perjantai 7. helmikuuta 2020

Iloa ja inspiraatiota - Life CelebrationTämä postaus on kaupallinen yhteistyö Kukkakauppa Villiviinin kanssa, joka yhdessä Mojo -tuotannon kanssa oli viime viikonloppuna kolmatta kertaa järjestettyjen hää- ja juhlamessujen takana täällä Lahdessa Liike- ja Yrityskeskus Korilla. Viime kerrasta osasin jo odotella kivaa tapahtumaan, mutta silti yllätyin, miten ihana tunnelma tapahtumassa olikaan, iloisen energinen! Tunnelma, joka väkisinkin tarttuu ja vie mukanaan.

Kukat Kukkakauppa Villiviini
Messuja vietettiin Korin Puusepän- ja Tiilisaleissa. Kori on entinen linja-autotehdas, ja vanhan tehtaan rouheat tiiliseinät ja paksut hirsiparrut tarjoavat inspiroivan ympäristön paitsi messuille, myös muille juhlille. Tilaa vuokrataan erilaisiin juhliin ja tapahtumiin. Kattauksen kukat Kukkakauppa Villiviini
Yrityksiä näillä messuilla oli ymmärtäkseni yli 40, iso määrä joka tapauksessa. Oli hää- ja juhlapukunäytökset, kattauskilpailu, kakkukilpailu, maistiaisia,  ideoita juhlatarjoiluihin, pop up -valokuvauspiste...vain muutamia mainitakseni. Mitään suuria juhlia meillä ei tiettävästi ole tulossa pariin vuoteen, mutta silti  viihdyin juhlatunnelmissa useamman tunnin. Kukkakimpuista ja kattauksista ammennan varmasti inspiraatiota pitkän aikaa!

Kattaus Wanha Kammari


Kattaus Ravintola Kivi
Kuvia kertyi yli 300, enkä mitenkään voi jakaa kaikkea. Tähän postaukseen niitä kertyi 30, luultavasti enemmän kuin mihinkään postaukseen koskaan. Toivottavasti saatte näistä tunnelmasta kiinni! 

Kannattaa ottaa seurantaan Villiviinin Facebook- ja Instagram -tilit, jotta pysyt jatkossa kärryillä näistä messuista, lukemattomista kukkien ja kranssien sitomiskursseista sekä sesongin kauneimmista kukista!


Mekot PELTO bohemian design

Kiitos Eija, kun sain olla osana tätä hienoa tapahtumaa!
Taina
4 kommenttia:

 1. Todella kauniin näköinen tapahtuma. Ihania kukkia, kattauksia ja mekkoja <3
  Kaunista viikonloppua sinulle Taina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tämä tosiaan oli pullollaan kaikkea kaunista ja ihanaa!<3
   Samoin sinulle Outi!<3 Ajattelin tänään leipoa ja josko laittaisi nastakengät jalkaan ja kävisi vähän ulkoilemassa...

   Poista
 2. Ihanaa kun tällaisissa kauniissa tiloissa järjestetään inspiroivia messuja! <3
  Ihmiset tarvitsevat kauneutta ja ideoita.
  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä kanssasi Susanna!<3 Valtava työ noiden järjestämisessä, joten toivon sydämestäni, että ihmiset löytävät näiden supernaisten palevlut!
   Ihanaa viikonloppua!<3

   Poista