lauantai 18. huhtikuuta 2015

Varaslähtö vappuunAjeltiin tänään miehen kanssa testaamaan eilen avautunutta Lahden toriparkkia, ja samalla piipahdettiin torilla, kun se nyt pitkän rempan jälkeen on taas toiminnassa. Arvatenkin tori oli pullollaan vaaliehdokkaita kannatusjoukkoineen ja kojuineen, ja olipa tuonne monta muutakin ihmettelijää eksynyt meidän lisäksi. Yritin kameraani poimia ilmapallojen kaikki eri värivaihtoehdot, joita torilta löytyi. Mieli olisi tehnyt kerätä koko nippu, ihan itselle! Jokaiseen makkara-, kahvi ja lettutarjoiluun oli niin valtavan pitkät jonot, että me poikettiin pullakahville Oskarin pihaan. Kieltämättä tuli vappu mieleen kaikkine palloineen, ja oli juuri niin koleaakin, kuin yleensä vappuna.;)
Huomenna mennään äänestämään, vanhan tavan mukaan äänestyspäivänä. Tämän illan hommana olisikin saada selville, kenelle sen äänen antaisi...Ei mikään helppo homma!

Taina

 

4 kommenttia:

 1. Palloja kerrakseen. Minä ennakkoäänestin kauppareissulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis varmaan järkevämpää äänestää ennakkoon, mutta jotenkin juhlavampaa tehdä se virallisena vaalipäivänä. Nyt on jo päätöskin saatu tehtyä, joten kohta voi lähteä äänestämään.:)

   Poista
 2. Voi miten paljon ihania palloja, meillä oli täällä vain valkoisia Kokoomuksen palloja, mut neiti tykkäs värittömyydestä huolimatta :D Meilläkin äänestettiin vasta tänään, käytin kyllä viimeisen viikon vimmattuun ehdokkaan etsintään mutta tänä vuonna oli toooodella vaikea valita. Toivottavasti ääni meni nyt oikeaan puljuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, minusta nuo eriväriset pallot oli kans niin kivoja! Paljon enemmän tykkään näistä peruspalloista, kuin foliosarjakuvahahmopalloista.:)
   Juu, toivotaan hyviä päätöksiä tulevilta edustajilta.:)

   Poista