perjantai 20. maaliskuuta 2015

Perjantaifiilikset



Perjantain viehätys, se ei vaan lakkaa. Mikä parasta, viikonlopulle ei ole pakollista ohjelmaa. Toivottavasti sää suosii ulkoilua! Ulkoilun lisäksi ainakin istutuspuuhia on aikomus tehdä, maitopurkit odottavat multaa ja siemeniä.



 
Olipa ihana tulla kotiin, kun kotona oli valmiiksi siistiä (tokihan mun piti siivota jo eilisille kutsuille), ja jääkapissa vielä jäljellä sitruuna-marenkipiirakkaa. Pitäisikin aina siivota ja leipoa torstaina! Varmaan kaikki fiksut tekeekin jo niin.:)







Siskon tekemät savipuput kaivoin kaapista olohuoneen tasolle. Tykkään noista ihan hirveän paljon. Toinen näyttää tuosta kuvakulmasta vähän surulliselle, mutta edestäpäin katsottuna se näyttääkin tosi tyytyväiselle.;D 











Perjantaikukat ovat tällä kertaa hyasintteja, aika nupullaan vielä. Mielenkiinnolla odottelen, miltä nuo punaiset näyttävät auenneina. Eivät kuitenkaan näytä minusta samalta kuin ne jouluna myytävät vaaleanpunaiset vai muistanko väärin?

Lopuksi vielä muistutus: Pääsiäisarvonnan ohjeet ja osallistuminen löytyvät täältä. Aikaa on vielä tämä ja huominen päivä. Sunnuntaina arvon voittajat.

Rentoa viikonloppua!
Taina


14 kommenttia:

  1. Kauniit kukkasit. Keltainen sintti on ihana. En ole täällä nähnyt missään. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu!:) Tosin sintin pitäisi olla valkoinen.;D Ainakin kännykällä kuvat näyttivätkin todella keltaisilta, joten piti tässä välissä käydä hieman valkaisemassa niitä. Outo juttu! Musta tuntuu, että tuossa meidän kukkakaupan portailla oli keltaisiakin hyasintteja, keltaiset ei vaan oikein tähän meidän kodin värimaailmaan...Ulos voin kyllä keltaista laittaa.:)

      Poista
  2. Perjantai on kyllä viikon paras päivä. Koko viikonloppu vielä edessä =) Kauniit kukat ja puput ♥ Mukavaa viikonloppua Sinullekin, Taina ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep!:) Olen joskus sanonut, että perjantai on viikonpäivien kevät. Kaikkia ihanuus vielä edessä.:)

      Poista
  3. Ihanat pupuset!
    En ole vielä kaivanut yhtään pääsiäskoristetta kaapista. Jotenkin ei tajua, että siihen ei ole enää pitkä aika. Pitäisi tajuta laittaa ohratkin multaan, jos meinaan haluta vihreää pääsiäiseksi ;)
    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olenkin tänä vuonna ihan ihmeen aikaisessa pääsiäisen suhteen. Kiitos siitä kuuluu varmaankin meidän juniorille, kun keksi sen pääsiäiskalenteri-idean.:)

      Poista
  4. Ihanat kukat! Suloista viikonloppua Taina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati!:) En tunnista itsestäni hyasintti-ihmistä, mutta näitä en kyllä voinut vastustaa...

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Eivätkös olekin! Tykkään siskoni käden jäljestä ja savitöiden ilmeestä.:)

      Poista
  6. Söpöt pupuset, kauniit kukkaset ja herkullinen piirakka <3 Kiitos ohjeesta, leipasen meidän viikonloppu kahvitteluun!
    Viikonloppuna onkin hyvä aika laittaa siemeniä kasvamaan, kuukalenterin mukaan :D
    Kiitos, leppoisaa viikonloppua myös sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuitiina!<3 Oliskohan ollut juuri sun kommentti, jonka luin jostain, että tällä viikolla olisi hyvä istuttaa? Mulle on tuollainen kuukalenteri ihan vieras. Täytyykin googlettaa.:)

      Poista
  7. Nuo puput on ihan parasta. Piirakkaa maistettuani muistelin kaiholla aikaa jolloin pitäisi ja täytyisi ohjasivat minua. Nyt kuljen enemmän ei ole pakko, jos ei taho linjalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin sanottu!:D Olen yrittänyt pyristellä irti noista pitäimisistä ja täytymisistä, mutten vielä täysin onnistu. Siskolleni toivoisin onnenpotkua, jolla suurempi joukko ihmisiä löytäisi hänen kättensä tuotokset.<3

      Poista