lauantai 4. heinäkuuta 2015

Anno-ostoksilla



Kaikenlaista vilskettä ja vilinää.:) Niin kuin kaikki muutkin suomalaiset, yritän nyt ottaa kaiken irti näistä hellepäivistä ja auringosta. Aina tällaiseen aikaa tuntuu, että meistä kuoriutuu ihan uusia ihmisiä, jotka ei ole ollenkaan sisäänpäinkääntyneitä ja  sulkeutuneita, vaan pikemminkin iloisia ja ystävällisiä elämännautiskelijoita. 






Sain tällä viikolla viimein raivattua takaterassin, joka on ollut pelkästään läpikulku- ja säilytyspaikka tähän viikkoon asti. Nyt kun kesähuone ympäristöineen on oleskelua varten, ei terassilla ole niin suurta merkitystä kuin ennen. Eilen sitten  myös pesin terassin, enkä aio sitä tänä kesänä öljytä, koska pinta on vielä ihan hyvä. Kesäkukkiakin hain lisää, ja vinkkinä lähistölle asuville: Villiviinissä on kesäkukat puoleen hintaan! Hain ison kasan, eikä maksanut paljon! Harmikseni en saanut vielä kukkia. saati terassia kuvattua, mutta luvassa kuvia niistä myöhemmin. Pistin eilen tilaukseen myös muovimaton terassin oleskelualueelle. Kun jo viime kesänä sitä pähkäilin, niin eiköhän ollutkin jo aika tarttua toimeen.;D







Sitten päästään viimein varsinaiseen postauksen aiheiseen: Viime viikolla pakkauduimme juniorin kanssa miehen mukaan työmatkalle Lappeenrantaan. Tärkeimpänä olin suunnitellut käyntiä Pulsan asemalle. No, kuinka ollakaan, paikka oli kiinni juuri sinä päivänä, kun me olimme tuolla. Täytyy siis päästä joskus toiste, ja muistaa varmistaa aukioloajat etukäteen! Siispä pääosan päivää kiertelimme IsoKristiinan kauppakeskuksessa, toki hiekkarakennelmat satamasta tuli myös katseltua.





Kyseisen kauppakeskuksen Anttila yllätti minut erittäin positiivisesti ja Annon valikoimista ostinkin sitten yhtä ja toista kotiin, sellaista mikä oli mielessä ollut jo pidempään ja heräteostoksisakin...Meidän makuuhuoneen päiväpeite on tuntunut jo useamman vuoden siltä, että se ei sovi meille. Koska vanha päiväpeite on silkkiä, ja oli ostettaessa ihan kamalan kallis, olen sitä silti sietänyt vuodesta toiseen.:P Anttilassa Annon päiväpeitteet olivat (ovat varmaan edelleen) puoleen hintaan, ja sellaisen sitten ostin. Valkoistakin olisi tehnyt mieli kokeilla...(Nettiostosten hyvä puoli on, että voi tilata kaksi vaihtoehtoa, ja kokeilla niitä oikeassa ympäristössä.) Harmaaseen sitten päädyin. Nykyään muuten melkein aina petaan vain puolittain, joten pituudeltaan pienempikin peite riittäisi. Sopivan kokoista ei kuitenkaan ole tullut vastaan. Ostin myös paisley-kuvoiset tyynynpäälliset,  jotka väriensä puolesta sopivat meillä melkein minne vaan.






Juniorille ostin löytönurkasta ihanan Annon pellavaisen pussilakanan kauniissa turkoosin sävyssä. Hintaa pussilakanalla oli vain 25 euroa. Samasta nurkasta löysin myös edullisen aluslakanan, joka sopi pussilakanan kanssa yhteen. Miten ihanalta voikaan nukkuva lapsi näyttää?!<3

 




Helteistä lauantaita!

Taina

14 kommenttia:

  1. Onpas teillä kaunis makkari!
    Heti voisin meille ottaa tuon vanhan oven sängynpäädyksi ja tapettikin kelpaisi ;)
    Minäkin tarkistan nykyään tarkkaan aukioloajat. Pari kertaa on sattunut, että paikka johon olen ollut menossa, ei sitten olekaan ollut auki...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen!<3 Oven kunnostin päädyksi pari vuotta sitten ja siitä tietenkin seurasi, että makkarin pintoja meni muutenkin uusiksi, mm. tuo tapetti päädyn taustalle. En oo vieläkään kyllästynyt, vaan tykkään kovasti. Lipastonkin maalasin valkoiseksi, kun olin niin kyllästynyt 90-luvun pyökikkisiin.;D Jos kiinnostaa, niin sivupalkista löytyy haulla "ovesta sängynpääty" juttua sekä päädyn rakentamisesta, että tapetoinnista, sekä kuvia siitä, miltä meidän makkari näytti alunperin.:)

      Poista
  2. Mutkan kautta tupsahdin blogiisi! Ihana tunnelma täällä. Tulen toistekin.
    Tervetuloa vastavierailulle Ouluun, villa kaardemummaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) Kiva, jos tykkäsit ja tervetuloa uudestaan!
      Täytyy tulla heti huomenna katsomaan Villa Kardemummaa.:)

      Poista
  3. Kaunista! Näköjään nukkuvat lapset ovat aina suloisia, olivatpa he sitten pikkutaaperoita tai jo aika paljon isompia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emonen!<3 On ne, omat ja toisten yhtä suloisia nukkuessaan. Tosin ne ihan pikkuisimmat on kyllä niin suloisia, että melkein tekisi mieli herättää!;D

      Poista
  4. Ihana löytö tuo turkoosi pussilakana. Kaunis sängynpääty - tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu!:) Mäkin tein mielestäni löydön, sillä sehän on ihan pellavaa, ja kaiken lisäksi mun tän hetken lempivärisenä.:)

      Poista
  5. Kaunista teidän makkarissa ❤️ihanat nuo lakanat ❤️Aurinkoista sunnuntaita ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos!<3 Miten saa värillisiä sydämiä blogikommenttiin?!;D
      Aurinkoista sunnuntaita Onnelliseten tähtien kotiin!<3

      Poista
    2. Mulla tulee näitä värillisiä sydämiä kun kommentoin i padiltä :) <3 Tietokoneelta tälläinen :)

      Poista
    3. Ok, siispä pitää käyttää i padia, jos haluaa punaisia sydämia.:)

      Poista
  6. Olen varmaan aiemminkin sanonut, mutta sanonpa silti uudestaan. Tuo makkarin tapetti on huikean hieno! En yleensä ole kukkatapettien ystävä, mutta tuo musta tuo siihen kivasti modernin säväyksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sam juttu yleensä noiden kukkatapettien suhteen, mutta tämä valinta yllätti hieman itsenikin.;D Enkä ole kyllästynyt, vaikka kuvio on noinkin suuri.:)

      Poista