lauantai 10. joulukuuta 2016

Olohuoneen tauluseinä uusiksi



Jo jonkin aikaa olin miettinyt olohuoneen tauluseinän päivittämistä. Kaipasin tauluseinälle jotain vihreää. Lisäksi päänvaivaa tuottivat poronsarvet, jotka löysin keväällä kirpputorilta. Ripustimme ne ensin työhuoneeseen, mutta työhuoneen valaisin on koukeroinen kattokruunu, joten alusta asti minua häiritsi se, etteivät lamppu ja sarvet tuntuneet sopivan lähelle toisiaan. Liikaa kiemuroita pienessä tilassa.






Kun sitten huomasin Deseniolla Black Friday -tarjouksen, suuri osa julisteista -40%, päätin laittaa tilaukseen valokuvajulisteet, joita olin ihaillut jo aiemmin, Forest ja Clouds. Vaihdoin samalla julisteisiin uudet kehykset, sillä aiemmat Ikean kehykset olivat mallia, joka oli poistunut myynnistä varmastikin siitä syystä, että taulunpidikkeet selkäpuolella löystyivät, ja tauluja oli lähes mahdotonta saada pysymään samalla korkeudella. Uudet kehykset hankin Clas Ohlsonilta.






Samalla taulujen kanssa ripustimme nuo jättimäiset poronsarvet samalle seinälle.  Muuta tuohon seinälle ei ole nyt tarkoitus tulla. 

Tykkään noista julisteista todella paljon! Nyt työhuoneen valaisin saa olla se sama, mikä ennenkin, ja kun työhuoneen seinä on tyhjillään, on mulla selkeä visio, että siinä olisi paikka siskoni maalaamalle voikukkataululle.;) Mies kun on kysellyt joululahjatoiveita, niin sanoin, että jos hän vaikka ensi vuonnakin jaksaisi porailla reikiä tauluille, poistaa ja laittaa pistorasioita paikoilleen, ja tehdä tämän kaiken hyvillä mielin. Kuulema voisin mielummin toivoa jotain kaupasta. Hän ei ihan aina ymmärrä näitä mun muutostarpeitani.;D





Sisustelu on tuntunut jälleen mukavalle. Alkuviikosta vaihdoimme juniorin huoneessa järjestystä, ja olen viimeinkin selvillä, miten ajattelin huonetta uudistaa lähitulevaisuudessa. Tuo huone on ainoa, johon ei ole tehty mitään kotimme valmistumien jälkeen. On siis aika! Niihin suunnitelmiin palaan alkuviikosta. 

Ehdit vielä hyvin osallistua Järvenpään Kukkatalon lahjakortin arvontaan, sekä tämän viikonlopun Kukkailotteluun!


Kivaa lauantai-iltaa ja kolmatta adventtia!
 
Taina

 

8 kommenttia:

  1. Hihihi, vai voisit mieluummin toivoa jotain kaupasta. :D Iskin silmäni kauniisiin tyynynpäällisiin. Mistähän ne ovat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä!:D Eilisessä postauksessa noista päällisistä kirjoittelinkin, ne ovat Hobby Hallilta. Meillä on pop up -liike tuossa lähellä, mutta luulisin näitä olevan tilattavissakin, sillä kuvastossa jo näitä ihastelin.:)

      Poista
    2. Just luin edellisen postauksen ja löysin vastauksen. :D Täytyy siis tutkia.

      Poista
    3. :) Noihin päällisiin oli samaa kuosia olevan torkkupeitto myös.;) Kangas on todella ihanan pehmoista.<3

      Poista
  2. kyllä nuo on paremmat tuohon seinälle kuin ne entiset, tai ainakin sopii nyt tähän vuodenaikaan paremmin.
    Hih..mieluumin jotain kaupasta...;D ihana S!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä!:) Itse asiassa mulla on kyllä mietittynä keväälle toiset valokuvat...Eikös noita voi vaihtaa ihan vuodenajan mukaan sopiviksi.:)
      No, niin...Oon sitten yrittänyt pääni puhki miettiä, että mitä toivoisin, kun tämä mun pyyntöni on kuulema liian vaikea toteuttaa.;) Kirja ja hyvää musiikkia on toivelistalla, jonka toteuttaminen on helpompaa.:P

      Poista
  3. Hyvältä näyttää tuo seinä!
    Minultakin kyseltiin lahjatoiveita ja esitin, että haluaisin kameraan uuden nahkaisen hihnan. Esitys ei oikein saanut vastakaikua, hinta taisi olla liian korkea...Pitää yrittää keksiä jotain muuta;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Ellen!:)
    Kuule, mulla on ollut aikomus tehdä omalle kameralleni nahkahihna! Piti vain käydä suutarin luona kameran kanssa, enkä oo sitä saanut tehtyä...Ohjeet löytyy tästä linkistä:
    http://www.beautyoflife.fi/2016/09/diy-nahkainen-kamerahihna-ohjeet.html

    Veikkaan, että säkään et raaski enää ajatella nahkahihnan ostamista valmiina.;)

    VastaaPoista