sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Marimekon maljakot - MingKaunista sunnuntaita! Tänään aamulla meillä oli ohut lumikerros takapihalla, vaikuttaa kuitenkin siltä, että olemme välttyneet pahimmalta takatalvelta. Olen pysynyt terveenä koko vuoden, mutta tämä lämpötilojen vaihteluko sen on saanut aikaan,  nyt on flunssa sitten iskenyt tuonne kurkun seutuville. Ääni tuntuu olevan vähän kadoksissa, mikä on äänityöläiselle huonompi juttu.

Kodinhoitohuoneessa odottaa istuttamista kaksi Pihapiiri -messuilta ostamaani pionia, joten olisi kauhean kiva, että ilma alkaisi pian lämpenemään ja yöpakkaset menisivät ohi...Pariin päivään en ole viitsinyt edes ulkoiluttaa noita pioneita jäätävän tuulen takia. Molemmissa taimissa on tietenkin nuppuja, sillä en enää osta muunlaisia. Ainakin eiliseen saakka pihalla maasta pilkistelevät perennat ja sipulikukat näyttivät onneksi hyvävointisilta pakkasöistä huolimatta. Eletään toivossa!:)


Alkuviikosta postailin Marimekon Urna -maljakosta eri vuodenaikoina ja erilaisilla kukkasilla. Tuolloin lupailin vastaavaa postausta Ming -maljakosta. Siinähän kävi sitten niin, että porttiteoria osottautui kohdallani toimivaksi. Kun annoin itselleni luvan hankkia Urnan, meni vain puoli vuotta, ja minusta alkoi tuntua, että Marimekon Ming olisi täydellinen lisäys maljakkokokoelmiini....


Tilasin maljakon Instan kautta löytämästäni verkkokaupasta Marimekko Mari-alta sellaisella hetkellä, kun kaikki kaupan valikoimissa oli -20 prosentin alessa. En maksaisi noista Marimekon maljakoista niiden virallista hintaa, kannattaa vertailla ja odottaa tarjouksia! Hintaseurantasivu näyttää tällä hetkellä Mingin hintaeroksi halvimman ja kalleimman välillä 42 euroa, ja halvimpaan hintaan sisältyy vielä ilmainen postitus. 


Silloin tällöin näitä Marimekon maljakoita on myynnissä myös nettikirppiksellä. Noin kuukausi sitten näin Mingin valkoisena Lahdessa myynnissä Face-kirppiksellä ja ennen kuin olin ehtinyt edes kunnolla ajatella, olin jo varannut maljakon itselleni! Kun kerran varaan jotain, niin onhan se hoidettava kunnialla loppuun. Olen saman ihmisen kanssa tehnyt kauppoja sen jälkeenkin, mm. ihana keraaminen tarjotin, joka näkyy pääsiäis- ja vappupostauksissa on hänen kaapistaan peräisin. 


Ming on osoittaunut käytössä ehkä Urnaakin monipuolisemmaksi. Sen kapea suuaukko tukee hyvin kukkia, ne on helppo asetella maljakkoon vapaasti, mutta kuitenkin niin, että ne pysyvät halutussa paikassa. Ming näyttä korkeiden kimppujen maljakolta, mutta esim. tulppaanit sopivat siihen yllättävän hyvin, vaikka voisi luulla, etteivät ne yllä juuri suuaukkoa ylemmäs. Urna tosin on kauniimpi ihan sellaisenaan, ilman kukkiakin... 

Vaikka tässä nyt hieman ehkä on sellainen tuntu, että Tainalla on karannut mopo käsistä, niin ei ole.:))) Täällä näillä maljakoilla on paljon käyttöä ja ne täydentävät toisiaan, ihan niin kuin olin ajatellutkin.:)

Mukavaa uutta viikkoa kohti kesää!
Taina

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin ovat!<3 Hyvä maljakko muodostaa täydellisen kokonaisuuden kukkien kanssa. Sekä Urna, että Ming, saavat sen aikaan.:)

   Poista
 2. Kaikki maljakot tosiaan sopivat kivasti yhteen. Hyviä hankintoja olet tehnyt <3 Toivottavasti paranet pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!<3 Vielä oon vähän toipilaana, mutta elän toivossa, että viimeistään viikonloppuna olen jälleen täydessä terässä.:)

   Poista