sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Parasta juuri nyt



Viikko on ollut pitkä, sillä eilinenkin oli työpäivä. Päivä piti sisällään mielenkiintoista asiaa, mutta kieltämättä viikonloppu vilahtaa nopeaan, kun se on vain päivänmittainen. Mielestäni paras tapa latautua on tehdä vain sellaisia asioita, joista nauttii. Itselläni se tarkoitti heti aamusta kameraan tarttumista ja paikkojen järjestelyä sen verran, että kuvat sai otettua. Ei siis mitään suurta siivousurakkaan, vaan juuri sen verran, että kuvat saa otettua.:)


Nappasin ehkä viikko sitten makuuhuoneen verhot pois kokonaan. Pitkän pähkäilyn jälkeen kävin ostamassa Marimekon vihreänharmaata Tiiliskivi -kangasta, josta ajattelin ommella valelaskosverhot makuuhuoneeseen. Ompelemaan en vielä ehtinyt, mutta ehkäpä tulevalla viikolla... Paras väri juuri nyt kankaissa, seinissä, laatoissa ja monen moisissa tavaroissa on mielestäni vihreä sen kaikissa ihanissa sävyissä. 



Tiiliskiven lisäksi Marimekon Unikko -kuosi pääsee aivan yllättäin tälle listalle! Mikä tahansa Unikko ei kolahda, mutta puolipellavainen beige-valko-vihreä ei jättänyt rauhaan ennen kuin ostin tyynynpäälliset, joilla ei ole tarkoitus nukkua, ainoastaan antaa ilmettä petaukseen. Koska pussilakanoita on muutenkin kaapissa riittävästi, laitoin tilaukseen  vielä tuplapussilakanan, jonka näin sieluni silmin kesäisenä päiväpeitteenä. Paras kuvio juuri nyt on Unikko. Sama kukka on muuten myös tyynynpäällisessä, jonka ostin Parolan Rottingista pari viikkoa sitten poikaa intistä hakiessani.


Vaikka ostoksia on tullut nyt tehtyä, niin paras juttu arjen toimivuuden kannalta on, että olen reilun parin vuoden aikana myynyt yli 1400 tavaraa kirpputorilla, 1434 tarkalleen. Sain tämän lukeman kirpputorin kassajärjestelmästä. Edellisessä postauksessa kerroinkin, mihin myyntiansiot tällä kertaa menivät. On vapauttavaa päästä eroon turhista tavaroista ja saada kotiin järjestys ainakin hetkeksi.


Näin helmikuussa kukkatarjonta on ihanan monipuolista ainakin kukkakaupoissa! On leinikkejä, ranskalaisia tulppaaneita, unikkoja, anemonea, kirsikanoksia ja keväisiä sipulukukkia vain muutamia mainitakseni. Paras tapa piristää mieltä harmauden keskellä on hankkia kimppu tai ruukku kauniita kukkia!


Paras päätös vähään aikaan oli uskaltautua valokuvaajalle taannoin Hää- ja Juhlamesuilla. Pop up -kuvaus oli edullinen ja olen supertyytyväinen saamiini kuviin. Vaikka tuntui vähän hassulta mennä kuvattavaksi, niin ammattilaisen ottamia kuvia on mukava käyttää eri some-kanavilla.

Mukavaa lomaviikkoa kaikille, jotka sellaista viettävät!
Tsemppiä arkeen meille muille!<3

Taina




7 kommenttia:

  1. Kivoja pieniä ja parhaita arjen juttuja. Minuakin miellyttää tällä hetkellä vihreän eri sävyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna!<3 Vihreänkaipuu on kova! Vielä hetki jaksetaan, niin KAIKKIALLA on vihreää.<3

      Poista
  2. Ihania lempparijuttuja olit kerännyt tähän postaukseen. Minulla on haaveissa pieni rahi, jota kävin tänään kaupassa pyörittelemässä, mutta en vielä raaskinut ostaa :)
    Ihanaa viikkoa sinulle Taina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi!<3 Rahejakin kannattaa etsiä Torista ja Fb market placesta!:) Mä olen varannut meidän koulun hyppypukin itselleni tuohon tarkoitukseen, jos koulun omaisuus menee jakoon keväällä. Katsotaan, kuinka käy!
      Iloa viikkoosi Outi!<3

      Poista
  3. Aaaw, minä pistin lähes kaiken vihreä pois monen vuosikymmenen jälkeen ja just nyt se palasi taas "ruudulle". Ihana blogi sinulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos ihanasta kommentista!<3
      Ei kannata surra sitä, mistä on luopunut, sillä sehän tuo tilaa uudelle!:)

      Poista
  4. Ihana hyvänmielenpostaus ja niin nätti tuo valokuvaajan ottama kuva! Olet kaunis.

    VastaaPoista