sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Kukkia maljakkoon ja koti on parempi paikka!



Olen aiemminkin esitellyt omana parhaana sisustusvinkkinä kodin siivouksen ja tavaroiden karsimisen...Tästä postauksesta on jo useampi vuosi (pahoittelut kuvien laadusta, taisin käyttää tuohon aikaan usein kännykkää blogikuvien ottamiseen), olen edelleen samaa mieltä. Tuolla postauksen lopussa mainitaan kyllä kukatkin, ja eilen sen jälleen totesin, että viihtyisä koti syntyy siisteydestä ja kukista maljakossa. 




Tällä hetkellä minulla on ihan poikkeuksellisen paljon kukkia pöydillä. Tuoreimpina Villiviinin ranskalaiset tulppaanit ja eilen BO lkv Lahden ystävämyynnistä mukaani ihan väkisin tarttuneet kukkakauppa Florencian vihreävalkoiset oksat, joista riitti kahteen maljakkoon. Lisäksi tasoilta löytyy vanhempien kimppujen rippeitä ja viime viikolla kerättyjä omenapuunoksia, jotka jo pullistelevat silmujaan lupaavasti. 




Sain tuolta ystävämyynnistä, jossa muuten myytiin stailauksessa käytettyjä tavaroita (en ostanut yhtään), mukaani kaksi Bo Living -lehteä, joita ehdin eilen ihastelemaan. Niistäkin totesin oikeastaan saman, kotia ei kannata ahtaa liian täyteen, ja pöydällä on aina hyvä olla kukkia.:) Ei kannata unohtaa myöskään viherkasveja!




Meillä kaikilla on omat tärkeysjärjestyksemme. Ehkä hieman huvittava juttu, että päädyin viimein ottamaan Hesarin ilmaiskuukauden ihan vain kukkien suosiosta kertovan jutun vuoksi, joka löytyy tämän päivän lehdestä. Kiitos vinkistä Tuija!<3




Oikein ihanaa sunnuntaita, nautitaan kevätauringosta!
Taina

6 kommenttia:

  1. Mun silmät ei meinaa irrota ollenkaan tosta Urna-kuvasta. Mun mielestä niin täydellisen ilmava ja simppeli asetelma siinä <3. Ei muuta tarvi. (Mun oma Urna on ollut koko talven tyhjänä, mutta tason päällä näkyvillä, koska on niin kaunis sellaisenaankin. Jotain vaan tekis jo mieli siihenkin asetella).

    Täytyykin kaivella kukkajuttu Hesarista esiin. Yleensä en sitä (siis lehteä) jaksa lukea, mutta ukkeli kahlaa sen aina kannesta kanteen. Joka päivä, vuodesta toiseen.. Mutta onkin sitten meistä kahdesta se, joka on kärryillä siitä, mitä maailmalla tai politiikassa tapahtuu. Minä en ja se välillä hävettää. Just nyt ei kuitenkaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka!<3 Tänään olisin ehkä laittanut Urnaan vain nuo vihreimmät oksat, eilen se kaipasi mielestäni vahakukkia.:) Mulla meinaa aina käydä niin, että kukkia valikoidessani otan liikaa oksia, koska tykkään niin monista kukista. Monesti ihan parilla oksalla saisi jo upean asetelman, niin kuin nyt tuossa Urnassa tai aiemmin Mingissä, kun mulla oli vain se yksi ranskatar heinien kaverina.:) Nyt on muuten mainio aika ottaa hedelmäpuiden oksia...Sellainen hieman isompi oksa näyttäisi varmasti todella kauniilta Urnassa!<3 Täytyy varmaan itsekin kokeilla, jahka nuo oksat tuosta aukenee.
      Noista oksista tuli mieleen, miten uskomaton ero säässä, kun vertaan viikon takaiseen. Kun tuli hetken mielijohteesta napsaistua video päälle lenkille, räntää tuli taivaan täydeltä. Kevät on mennyt viikossa ison harppauksen eteenpäin.<3

      Mä seuraan uutisia suht paljon, mutta Hesarista tykkäisin ehkä lukea eniten sunnuntainumeroa. Tai tykkäisin, jos ois aikaa.:D Voi olla, että mun kokeilukuukausi ei sisällä muita lukukertoja kuin tämänpäiväisen.;D Ei haittaa! Kyllä ne tärkeimmät uutiset kuulee jostain joka tapauksessa.:)

      Poista
  2. Oi, kiitos Taina! Olipa hauskaa, että inspiroiduit viestistäni! Onneksi tartuin hetkeen aamun lehden luettuani. Kukilla saa iloa ja tuoretta raikkautta kotiin. Itse heiluin ison osan päivästä vesurin kanssa. Nyt paistaa saunan terassille aurinko pidempään ja sisälläkin salissa huomasi eron. Olo on nyt aikas puhki, mutta hyvällä tavalla. Uunissa paistuu omenapiirakka palkkioksi ahkeroinnistamme. Superkivaa yhteistä työtä. Leppoisaa sunnuntai-iltaa! 💫 Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuikku itsellesi!<3 Inspiraatiota on niin kiva saada!<3

      Huh, kuulostaa kovalta hommalta vesurin heiluttelut, olet varmasti ansainnut palat omenapiirakkaa!:) Minä kävin ystävän uudessa kodissa syömässä mustikkapiirakkaa ja jäätelöä, mietin, että pitäskö käydä vielä toisella lenkillä pikaisesti...

      Mukavaa sunnuntai-illan eloa ja oikein kivaa työviikkoa!<3

      Poista
  3. Miten voikin olla niin, että nuo kukkaset piristävät aina. Siinä piristyy kodin ilme ja oma mieli yhdellä ja samalla kerralla.
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Taina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, sanopa se!<3 Mietin ihan samoin, että jo kukkien käsittely ja niiden katselu tekee niin hyvää mielelle!

      Oikein hyvää viikkoa sinulle Outi!<3 Kovasti jaksamista.<3 Teidän työviikot kuulostaa aivan järjettömän pitkille!:( Julkista puolta ollaan kovaa vauhtia ajamassa alas, ja ihmiset uupuu....

      Poista