perjantai 2. joulukuuta 2016

#Kukkailottelua



Tietokonepulmista johtuen tämän kertainen Kukkailottelu olkoon tällä kertaa kuvapainotteinen! Kukkaset hain jo alkuviikosta Villiviinistä. Rohkeasti valitsin samaan kimppuun hyasintteja, inkaliljaa ja pari krysanteemia. Rohkeasti siinä mielessä, että hyasintit likaavat veden, joten niitä ei juuri suositella muiden kukkien kanssa samaan kimppuun. Siitä huolimatta tällä kertaa näin.:)






Kimppu itsessään ei ole erityisen jouluinen, vaikka siinä onkin hyasintteja ja havuja. Jotain jouluista kodista kuitenkin jo löytyy, aika maltillisesti tosin. Sadulta sain lahjaksi hänen ompelemansa ison tontun (Kiitos, kiitos<3), ja kattoon ripustin paperitähdet, jotka ostin jo syksyllä Habitaresta, sekä adventtikynttelikkö tietenkin!







Edessä on neljä vapaapäivää, tosin ohjelmaa on luvassa joka päivälle, lähtien superlahjakkaan kummitytömme lakkiaisista, maanantaina starttaavaan Järveenpään Kukkatalon kamppiksviikkooni... Mukavia juttuja tiedossa!



 




Tule sinäkin jakamaan iloa ja osallistu Kukkailotteluun alla olevan linkin kautta! Linkki on auki sunnuntai-iltaan saakka. Liitä postaukseen linkki tänne Mansikkatilan maille. Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin  #kukkailottelua@mansikkatilanmailla. Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia! Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!<3 Viime viikon Kukkailottelun kooste löytyy eiliseltä eli täältä.

Ihanaa viikonloppua!💚
Taina


22 kommenttia:

  1. Todella kaunis kimppu <3
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kaunis kimppu ja hauska tuo Sadun tekemä tonttu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi!<3 Mä olen ihan myyty näille Sadun tontuille.;D Oli ihan kauhea valinnanvaikeus, kun piti päättää, minkä tontuista otan meille! Valinta osuikin värien puolesta nappiin.:)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Mia!:) Joskus on hyvä antaa ammattilaisten hoitaa homma.:)

      Poista
  4. Oih, mikä kimppu - niin kaunis!♥
    Osasinpas mäkin osallistua - ihanaa kun kävit vinkkaamassa blogissani ;) Tarviin kiireiden keskellä vähän patistelua, vaikka monesti olen ajatellut että pitää osallistua ilotteluun :):) Ihanaa viikonloppua Taina!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miru!<3 Ihan mahtavaa, että olet mukana Kukkailottelussa!<3 Eihän ollut vaikeaa tuo linkittäminen?:D
      Iloista viikonloppua ja toista adevnttia!<3 Tämä kuukausi menee aina niin nopeasti...

      Poista
  5. Ihana kukkakimppu - tuo väriyhdistelmä on ihanan raikas :) Hauska joulutonttu valvoo ja tutkailee ympäristöään - kannattaa olla kiltti ;)
    Maanantaina - mitähän sitä tekisi.... ;)
    Kivaa pitkää viikonloppua Taina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia!<3 Mäkin tykkään tästä kimpusta kovin.:)
      Juu, nyt täytyy olla erityisen kiltti, vaikka ainahan mä oon!;)) Tuutko moikkaamaan mua Kukkatalolle? Jännittää ihan vietävästi, mitä saan aikaiseksi. Kotonakin aina kokeilen erilaisia vaihtoehtoja, tämä on ihan eri juttu...
      Ihanaa viikonloppua Pia!<3

      Poista
    2. Ajattelin ajella Kukkatalolle - moneltako olet paikalla? :)

      Poista
    3. Aamupäivällä, varmaan yhdeksästä eteenpäin!:) Luultavasti mulla menee useampi tunti, joten siellä mä pyörin. Tuu esittäytymään, joohan!<3

      Poista
  6. Mun täytyy vaihtaa alaa, jotta sais noita vapaita hieman erilailla ;)
    Oikeesti ihan mielettömän ihana kimppu ja kiitos taas tietopläjäyksestä...enpä tienyt hyasintin likaavan vettä...
    Tuo tonttu sopii hienosti teidän väreihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitähän mä oon sanonu, että sulla ois kykyjä toisenlaisiinkin töihin (Enkä epäile, ettet olisi erittäin hyvä nykyisessä työssäsi!),sellaiseen, joissa voisi itse rytmittää työtahdin, voisi käyttää luovuutta, kädentaitoja ja hyvää silmää...:) Mä muuten tykkäisin olla opo!;D

      Kiitos Satu ihanasta tontusta!<3 Sehän on ihan kuin tehty meille, vaikka oli todella vaikea valita kaikista vaihtoehdoista!

      Poista
  7. Ihana tonttu! Näyttää ihan siltä, että omaa samat taidot kuin mun ihana isä eli pystyy nukkumaan vaikka seisaallaan ilman, että kukaan huomaa :D

    Ja kaunis kimppu kans. Eipä ollut mullakaan tietoa hyasintin vesivaikutuksista. Aina kiva oppia uutta.

    Mahtista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin!:D Hih, olen varma, että tonttu vain hämää, ja on enimmäkseen erittäin valppaana tuolla lakkinsaalla!;))
      Kiitos Annukka, ja ihanaa viikonloppua!<3

      Poista
  8. Aivan ihana tuo krysanteemi, inkalilja, hyasintti kimppu :) ja vehreytystä aseteltu mukaan katajanoksilla. Kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia!<3 Loistavaa, kun olet mukana Kukkailottelussaihan linkittämällä!<3

      Poista
  9. Totta, hyasintti viihtyy parhaiten yksikseen leikkona, mutta on niin vastustamaton sekakimpuissa!!! ❤️
    Ihanaa tunnelmaa teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, sepä se!<3 Täällä onkin käynyt jonkunlainen pyörremyrsky eilen illalla, ja heräsin tooosi aikaisin, kun tekisi mieli muuttaa yhtä sun toista asiaa olohuoneessa, ja ehtiskö Ikeaan ja ja...;D Olen toivoton! Kiitos Susanna!<3

      Poista
  10. Upea kimppu! Kaunis tosiaan. Ei ole tullut mieleenkään että hyasintteja voisi käyttää kimpussa, tai tosiaan että ne likaavat veden. Ihanan näköistä ja kauniit kuvat teidän jouluun valmistautumisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teressa!<3 Mullakin on tainnut olla hysintit aikaisemmin ihan omana kimppunaan, mutta nyt teki mieli laittaa tällainen sekakimppu, eikä harmita, ihan hyvässä kunnossa on kimppu edelleen.:)
      Hiljalleen täälläkin joulua laitellaan. Tänään sain juniorin huoneen mieleiseeni kuntoon, josko huomenna ja tiistaina pari muuta paikkaa!;)

      Poista