maanantai 19. helmikuuta 2018

Kotoisa - Uusi sisustusohjelma Maikkarilla
Olin viime tiistaina Helsingissä MTV 3:sen ja ohjelman yhteistyökumppaneiden kutsumana bloggaajaillassa katsomassa ennakkoon Kotoisan ensimmäisen jakson, sekä kuulemassa uuden sisustusohjelman tekijöitä. Täytyy sanoa, että olen potenut sisustusohjelmavajetta viime aikoina! Telkassa on pyörinyt lähinnä uusintoja, ja toisinaan olen katsellut inspiksenkaipuussani ulkomaisia remppa- ja sisustusohjelmia, mutta niissä tyyli on usein liian eri kuin suomalaisissa.  Uusi kotimainen sisustus- ja remonttiohjelma on mielestäni erittäin tervetullut!

Näkemässämme jaksossa laitetaan Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren pikkuinen kesämökki pihapiireineen uuteen uskoon. Olette ehkä nähneet mainosklippejä ohjelmasta? Ohjelman idea on sinänsä tuttu, jokaisessa jaksossa kunnostetaan yksi kohde, osassa kohteista muutos tehdään sisällä, osassa ulkona. Sisustuspuolen muutoksista ohjelmassa vastaa Seija Strand, rakennuspuolesta puolestaan Ville Heino. Seija ja Ville olivat bloggaajaillassa mukana, ja antoivat itsestään ihanan välittömän ja lämpöisen kuvan. Etten sanoisi kotoisan.:) Antaisin mielelläni tälle kaksikolle vapaat kädet kodissani! Pihapuolen muutoksista vastaavat pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmonen, sekä Huvila&Huussi -ohjelmasta tuttu viherrakentaja Niko Lindfors. Heillekin olisi täällä meidän pihassa hommia.;)
Ohjelmaan tutustumisen ja herkkupatojen sekä kuohuvan äärellä seurustelun lisäksi saimme GreenCaren  istutus- ja hoitovinkkejä, istutimme yrttejä ja taimia, testailimme Värisilmän kalkkimaaleja ja tutustuimme Vallilan valikoimiin. 


Ohjelman yhteistyökumppanit haluavat tarjota teille lukijoille seuraavat edut:
 - Vintro Kalkkimaalit -15 % osoitteesta Varisilma.fi koodilla KOTOISA  28.2.18 saakka
- Vallila.fi valikoimista -25 % koodilla KOTOISAVALLILA 31.3.18 saakka
- Alusmateriaali kaupan päälle Timberwisen lattiatilauksen yhteydessä jälleenmyyjiltä koodilla KOTOISA TIMBERWISE 31.5.18 saakka.

Kiitos superkivasta illasta kaikille järjestäjille!<3 Minä aion katsoa ensimmäisen jakson Kotoisaa torstaina uudelleen, sillä lopputulos oli mielestäni mielettömän upea! Kotoisa MTV 3-kanavalla torstaisin 22.2. klo 20 alkaen.Aurinkoa viikkoonne!
Taina✱ Kuvan oikeudet kuuluvat MTV3 -kanavalle.

18 kommenttia:

 1. Minäkin odotan tuota ohjelmaa alkavaksi, tykkään etenkin kotimaisista sisustusohjelmista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että tykkäät!:) Kyllä mulla taisi Marjan puolesta tulla kyynel silmäkulmaan ilosta..

   Poista
 2. Minäkin odotan innolla tuota ohjelmaa, sillä pitkään aikaan tv:ssä ei ole ollut suomalaista sisustusohjelmaa, paitsi niitä uusintoja. Mainosten perusteella tuo ohjelma vaikuttaa just siltä että pakko katsoa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niinpä! Ei niitä uusintoja jaksa loputtomiin, vaikka olisi kuinka upea lopputulos.;)
   Olen varma, että tykkäät Kotoisasta.:)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä. Kiva kun tuollainen uusi ohjelma alkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä kiittää!<3 Mulla ainakin on ollut sisustusohjelman mentävä aukko viikoissani.;)

   Poista
 4. On kyllä oikeasti ollut puutetta suomalaisista sisustusohjelmista. Aion kyllä tätä katsoa. Tällä hetkellä seuraankin vain Unelmaremppa ohjelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Ennen meillä oli Tila ja Inno, viime aikoina lähinnä uusintoja ja Suomen kaunein koti...mikä oli ihan ok, mutta ehkä ärsyttävintä on, kun voittajaksi jaksossa nousee se, mikä on törkykallista. Se ei oikein palvele taviksia, joiden sitten kai täytyy vain haaveilla lottovoitosta.;) Unelmaremppa onkin mulle vieras, varmaan joku ulkomainen? Mä katselen toisinaan Remppa vai muutto -ohjelmaa, mutta niistäkin taitaa pyöriä ties kuinka monennet uusinnat!:)

   Poista
 5. Totta. Sisustus-ja remppaohjelmia ei tosiaan voi olla liikaa :). Mun puolesta vois olla kokonainen kanava pelkästään niitä varten.

  Tykkään jo ennestään Villestä ja Nikosta. Luontevia, symppiksiä ja taitavia. Ja Seija taisi sisustaa ravintoloita ohjelmassa, jossa julkkikset perusti yhden illan ravintolan? Taitava hänkin.

  Ainut asia, josta en tykkää, on se, että ohjelman mainospätkissä vilahtaa lopputulokset. Ne haluaisin nähdä vasta ohjelman lopuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ihan hyvin voisi olla oma kanava sisustusohjelmille.:)
   Ville ja Niko on myös mun lempparit.<3 Kauhean kiva oli tuo Ville livenä, jututin ihan huolella.;D Olisi ollut kiva tavata myös Niko livenä.:) Seijan ja Suvin kädenjäljestä tykkäsin toosi paljon, ja Seija oli erittäin lämpimäntuntuinen ihminen.

   Olen samaa mieltä, mainoksessa ei saisi paljastaa lopputulosta! Mä ajattelin torstaina keskittyä siihen osioon oikein kunnolla.:D Josko jotain siitä voisi soveltaa omiin nurkkiin.:)

   Poista
 6. Kiitos vinkistä! Sinulla on kivoja blogiyhteistyökuvioita. Kevättalven iloja! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä Tuija!:) Tämä oli ihan vain bloggaritapaaminen, mutta erittäin kiva ja minulle mieluisa sellainen!<3
   Takkatulen rätinää ja villasukkien lämpöä sinne!:)

   Poista
 7. Yksi sisustusohjelma fani täälläkin..
  meillekin vois tulla..hih💕 Ja todella kiva blogiyhteistyö sinulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tainnut olla ainoa, jonka viikko-ohjelmassa on ollut sisustusohjelman mentävä aukko.;D Kyllä tuollaisille taitaville ihmisille olisi monen monessa kodissa tarvetta. Villelle sanoinkin, että jostain syystä mun mies ei yleensä ole kovin innostunut, kun mulla on jokin "pikku" projekti mielessä.:)) Voihan se olla, ettei se Villekään siviilissä innostu vaimonsa remppaideoista.;D
   Mukava blogitapaaminen oli todella, varmaan se kuvista välittyy.:)

   Poista
 8. Tiedätkö mistä löytäisin Seija Strandin työyhteystiedot, ihan heti en googlaamalla löytänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Seija työskentelee Vallilalle, ja sieltä hänen yhteystietonsa löytyvät:
   http://www.vallilainterior.fi/yhteystiedot-1/henkilosto

   Poista
  2. Kiitos sinulle oikein paljon! Aurinkoista ja kotoista kevättä!

   Poista
  3. Eipä kestä!:) Samoin sinulle!<3

   Poista