
 6. Hieno rento kesätunnelma, huoneenne on kaunis ja uusi pöytä niin sopiva tuohon tilaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkku!<3 Ihana kuulla!<3
   Kauniita kesäkuun viimeisiä päiviä sinulle!:)

   Poista