perjantai 29. joulukuuta 2017

Kukkailottelulla uuteen vuoteenMatkajuttujen väliin hieman kukkasia, sillä sehän on jälleen perjantai ja Kukkailottelun aika! Toissa iltana kurvasin hakemaan kukkia flunssalääkkeeksi Villiviinistä, ja vaikka flunssaan kukat eivät (kumma kyllä) tunnu tepsivän, niin tuovat ainakin rutkasti iloa silmälle ja mielelle. 


Mielessäni lähdin hakemaan kimppua valkoisia amaryllyksiä, mutta kerrankos sitä saa mielensä muuttaa.;) Ihastuin neilikoiden hempeyteen ja punaisten amaryllysten syvään väriin. Eija lohti niistä aivan upean kimpun!
Kotiin tultuamme olen potenut flunssaa, ja on ollut pakko vain levätä ja yrittää parannella tautia. Yhden päivän istuin sohvalla näpyttelemässä postausta reissustamme, eilen otin sohvalle pitkästä aikaa vaatehuoneeseen joulusaluskiireisen jalkoihin unohtuneen jättineuleen, pian pitäisi olla valmista... Napsin myös kuvat tulevaa arvontaa varten, joten pysykäähän kuulolla!

Nyt kun joulu on ainakin suurinpiirtein ohi, ajattelin jälleen jatkaa jälleen Perjantaimyysseilyä ensi viikosta eteenpäin. Minulle jäi sellainen vaikutelma marraskuun lopulla, että Perjantaimyysseistä tykättiin. Otsikon vaihto antaa hieman enemmän liikkumavaraa postausaiheissa, ja toisaalta mikään ei estä postaamasta kukkasista Perjantaimyysseissä! Kukkailottelulle on varmasti enemmän tilausta keväämmällä, viimeistään maaliskuussa... Itsellä ei ole vielä hajuakaan ensi perjantain aiheestani, mutta eiköhän se tuossa viikon aikana selkiinny.;) Tulkaahan mukaan, ja tietenkin myös tähän vuoden viimeiseen Kukkailotteluun!<3 


 
Iso Kiitos teille Joulun Kukkailotteluun osallistuneille.<3 Ihanaa, kun ehditte osallistua kaikista joulukiireistä huolimatta! 

Tule sinäkin jakamaan iloa ja osallistu alla olevan linkin kautta! Linkki on auki tällä kertaa maanantai-iltaan saakka vuoden vaihtumisen juhlinnan yli. Liitäthän postaukseen linkin tänne Mansikkatilan maille. Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin tunnisteen #kukkailottelua@mansikkatilanmailla. Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia! Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!<3Kukkailoa tulevallekin vuodelle!🍀🌼🍀
Taina


 

8 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis kimppu!
  Minä olisin tänään halunnut valkoisia tulppaaneita, mutta lähimarketissa oli vain violetteja...Se on se päähänpinttymä, mikä jyllää ;)

  Kiitos muuten mielenkiintoisesta reissupostauksesta! Tuo aavikkosafari kuulosti ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta jutulta, tosin en tiedä, tulisiko mulle pupu pöksyyn lähdön hetkellä...

  Mukavia vuoden viimeisiä päiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen, kun olet jälleen mukana ilottelemassa!<3 Minne lie muut hävinneet?:)
   Jos kaupassa olisi tullut tulppaaneita vastaan, olisin varmaan ostanut...Ei tullut, ja olo on just niin karmea, että yritin suoriutua reissusta muutenkin mahdollisimman nopeasti.
   Kyllä sä kuule uskaltaisit! Mulla oli kuitenkin koko ajan luottavainen olo, ne miehet ajelee maastureillaan hiekkatösissä varmaan melkein joka päivä.;)

   Samoin sinne Kainuuseen!<3 Äiti ja isä yritti houkutella käymään, mutta ei musta oo ollu ruokakauppaa kauemmas menemään reissumme jälkeen. Katsotaan, oisko hiihtolomalla saumaa...

   Poista
 2. Ihana kimppu. Toivottavasti paranet pian. Ihanaa Uutta Vuotta 2018 sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!<3<3<3 Näyttää siltä, että minä vietän vuodenvaihdetta lämmin mehu/nenäliinapaketti seuranani. No, ehkä ensi viikko on jo parempi! Onnea vuodelle 2018 Outi!<3

   Poista
 3. Samettisen tumma amaryllis hengästyttää kauneudellaan...ja nuo puuteriset neikikat tuovat kimppuun juuri oikeanlaista pehmeyttä.
  Kaunista vuoden loppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimppu on mielestäni aivan lumoavan kaunis, en osannut ottaa tarpeeksi hyviä kuvia!
   Kiitos Susanna!<3 Iloa ja onnea vuoden viimeisiin päiviin ja paljon vuodelle 2018!<3

   Poista
 4. Minä niin tykkään tuosta maljakosta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin!<3 Ei kaduta, vaikka oli kallis ostos.

   Poista