torstai 7. maaliskuuta 2019

Puuta kotoa ja maailmalta



Tämä arkiviikko on jälleen vierähtänyt niin nopeaan, että ihan äsken kaivoin läppärini matkareppuni uumenista esiin!  Maanantai-ilta meni toipuessa edellispäivän kotimatkasta, tiistain ja eilisen illan vietin enimmäkseen koepinojen parissa. Hyvä puoli tässä kiireessä on, että tuleepahan kevät ja kesä nopeammin.:) Yritän ennättää myöhemmin tänään vastailemaan edellisen postauksen kommentteihin, kiitos kärsivällisyydestä!<3





Olin jo pitkään etsiskellyt rosoista, puista, kulhoa meille. Ennen lomaa selailin silmät ristissä Muubsin valikoimia mm. täällä. En sitten kuitenkaan tilannut mitään onneksi.:) 

Löysin nimittäin Dubain Pottery Barnista (mun lemppari, josta edelliselläkin reissulla ostin tuliaisia itselle) keisaripuisen kulhon, joka oli suurin piirtein sellainen kuin, mitä olin kaivannutkin. Ehkä vähän hiukan rosoisempi olisi ollut vielä enemmän mieleeni, mutta toisaalta tässä kulhossa oli ominaisuus, jonka ansiosta pystyin kulhon sieltä maailman ääristä asti kotiin raahaamaan. Keisaripuu on nimittäin erittäin kevyttä, wikipedia artikkelin mukaan sen lisäksi myös kestävää. Googlailin siellä Bottery Barnin hyllyjen välissä tietoja itselleni vieraasta puulajista, sillä halusin varmistaa, ettei se ole peräisin mistään uhanalaisesta puulajista. Hintaa tällä kulholla oli euroissa himpun alle 30, joten mielestäni sain kulhon edullisesti. 




Mies oli kyllä sitä mieltä, että olin etsinyt kulhoani aivan väärästä paikasta. Olisi kuulema kannattanut käydä kurkkimassa yläkoulun puutyöluokan roskalaatikosta jotain vastaavaa.:))) Kaikki eivät vain ymmärrä kauneuden päälle.





Toisen ostokseni (enemmän herätetyyppisen, muttei kaduta yhtään) tein jo ennen lomalle lähtöä Instagramin kautta, ja paketti oli tullut kotiin jo lomamme aikana. Näin nimittäin kuvan RUOKO designin kauniista Vanikka -tarjoiluvadista, joka oli ennakkotilauskampanjassa huomattavasti edullisempi kuin normaalihintaisena. Tilasin samantien kaksi Vanikkaa mielessäni aurinkoiset aamupalat miehen kanssa Kesähuoneessa.<3

Vanikka on kotimaista koivua. Tykkään todella paljon puun ja nahkan yhdistelmästä, sekä yksinkertaisesta muotokielestä. Oikeastaan toivoisin, että näitä voisi jossain vaiheessa ostaa vielä isompana versiona. Upeaa, suomalaista, designia!





Kuten kuvista näkyy, paistoi aurinko ihanasti vielä illansuussakin alkuviikosta.  Toivottavasti saamme jälleen tulevana viikonloppuna nauttia auringon voimaannuttavista säteistä! Nyt kun koepinot on raivattu, on edessä tyhjä viikonloppu ilman erityistä ohjelmaa. Jee!


Perjantainaattoterveisin,
Taina


16 kommenttia:

  1. On kyllä kauniit puuastiat. Pikainen tiedonhaku ennen ostopäätöstä on aina järkevää. Eipähän tule ainakaan ostaneeksi mitään, mitä ei olisi hyvä ostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!<3 Ilmeisesti tuolla Bottery Barnissa oli vähän niin kuin valmistauduttu materiaalikysymyksiin, sillä kulhon pohjassa oli lappu, josta puulaji kävi ilmi. Englanniksi se ei kyllä sanonut minulle sen enempää kuin suomeksi.;D No, olen jälleen himpun verran viisaampi.:P

      Poista
  2. Aivan ihania puuastioita. Minusta tuomasi kulho on aivan ihana, mutta vähän kyllä hymyilytti tuo sinun miehen kommentti :)
    Ihanaa torstai-iltaa sinulle Taina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi!<3
      Heh, mun miehellä on tota huumorintajua, savolainen nimittäin alunperin!:)))
      Oikein hyvää naistenpäivää ja viikonloppua sinulle!<3

      Poista
  3. Minä katselin myös Dubain sisustustarjontaa.Mutta ostin sitten sormuksen itselleni.Kivat olet puujutut ostanut,ne ovat aina helppoja käyttää moneen tarkoitukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti olette palanneet kotiin? Mitä tykkäsit?
      Kävin myös Mujilla, ja tällä kertaa olin aika pettynyt valikoimiin. Edellisreissulla olisin voinut ostaa vaikka mitä ihanaa, ja nyt en löytänyt kuin yhden huivin! Ihana kuitenkin tuoda matkamuistona jotain, mitä käyttäessä muistaa aina kivan reissun.:)

      Poista
  4. Tuo vanikka näyttää kivalta ja aika mukava tuliainenkin kun mahtuu pieneen ja on käyttötavara. Kiitos vinkistä. Hyvää naistenpäivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään tuosta Vanikasta tosi paljon!<3 Hienoa, että meillä täällä Suomessa on niin luovia ja lahjakkaita ihmisiä!
      Kiitos Onneli, hyvää naistenpäivää sinulle!<3

      Poista
  5. Pottery Barn on ihan mun lemppari. Ihanaa naistenpäivää ja viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätys!:)) Sul on mun maku!<3
      Ihanaa naistenpäivää ja viikonloppua sinulle ihanainen!<3

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos Una!<3 Se on niin monta vuotta vanha, etten edes muista, mistä sen aikoinaan hankin. Mielikuva on, että se oli ihan vain parin euron enkeli (tai keiju niin kuin itse ajattelen). Kerran siivooja oli tiputtanut sen takan reunalta vahingossa, ja kuten ehkä huomaat, se on sekä siipirikko, että jalkapuoli. En ole viitsinyt liimata paloja takaisin, minusta se on hyvä juuri noin!<3

      Poista
  7. Kauniita puuastioita! Ja hauska tuo miehesi kommentti.
    Rentoa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna!<3 Se on tuo savolaisuus...;D
      Ihanaa sunnuntaita!

      Poista
  8. Samantapaisia kommentteja minunkin mies joskus päästää kun olen hankkinut jotain joka ei vastaa hänen hankintakriteerejään☺. Mutta ei koskaan kiellä laittamasta niitä esille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, tuo oli sitä mun miehen savolaista huumoria.;D Ei se lentokentälläkään hermostunut, vaikka jouduttiin hieman uusiksi järjestelemään laukkujen sisältöä ennen hihnalle laittoa.:)))

      Poista