torstai 3. marraskuuta 2016

Kukkia, kukkia...




Miten nämä viikot voivatkin mennä niin nopeasti?! Ihan just oli vasta perjantai ja huomenna taas. Juuri luin, että jouluun on enää 50 yötä. Mitä? Mielestäni pari viikkoa sitten lukema oli 100. Se on sitten joulu ennen kuin ehdin kissaa sanoa.

Koska nyt on torstai, saan ilokseni esitellä viime viikon Kukkailottelun kaunista satoa. Aloitetaan ilottelun eksoottisemmasta osasta, Espanjasta molemmat, kärsimyskukkia ja hauska asetelma lasimaljassa!


A Whisper from the Almond Valley
Nauran auringolle

Espanjasta lennähdetään takaisin koti-Suomeen ja syksyisiin asetelmiin, joita ilottelijoiden terasseilla ja pihoilla pääsee ihastelemaan. Ajatelkaas, ei ennen ostettu tai laitettu talveksi juuri mitään ulkokoristuksia, näin ainakin muistelen. Miten paljon mukavammalta näyttääkään, kun ovenpielet, ovet ja sisäänkäynnit on sisustettu kotoisan kutsuviksi!



Anun puutarha
Villa Kotiranta
Floral Passions
Talossa No 23
Syksy (ja ehkä jo lähestyvä joulukin) saavat näkyä sisällä . Ihana asetelma!


Katson ikkunasta


Joskus jo-vainaaksi luultu kukka voikin virota ja alkaa kukkimaan uudelleen kuin olisi uusi kesä tulossa.;) Sitkeitä tapauksia.



Viikarivartti
Ruusun tuhkaa

Koosteen viimeiseksi kuvaksi jätin tämän valoa ja iloa pursuavan muiston kesältä.<3


Floral Passions


Huomenna sama aihe, mutta uudet linkit ja kuvat! Tule mukaan!:)

Taina

2 kommenttia:

 1. Huh, olipa sykähdyttävää nähdä kärsimyskukkani heti ensimmäisenä!
  Kiitos siitä!
  Ja miten kauniita syysasetelmia kaikilla!! ❤️
  Willa Lemmelle vaahterakranssi on todella viehättävä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nuo kärsimyskukat ja sun asetelmat!<3 Kiitos itsellesi ihana! Tämä Kukkailottelu olisi ihan vajavainen ilman sinua.<3 Jos joskus vielä menen lomalle, tai päätän lopettaa Kukkailottelun (jostain käsittämättömästä syystä), niin sun täytyy hoitaa tämä homma!

   Aivan ihana vaahterakranssi todella!

   Poista