tiistai 14. huhtikuuta 2015

Jo näkyy hiirenkorvia!Ihan lennosta tuli muutos viikon MakroTex-haasteen kuvien suhteen. Pääsiäisenä taittamani koivunoksat alkoivat niin kauniisti vihertää, että oli tartuttava kameraan, vaikka Huhtikuu-otsikon kuvat olivat valmiina koneella odottamassa julkaisua.


 


Jo aiemmassa postauksessa nähdyt persikanoksat ovat alkaneet kukkien lisäksi työntää lehtien alkuja.Lisää huhtikuisia makrokuvia Pienen Linnun-blogissa.

Taina

22 kommenttia:

 1. Oi kuinka kauniin herkät persikan kukat. Ja tyylikkään näköinen maljakko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!:) Maljakko on muistaakseni kirpparilöytö. Toista mustaa maljakkoa olen etsiskelly, löytämättä oikeanlaista...Mustassa joskut kukat pääsisivät toisella tavalla esiin.:)

   Poista
 2. Ihania kevään tuojia ♥ Isoiksi ennättäneet hiirenkorvat ovat niin puhtaan ja kauniin kirkkaan vihreitä ja nuo persikankukat, oih... Arvaapa muuten mitä mulla pilkistää maljakossa olevista oksista? Syreenin nuppuja! Nämä oksat ovat selvittäneet tiensä edeltäjiään pidemmälle ja nyt pidän sormia ja varpaita ristissä, että nupuista aukeaa vielä kukatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti syreenisi ovat jo kukassa! Mäkin poimin uudet jokunen päivä sitten, eri puskasta kuin viimeksi. Ei ne edelliset kovin runsaaseen kukintaan päässeet, mutta hieman edes. Mäkin elän siis toivossa, että näissä olisi oikein runsas kukinta! Osan persikankukista heitin eilen roskiin, ja koivunoksat saivat muuta seurakseen. Katsellaan huomenna mitä!:)

   Poista
 3. Ihania hiirenkorvia - kunpa jo ulkonakin vihertäisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei ihan vielä.;D Tänään on tullut taivaalta lunta ja rakeita ja tuulikin on ollut niin kylmä. Välillä meinaa usko loppua kesken.:)

   Poista
 4. Persikankukkia! Oletko saanut Suomessa kasvamaan persikat ja pysymään hengissä.? Meidän persikkapuu kuoli kylmyyteen muutama vuosi sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kun olisinkin! Nämä ovat Prismasta ostettu nippu, hintaa alle 5 euroa. Ehdottomasti hintansa väärtit!:)

   Poista
 5. Onpas persikankukat kauniita :D

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Juu, lohduttavat näin "talvisen" päivän keskellä.:)

   Poista
 7. Tosi hyviä kuvia. Tunnelma on täysin erilainen kuin ulkona (aamulla satoi taas lunta). Kevättä on näkynyt taas parina viime päivänä vain unissa.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina!:) Täällä on kans vähemmän kevät tänään. Hieman lämpöä ja vihreää olis kiva!:)

   Poista
 8. Ihania vaaleanpunaisia persikankukkia.

  VastaaPoista