torstai 2. huhtikuuta 2015

On siis kevät, kuljen Vesijärven rantaa




Hups! Tunti poikineen vierähti töistä kauppojen kautta kotiin tullessa. Kävin tosin välissä myös hierojalla, kyllä olikin paikat jumissa! Täytyy jatkossa rajoittaa omaa koneaikaani (tähän kai voisi toisinaan unohtua tunneiksi), ja viitsiä lähteä lenkille, satakoon vaikka pieniä akkoja. Kaikenlaista sieltä taivaalta on tällä viikolla tullutkin. Lunta kertyi maanantaina varmaan melkein 20 senttiä. Onneksi vesisateet on sulattaneet lumia tehokkaasti alkuviikon jälkeen.








Eilisilta meni siivoillessa ja ihan kohta ajattelin vaihtaa collarihousuihin, avata pienen kuohuviinin ja ryhtyä ruuanlaittoon. Nämä ohjelmattomat juhlapyhät ovat aivan parhaita! Aiemmin viikolla aloitin yhden kirjan lukemista, ja oikeastaan ainoa suunnitelma pääsiäiselle on saada aloittamani kirja luettua.:)






Postauksen kuvat ovat viime viikonlopun lenkiltä Lahdesta, Vesijärven rannalta. Ensimmäistä kertaa ikinä tuli käveltyä satamasta niemen taakse, kunnes tehdasalueen aidat tulivat vastaan, ja takaisin. Enkä käynyt jään alla uimassa, vaan työnsin kameran rantaan pakkautuneiden jäälöhkareiden alle ja otin kuvan. Yllättävän hyvin onnistui, vaikken nähnyt ollenkaan, mitä sieltä oli tulossa. Ekassa kuvassa näkyvä Piano-paviljonki on kuulemani mukaan myytävänä. Aika kiva olisi muuten tuohon tilaan takka, joka olisi lasia kahdelta puolelta...

Nyt mä vaihdan ne collarit ja laitan läppärin kiinni.
Mukavan rentouttavaa pääsiäisenaikaa!:)

Taina

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos samoin Kati!:) Vielä kolme ihanaa vapaapäivää.:)

   Poista
 2. Harmaata on vieläkin, mutta ihana pieni breikki työmaalta. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Samoin ystäväni!:) Tänään meinaa jo pilkistellä, ehkä huomenna saadaan hetkeksi aurinkoakin?:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Pia!:) Tähän mennessä on ollut hieman liian jännää, mutta nyt tuntuisi olevan muutos tasaisempaan onneksi käynnissä.:)

   Poista
 4. Rentoa pääsiäistä Taina ♥

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia ja ihania tunnelmia! Ohjelmattomat pyhät ovat aivan parhaita. Niitä vietetään täälläkin. Leppoisaa ja rentouttavaa pääsiäistä Taina ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, Anu!<3 On ollut hieman toisenlainen pääsisäinen tähän mennessä, mutta eiköhän se tästä taas normaaliuomiinsa asetu!:)

   Poista