perjantai 24. huhtikuuta 2015

Uutta LinkkiringissäPakko oli tulla nopeasti moikkaamaan, vaikka vähän myöhään meni. Telkassakin alkoi juuri lempielokuvani Up - Kohti korkeuksia, johon haluan taas kerran upota...

Käytiin ystäväni kanssa ex tempore taimiostoksilla (siis minä ostin ja hän tuli seuraksi) aika ihanassa paikassa. Kun töiden jälkeen lojuin puolikuolleena sohvalla, ja näin Torissa ilmoituksen vanhanajan perennoista, oli pakko soittaa saman tien. Ajeltiin hieman ystäväni kanssa hieman ylimääräistäkin lenkkiä ja ihailtiin keväistä maalaismaisemaa. Olipa ihanaa! Huomenna on luvassa istutuspuuhia aamusta. Palataanpas asiaan. Muuten en tänään olisi varmaan tullutkaan, mutta Minttu on keksinyt jälleen uutta Linkkirinkiin. Kuukauden viimeinen Linkkirinki on retroa, eli jokainen voi valita vanhoja postauksia, jotka tuntuvat siltä, että olisi kiva saada niille lukijoita. Kävin minäkin linkittämättä kolme postausta ihan ekalta kesältä, kahden vuoden takaa. Käykää lukemassa ja linkittämässä vanhoja postauksianne!:) Perille löytää tuosta edellisestä linkistä tai sivupalkin tunnuksesta. 


Maljakoissa tänään leinikkejä, vähän siellä ja täällä, sekä pari syreeninoksaa. :)

Keväisen suloista viikonloppua!

Taina

6 kommenttia:

 1. Niin herkät kukat taas!
  Ihanaa viikonloppua!
  Tuo vanhojen postausten linkitys on kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna, samoin sinulle!:) Mietin, että menikö liian hempeäksi, mutta ehkä pieni hempeys on vaan hyvä, kun ei koko koti sentään.:)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Kiitos linkkirinkivinkistä. käyn minäkin linkittämässä, on minulta ihan unohtunut tuo linkkaaminen sinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati!:) Mullakin on jäänyt Linkkiringin muistuttelut sen jälkeen, kun lisäsin logon sivupalkkiin. Täytyy varmaan muistutella, vaikka siellä käy kyllä aikamoinen kuhina muutenkin.:)

   Poista