keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Hyvänmielen lista marraskuulleViime kuussa laadin itselleni hyvänmielen listan, sillä tuntui, että tarvitsen näihin syksyn pitkiin ja pimeisiin kuukausiin jotain piristystä, mukavia asioita, joita tehdä ja odottaa. Kesä on vähän turhan kaukana, että sitä kannattaisi vielä odottaa...
 
Lokakuun listan voit lukea täältä. Listalla oli paljon askartelua. Ensimmäiseksi pääsin ruksimaan listalta halloween-kurpitsoiden maalaamisen. Tuohiaskartelun toteutin myös, ja siitä saatan postailla lähempänä joulua. Nahka ja betoni odottavat edelleen sopivaa hetkeä. Otin syyslomalle kirpparipöydän, ja se veikin yllättävän paljon aikaa. Materiaalit ovat kuitenkin olemassa, joten elän toivossa, että järjestän ajan!

Kesäkukat on siivottu suurimmaksi osaksi, mutta osa niistä on vielä etuterassin syysistutuksien seassa. Olisi hullua heittää hyväkuntoiset lankaköynnökset ja hopeaputoukset roskiin. Niinpä heitin toistaiseksi vain mustat petuniat roskiin ja korvasin ne callunoilla ja hopealangoilla. Metallipallossa olleet neilikat saivat viimein lähtöpassit ja niihin tuli vaaleanpunaisia ja liloja callunoita. Ovea koristaa nyt viime viikonloppuna solmimani kranssi.

Päikkärit ehdin lomalla ottaa pariinkin kertaan, mutta takkaa en viitsinyt poltella, siihen oli ihan liian lämmintä!:/

Kauniin kattauksen ajattelin toteuttaa joko nyt pyhäinpäivänä tai isänpäivänä. Hieman sitä mallailin jo lomalla.:) 

Jouluakin olen jo miettinyt vaikka kuinka! Tuossa nenän edessä on iso pino joulukirjoja, joita olen selaillut ideoita etsien ja erilaisia vaihtoehtoja miettien. Parasta joulussa on odotus!

Miten sitten ilahduttaisin itseäni marraskuussa?

Mitä pimeämpää ja kylmempää tulee, sitä laiskemmaksi tulen lähtemään lenkille. Marraskuun olen aloittanut aktiivisesti, käynyt lenkillä molempina päivinä, joten nyt ajattelin ehtiä lenkille ihan jokaisena päivänä.  Hyvänolon lahja itselleni.

Lenkkeilyn vastapainoksi ajattelin poltella kynttilöitä entistäkin ahkerammin. Kynttilänvalosta voi nauttia vaikka pienenkin hetken heti aamupalalla.

Uusi amppelini odottaa viherkasveja, joten tässä kuussa hankin amppeliin kivat viherkasvit ja ripustan amppelin paikoilleen.

Joulukortit voisin suunnitella ja askarrella tässä kuussa.

Miltä sinun hyvänmielen listasi kuulostaisi?

Taina

  

8 kommenttia:

 1. Pieniä piristyksiä joka päivään! Hyvän mielen hetkiä ja mieluisaa tekemistä! Bloggaamista, kuvan käsittelyä ja sukkien neulomista. Kynttilän valoa! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvälle Tuija!:) Jotain tuollaista taisi olla blogissasi tänäänkin.<3

   Poista
 2. Kyllä ulkoilu piristää ja ei siinä muuta kun se lähteminen... Onneksi koiruus pakottaa minut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, se on just se lähtemisen vaikeus! Nyt olen kilpaillut valon kanssa, sillä on ollut ihana ulkoilla valoisan aikaan, mutta haastavaksi menee ehtiä.:P No, sitten mennään pimeässä. Lopputulos on sama, virtaa ja hyvää oloa.:D

   Poista
 3. Jätin kanssa lankaköynnökset ja muratit ruukkuihin, kun olivat niin hyvävointisia. Itseasiassa ensin mietin, että ottaisin lankaköynnökset sisälle, mutta en sitten kumminkaan. Oli juurakot niin piukassa, että päätin jättää paikoilleen ja vaihtaa vaan ränstyneiden kesäkukkien tilalle marjakanervat ja Callunat kaveriksi. Samoin kuin Kekkilän yrttilaatikkoon.

  Mutta jos mietin tota hyvänmielen listaa, niin ei ehkä kuulosta äkkiseltään miltään hyvän mielen puuhalta, mutta haluaisin siivota autotallin :). Ja nikkaroida sinne pöydän, jossa voisin sitten alkaa tekemään niitä kuuluisia betoniruukkuja... Se olis ihan täydellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävinkin jo ihailemassa sun istutuksia, todella kauniit!<3 Sulla vois nuo lankaköynnökset ja muratit säilyä hyvässä lykyssä terassilla talven läpi. Siinähän on lasitus, ja jos ei tuu kovia pakkasia, niin hyvinkin! Minä riivin viime vuonna omat lankaköynnökseni, ja osan annoin naapurin tädille, jolla on viileä veranta (kuulema lankaköynnöset viihtyivät siinä hyvin, en tosin tiedä selvisivätkö talvesta) ja yhden otin sisälle kotiin ja toisen vein töihin. Molemmat omat kuolivat aika pian sisällä.:( Liian kuivaa ja lämmintä. Nyt en ajatellut edes yrittää. Muutaman asteen pakkasenkin nuo kestävät näköjään, joten katsellaan nyt, koska täytyy täydentää ruukkuja. Jotain havuja ehkä sitten...

   Oi, mä ymmärrän sun hyvänmielen listatoivettasi erittäin hyvin!<3 Rakastan järjestystä, ja mullakin on ne betonihommelit odottamassa!:) Nyt Annukka äkkiä siivoamaan sitä tallia, että päästään ihailemaan sun ruukkuja!:D

   Poista
 4. Saitpa mieleni iloiseksi kauniilla postauksellasi ☺
  Iloista Pyhäinpäivä viikonloppua Sinulle ♫

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana kommentti!<3 Oikein ihanaa viikonloppua Marja-Terttu!:D

   Poista