keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

OmenankukkiaLievästi takki tyhjänä. Esikoinen on ollut kuumeessa ja aivan karmeassa yskässä nyt viikon. Tarkoittaa meikäläisellä heräilyä keskellä yötä, kun potilas yskii öisin keuhkoja pellolle. On se vaan riipivää, ja helpompi olisi, jos voisi ottaa omien lasten taudit itselleen kannettavaksi...Onneksi meillä on ollut näitä lääkäriä vaativia sairasteluja todella vähän viime vuosina, ihan tavallisia flunssia vaan.Koska sanallisen arkun pohja häämöttää uhkaavasti, saatte tyytyä kuviin. Pitkästä aikaa kuvia makkarin lipaston päältä. Ne jäiset omenapuun oksat, jotka poimin reilut pari viikkoa sitten tien poskesta, näyttävät nyt tältä. On ne vaan ihan käsittämättömän kauniita. Parin kuukauden päästä omenankukkia pääseekin ihastelemaan pihalla!<3

  Taina 

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti potilas paranee pian. Sairastelu on niin tylsää (ja turhaa). Ja itselläkin aina kurja olo, kun ei voi sairastavaa auttaa niin paljon kuin haluaisi.

  Olipa kiva nähdä tuttu pullo kuvissa ;). Mulla ei oksat vielä(kään) kuki, mutta pelkästään niistä vihreistä lehdistä tulee sellanen toiveikas olo sen suhteen, että kohta ehkä tosiaan on ihan oikeasti kevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä täällä podetaan, mutta onneksi sentään viikonloppu on ovella. Ei tarvitse äiskän silmät ristissä raahautua töihin.;) Potilas, kun voi sentään aamulla jäädä nukkumaan. Miksi yskiminen on pahinta yöllä?:/

   Oksat on kauniita, ihan vaikka vain lehtien kanssa. Musta tuntuu, että tuo mun kolmas omenapuunoksasatsi ei ehkä aukea...Ne näyttää kummallisen kuivilta jo tässä vaiheessa. Pitäis hakea vielä oksia, niin sitten oliskin jo kohta toukokuu!:)

   Poista
 2. Ihastuttavat omenankukat ja tähän aikaan:) Toivottavasti siellä toivutaan pikkuhiljaa. Voisiko yskään saada jotakin hillitsevää lääkettä yöksi? Minkä ikäinen lapsi? Resilar on ainakin yksi, jota käytetään illoin. Mitä yhteisöjä tarkoitit muuten Pohjanmaalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mustis!:) Oksia kun leikkaa omenapuista, niin kannattaa laittaa ne sisällä veteen ja parin viikon pästä on kukat auki.<3
   Viime yö oli viikkoon ensimmäinen, kun poikani (15v) ei herättänyt yskimisellään, joten joko ollaan parempaan menossa, tai sitten mä vaan olin niin väsynyt, etten herännyt...Oikeasti tuntuu, että parempaan ollaan menossa, mutta kauhea tauti on ollut. Poika sai antibiootit ja reseptiyksänlääkkeen alkuviikosta (tulehdusarvot oli hieman koholla), mutta koko viikon tuntui, ettei noilla ole mitään vaikutusta.

   Jos tarkoitat blogi-yhteisöjä, niin tuolla Oulun suunnalla ainakin on POP-blogit....

   Poista