sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Syksyisenä sunnuntaiaamunaHämäränhyssy saa sytyttelemään kynttilöitä usein jo aamusta. Nautin hiljaisuudesta ja yksinolosta, kun muut vielä nukkuvat. Olen aina viihtynyt myös itsekseni, vaikka tykkään ihmisistä ja seurasta. Perhe-elämässä sitä itsekseen oloa on harvoin, nämä aamuhetket ovat tarpeellisia, olen vain itseäni varten. Syön aamupalaa, lueskelen lehtiä ja suunnittelen väljästi tulevaa päivää.

Tänään on kai tulossa sateeton päivä, joten olisi varmaan korkea aika korjata kesäkalusteet vajaan ja siivoilla terasseja talvikuntoon. Ainakin osan pelakuista voisin kantaa tänään varastoon talvehtimaan, kaikki eivät varmaan sinne mahdu, mutta jotain on kiva säästää ihan siitä ilosta, että niitä voi kevättalvella sitten taas herätellä...

Kävin ostamassa Askosta uuden beigen lampaantaljan, ne kun ovat hyvässä tarjouksessa juuri nyt. Viime viikon "Hyggekimpun" rippeet sopivat täydellisesti aamun ruskaisen puuteriseen tunnelmaan. 

Muut ovat saaneet vielä istuskella kovilla tuoleilla, mutta tänään taidan hakea Kesähuoneesta lisää taljoja sisälle, ja harkinnassa on, josko hakisin vielä toisen uuden taljan kaupasta. Kesähuoneeseen tuota uutta taljaa ei ole aikomus viedä, sillä siellä tuollainen värjätty lampaantalja on muuttunut harmaasta siniseksi. Koska tässä uudessa lampaantaljassa on häivähdys punertavaa, muuttuisi se varmaan pinkiksi valon vaikutuksesta! 

Leppoisaa sunnuntaita!

Taina


Perjantaimyysseihin ehdit vielä osallistumaan täällä.

16 kommenttia:

 1. MÄ kans tykkään herätä viikonloppuna aiemmin kuin muu porukka. Joskus bloggaan, joskus teen jotain muuta, kuvaan tai vaan lueskelen jotain. Ihanaa, kun talo on hiljainen. Bean saan yleensä kyllä seuraksiseni, mutta se ei haittaa. Jos on aurinkoinen sää, paistaa aamuaurinko olohuoneen ikkunoista sisään ja nautin hiljaisuudesta ja katselen ikkunasta ulos. Parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulle.:) Sulla onkin siellä ollut ihania lomapäiviä ja -aamuja!<3 Vielä kaksi aamua, ja sitten se koittaa täälläkin. Pieni hengähdys tulee tosi tarpeeseen.
   Kivaa loppuviikkoa!<3

   Poista
 2. Minä saan usein myös nauttia kupposen teetä viikonloppu aamuisin ihan rauhassa. Sellaiset pienet hetket yksin auttavat kivasti lataamaan akkuja päivää varten.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle Taina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri!:) Kivaa loppuviikkoa Outi!<3 Olen tietoisesti pysytellyt pois tietsikan äärestä...

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja fiilikset <3 Ne omat hetket on tärkeitä - saa olla omien ajatustensa ja juttujensa kanssa, ja sitten jaksaa taas paremmin kaikkea perhesählää :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula!<3 Vähän kuin laittaisi itsensä laturiin hetkeksi, kun saa olla olemassa vain itseään varten.:)
   Mukavaa loppuviikkoa Tuula ja lomaa!<3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. I see You have understood what I´ve tried to say!:)

   Poista
 5. Kauniita kuvia, niistä oikein aistii tunnelman <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Aamuissa on oma sitä samaa kuin keväässä ja perjantaissa, kaikki on vielä avoimena edessä...:)

   Poista
 6. Kiireetön aamu...elämän parhaita hetkiä!
  Suloiset kuvat ja tunnelmat!

  Kaunista syysviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna!<3 Tuon sunnuntain jälkeen on taas ollut sellaista haipakkaa ja tarve pysytellä erossa koneesta.;D
   Kivaa loppuviikkoa, sullakin taitaa olla loma nyt!:)

   Poista
 7. Minä olen viettänyt tämän aamuhetken lukemalla blogiasi. Ihanan inspiroivia juttuja! Muut vielä nukkuvat, joten en voi nousta kolistelemaan tässä pienessä lomakodissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna!<3 Voi, miten kommenttisi lämmittikään mieltäni!<3
   Ihanaa lomaa siellä Espanjan auringossa!:)

   Poista