sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Kirsikan kukintaa


Oikein mukavaa äitienpäivän iltaa! Minua on tänään lellitty ja hemmoteltu hyvällä ruoalla, ihanalla lahjalla ja nuorison läsnäololla. Toivottavasti sinäkin olet saanut nauttia päivästä! 

Viime aikoina olen lukenut muutamia koskettavia tekstejä niin äitiyteen, kuin lapsettomuuteenkin liittyen. Uusimmassa Kodin Kuvalehdessä oli juttu Metelinmäen Paulan elämästä koskettava tarina kera poikansa kirjeen.<3 Paula kirjoittaa Instaan osuvasti ja kauniisti äitiydestä, kannattaa käydä tutustumassa, jos hän ei ole sinulle ennestään tuttu!
Aiemminkin olen suositellut Helin Keijujakuutit Insta-tiliä upeiden kuvien ja mukaansatempaavien haasteiden vuoksi. Hiljattain Heli on avannut teksteissään lapsettomuutta. Tie äitiyteen ei ole ollut hänelle helppo tai itsestäänselvä. Omat silmäni aukenivat Helin kirjoituksista. Näillä kahdella naisella on todellakin kynä hallussa, kuvat ovat yhtä inspiroivia kuin tekstitkin!
Tällä viikolla käväisin yhtenä aurinkoisena, mutta tuulisena, iltana Launeen Perhepuiston Arboretumissa kuvaamassa kirsikoiden kukintaa. Oli vähän haastavaa tuulisuuden vuoksi.:) Olen haaveillut nyt useamman kevään Roihuvuoren kirsikkapuista, mutta tämä flunssa ja työkiireet piti nyt huolen, ettei tuo haave vielä tänä keväänä toteudu. Tunnelma tuolla Arboretumin keskellä oli kyllä vähintäänkin satumainen! 

Silti toivoisin, että joku rakentaisi tänne Lahteen sellaisen alueen, jossa voisi olla kymmeniä kirsikkapuita, tuhansia ja tuhansia kukkasipuleita, metsän siimeksessä alppiruusuja, ehkä satoja pionipuskia, loppukesästä kukkaniitty ja auringonkukkapelto,  sekä tietysti tunnelmallinen kahvila siinä yhteydessä ja mahdollisuus ottaa kuvia siellä kukkien seassa.<3 Eikös olisikin ihan täydellinen paikka? Idea on vapaasti käytettävissä...vaikka tuohon kuulostaa ihan mun uudelta uralta.;)

Aurikoista ja kukkaisaa uutta viikkoa!
Taina

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! <3 Uusimpaan postaukseen sain itsekin kuvat samasta aiheesta ja vieläpä samasta paikasta. Oli ihanaa löytää Lahesta kirsikankukkia, mutta kyllä se Roihuvuori pitää päästä vielä tsekkaamaan joku kerta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, ja samoin!<3 Mekin asuttiin joskus tuossa Perhepuiston vieressä, mutten tainnut silloin vielä osata arvostaa kirsikan kukintaa.;) Toisaalta pelto oli vielä silloin osittain sellaista vanhaa peltoa. Meidän pojat on jo niin isoja, ettei ole kauheasti tullut enää pyörittyä noilla nurkilla. Täytyy ehkä ottaa tavaksi. Tykkään myös siitä näkymästä, joka piirtyy Launeelta kaupunkiin päin! Siltä suunnalta saa ehkä helpoiten kaupungin maamerkit samaan kuvaan...

   Poista
 2. Sun haave pitää toteuttaa, ehkä se tosiaan voisi ollu sun uus juttu :) Kirsikankukat ovat niin kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!Ihan oikeasti teen sen, jos voitan lotosta. Muuten täytyy vielä vähän miettiä.;D

   Poista
 3. Meinasin kirjoittaa, että saattaisin tuntea yhden henkilön, joka voisi tuon Lahden uuden puiston toteuttaa, mutta Outi ehti ensin ;).

  Ja kiitos kuvista, joista sain varmuuden, että äsken pyöräillessäni kuvaamani oksat kuului nimenomaan kirsikkapuulle. Olin epävarma, koska siinä oli valkoiset kukat ja kuvittelin jotenkin, että kirsikankukat on aina vaaleanpunaisia. Lehtien muodosta kuitenkin olin tunnistavinani.

  Ja kiitos myös kannustuksesta toisaalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos ihanaiset kannustuksesta ja luottamuksesta!<3
   Kyllä mullakin välillä epävarmuus iskee, enkä aina tunnista alkuunkaan. Tuossa meidän lähellä kasvaa hedelmäpuu, joka osottautui kirsikaksi. Aina oppii uutta!:)

   Kiitos itsellesi ja mukavaa loppuviikkoa myöskin puskissa kömyten!<3

   Poista